![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Luty - Versace, Yves Rocher, Lolita, suchy olejek, kaps.Tassimo,gra i dużo innych ;-)
WĄTEK NIEAKTUALNY
POTRZEBUJĘ ![]() Lancome, La Vie Est Belle Givenchy, Ange ou Demon Le Secret EDP Salvatore Ferragamo, Signorina Chanel, Chance Chloe - różne Christian Dior, Miss Dior - różne wersje ORAZ: SVR, Specilift Creme Legere 35+ z pielęgnacji azjatyckiej: -The Skin House, Wrinkle Snail System Cream (Odżywczy krem ze śluzem ślimaka) -Mizon, All In One Snail Repair Cream (Silnie regenerujący krem z wydzieliną ślimaka) -SKIN79, Snail Nutrition BB Cream SPF45 PA+++ (Krem BB ze śluzem ślimaka) - Dr Jart +, Nourishing BB Black Label Cream (Odżywczy krem BB do twarzy) - Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB) samplery Yankee Candle medalion sekretnik - srebrny gra Taboo i inne gry towarzyskie parka granatowa, roz. S bokserka czarna waterfalle z długimi rękawami bielizna - góra 65 b , dół M - tylko nowa mini wieża gramofon/adapter - całkowicie sprawny (oraz płyty winylowe) rzutnik, diaskop, projektor bajek, np. Ania, Jacek bajki do projektora dłuta do rzeźbienia w drewnie model dłoni do rysunku kapsułki Tassimo - latte, milka DOKŁADKA 16.02.2014 (nie wszystko jest na zdjęciach) 1. Bronzer Yves Rocher, ubytek niewielki, kawałeczek się odłamał - widać na zdjęciu 2. Balsam do ust, nowy 3. Próbka 1,5 ml Celine Dion, Signature 4. Bransoletki - obręcze, 60 sztuk 5. Kolczyki z niebieskich koralików 6. Biżuteria Yves Rocher z czarną perłą - kolczyki, pierścionek, zawieszka (nieużywana) 7. Wisiorek serce, do którego można włoży zdjęcie. Nie jest to złoto. Nieużywany. Do kompletu z czerwoną torebeczką. 8. Zegarek z czerwonym, długim paskiem. 9. Zegarek Yves Rocher, nowy, nieużywany. 10. Podkład Max Factor Xperience 45 Raw Silk 15 tester, użyty 1 raz 11. Biżuteria z ametystem Yves Rocher - kolczyki, naszyjnik, pierścionek 12. Moduły origami 450 sztuk , wymiary 1/16 strony A4
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-03-17 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty - Versace, Yves Rocher, Lolita, suchy olejek, kaps.Tassimo,gra i dużo inny
Zapachy
Elvie, Oriflame, w limitowana buteleczce, ok. 26/30 ml Avon, Bond Girl 007 EDP, ubytek widoczny na zdjęciu Bond Girl 007 Forever, Avon, ubytek widoczny na zdjęciu L'Amour Toujours (zapach taki wiśniow0-czereśniowy) - ok. 75/100 ml Perfumy męskie w buteleczce o kształcie cygara, ok. 27/35 ml Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml So Elixir EDP, YR, miniatura 5 ml, testowane Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml Gold 24 http://www.fragrantica.pl/perfumy/Sc...old-16009.html odlewka ok. 3 ml Calvin Klein, CK IN2U, odlewka 5 ml Beyonce Puls, próbka odlewka Naf Naf - ok. połowa z 5 ml PUSTY flakon po wodzie Yves Rocher BEZ 2 książeczki zapachowe Serge Lutens, każdy zapach testowany, ubytek niewielki: 1.: Chene Borneo 1834 Un bois sepia Vetiver oriental 2.: Douce amere Bois de violette Rousse Encens et lavande Bułgarski olejek różany - fiolka, pojemność 3 ml. Opis: Bułgarski olejek różany jest najcenniejszym eterycznym olejkiem o niepowtarzalnym zapachu i właściwościach. Powstaje bez udziału jakichkolwiek składników chemicznych. Róże-rosa damescena z których pochodzi rosną tylko w Kazanlaskiej dolinie w Bułgarii.Aby uzyskać 1kg olejku potrzeba aż 5ton kwiatów.Unikalne właściwości olejku wykorzystywane są do produkcji kosmetyków.Olejek posiada unikalny aromat,łączy delikatny zapach kwiatów róży,kropel rosy,ciepłego deszczu,pierwszych promieni słońca. Olejek jest bardzo wydajny, można go wykorzystać na wiele różnych sposobów. Można go stosować jako zwykłe perfumy, do kąpieli,wiele osób wykorzystuje go jako aromat zapachowy. TE WYMIENIE RACZEJ TYLKO NA INNE ZAPACHY Salvador Dali, Dali ok. 80/100 ml Versace, Woman, ok. 85/100 m Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko So Elixir Purple, Yves Rocher, ok. 13/15 ml poniższych nie ma na zdjęciach, są w szufladzie :P miały się nie pojawić na wymianie, no ale jednak, zdjęcie mogę wstawić na życzenie Puma, Flowing, ok. 7-8/30 ml (z wymianki, lekko zmieniony kolor) Werbena, woda kolońska 125 ml, Yves Rocher, 2 razy psiknięta, więc praktycznie nowa Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Roberto Cavalli, Acqua, miniatura 5 ml, tylko powąchana ;-)
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-03-03 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty - Versace, Yves Rocher, Lolita, suchy olejek, kaps.Tassimo,gra i dużo inny
Pielęgnacja
Maszynka Venus ProSkin Sensitive, w zestawie znajduje się maszynka, wkład wymienny i uchwyt Shower Pod do zawieszenia pod prysznicem. Nowy, wyjęłam z opakowania ale jednak nie będę używać :P (wartość ok. 40 zł, wyjęta z opakowania więc trochę mniejsza, ale raczej będę wybredna) Suchy olejek do ciała Nutrition, Yves Rocher, użyty 3 razy Łagodzący przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, Active Sensitive, Yves Rocher, 15 ml, nowy w folii Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy Mgiełka samoopalająca, Yves Rocher, zużycie do górnej granicy etykiety, widoczne na zdjęciu Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Suchy szampon Batiste, zapach Tropical, 50 ml, raz użyty Dermedic, Hydrain 3 Hialuro, Tonik i mleczko 2 w 1, 200 ml, nowe Żel chłodzący do stóp, Yves Rocher, użyty 2 razy Mleczko do ciała różane, Yves Rocher, ok. 80/200 ml Denivit, wybielająca pasta do zębów, użyta ze 3 razy Miód i Musli, żel pod prysznic, Yves Rocher, nowy Próbki
