![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
...Ciuchy... ... Ciuszki...
Fotki ciuszków znajdziecie na stronach: 1,2,3,4,8,10
![]() Dostawa na dole strony 11 !!!!!!!!!!! Wiec zaczynamy: 1.Spodnie kremowe, noszone kilkanaście razy , uważam że są w dobrym stanie , rozmiar 36 3.Spódniczka plisowana jeans rozmiar 36 w dobrym stanie (tak jak na foto) góra 4 razy założona 6.Czarna spódniczka rozmiar36 z kieszonką z boku Pozdrawiam Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2005-11-13 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ...Ciuchy... ... Ciuszki...
Cytat:
Okej to na razie ja nic nie wybralam czyli usepujesz rezerwacje tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
CIUCHarenka:)
DOSTAWA STRONA 2 !!!!!!! Hej! Fotki nie są doskonałej jakości , ale mam nadzieję że coś można ujrzeć ![]() ![]() ![]() 2.Różowa bluzeczka na jedno ramię z niebieskim napisem , noszona dosyć często , ale w dobrym stanie ![]() 4.Bluzeczka na ramiączkach, prześwitująca ,część górna zakryta z przodu, z tyłu bez materiału zakrywajacego hehe:P (raz noszona) 5.Bluza kremowa ![]() 6.Różowa bluzeczka ,rozmiar s , stan dobry 7.Biały bezrekawnik ![]() 9.Polarowy golfik ![]() 11.Niebieska bluzka wiązana na szyi , stan dobry, rozmiar S 12.Spodnie kremowe , stan dobry 14.Jasno różowe spodnie , rozmiar s, stan dobry 15.Czerwona bluzka z hińskim znakiem, rozmiar S, stan bardzo dobry ![]() Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2005-11-12 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CIUCHarenka:)
Cytat:
Majteczki są wysokie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej. interesuja mnie te rzeczy. moze znajdziesz cos na wymiane u mnie - link do watku ponizej
![]() 1.Spódniczka moro, noszona kilka razy ... w bardzo dobrym stanie 8.Biała bluzeczka na jedno ramię , dwa razy zalozona, stan bardzo dobry, romiar raczej s/m 10.Czerwona bluzeczka , rozmiar s 12.Spodnie kremowe , stan dobry 13.Torba o niewielkich rozmiarach , w bardzo dobrym stanie 14.Jasno różowe spodnie , rozmiar s, stan dobry pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
poprosze o wymiarki i rezerwacje http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=181114
![]()
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musiałoby mi coś wpaść w oko , tak za bardzo nie potrafię powiedzieć co by mi pasowało... szukam marynarki S , paseczki, kolczyki, różnych rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm kurcze ... one są na mnie za małe , chyba że zrobie z niedopietymi do końca spodniami hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
moze zanajdziesz cos u mnnie za nie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74669 jezeli nie to i tak podtrzymuje rezerwacje
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
może u mnie cos znajdziesz za strój kąpielowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=70269 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
3.Przezroczysta "siateczka" moro nie zniszczona - jestem zainteresowana, co byś za nią chciała? Czy chcesz ja moze spraedać, jeśłi tak, to za ile?
pozdr. Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie jest zarezerwowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdź najpierw wymiarki czy pasują jeśli tak to wtedy zrobię fotke, okej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam ale podtrzymuje rezerwację!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.