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-03-10 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka
Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher, użyty raz Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher, użyty kilka razy, zostało ok. 4/5,5 ml Lakier IT COLORS Morski Turkus, Yves Rocher, nowy Lakier IT COLORS Pomarańcza, Yves Rocher, użyty 2 razy Eveline, Odżywka wzmacniająca z diamentem, użyta 2-3 razy 2 x pomadka odżywcza do ust, Yves Rocher, nowe Yves rocher, Podwójna kredka do oczu, kolory Złoto i Purpura, nowa, zafoliowana Model Co cienie DUO w kolorze BRONZED GODDESS - Maldives & Jamaica - testowane Model Co, Cheek + Lips, kolor Rosy Red, róż do policzków i błyszczyk w jednym, 10 ml, nowy Jelly Pong Pong, czarna kredka do oczu, nowa, zafoliowana Potrójne cienie Drzewo Różane, Yves Rocher, używane kilka razy Calvin Klein, Pure White puder rozjaśniający w kompakcie, z gąbeczką, kolor Beige Ocher, tester, nowy Błyszczyk Malina Yves Rocher, nowy Jelly Pong Pong, wykręcana pomadka do ust, czerwona, testowana
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-02-16 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Inne
15 kapsułek herbaty czarnej do ekspresu Tassimo 14 kapsułek herbaty zielonej do ekspresu Tassimo Kosmetyczka Pop-Art, Yves Rocher, nowa w folii Materiał: poliester Wymiary : 18,5 x 25,5 x12,5 cm piękny kołnierzyk ze złotych cekinów, świetnie będzie wyglądał np. do białej sukienki, nowy, nieużywany, jednak nie mój styl komplet akcesoriów, m.in. pilniczek, nożyczki, lusterko, pęseta, pędzelki gra towarzyska (zamienię na inną grę) - Ja jeszcze nigdy, taka http://podarunkowo.pl/gry-alkoholowe...cze-nigdy.html ostatni komplet oddam jako całość za jakiś przydatny drobiazg, np. słodycze ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-02-05 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za:
odlewka Naf Naf - ok. połowa z 5 ml Perfumy męskie w buteleczce o kształcie cygara, ok. 27/35 ml Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml Puma, Flowing, ok. 7-8/30 ml (z wymianki, lekko zmieniony kolor) Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Roberto Cavalli, Acqua, miniatura 5 ml, tylko powąchana ;-) Miód i Musli, żel pod prysznic, Yves Rocher, nowy Żel chłodzący do stóp, Yves Rocher, użyty 2 razy Mleczko do ciała różane, Yves Rocher, ok. 80/200 ml (mogę rozważyć jeszcze wymianę wody toaletowej 20 ml i mini żelu 50 ml o tym samym zapachu) Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy ? ![]()
![]() |
#7 |
:)
|
Avon, Bond Girl 007 EDP, ubytek widoczny na zdjęciu
Bond Girl 007 Forever, Avon, ubytek widoczny na zdjęciu i odlewka CK in2u coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za
Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml i może kilka innych rzeczy?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2014-02-05 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
Calvin Klein, CK IN2U, odlewka 5 ml Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml Suchy szampon Batiste, zapach Tropical, 50 ml, raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() coś za maszynkę oraz Jelly Pong Pong, czarna kredka do oczu ? Pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cps za peeling oliwkowy i zel musli z yr?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za Maszynka Venus ProSkin Sensitive?
z zapachów raczej nic nie wybiorę żeby oddać Daisy lub Hypnose Senses ![]() na odlewki się raczej nie skusisz?
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2014-02-05 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hey no to odapada bo nie oddam żadnych z tych perfum za peeling i żel;p a nic więcej nie widze;]
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
krem pod oczy, Active Sensitive, Yves Rocher,
peeling Yves Rocher, ???coś u mnie ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za
Avon, Bond Girl 007 EDP, ubytek widoczny na zdjęciu Bond Girl 007 Forever, Avon, ubytek widoczny na zdjęciu So Elixir EDP, YR
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Mam jakieś próbki azjatyckich kremów bb, ale dopiero co dostałam i w sumie nie wiem co konkretnie mam, ale i tak tego za mało jest
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mgiełka samoopalająca, Yves Rocher, zużycie do górnej granicy etykiety, widoczne na zdjęciu
Suchy szampon Batiste, zapach Tropical, 50 ml, raz użyty Dermedic, Hydrain 3 Hialuro, Tonik i mleczko 2 w 1, 200 ml, nowe cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko Roberto Cavalli, Acqua, miniatura 5 ml, tylko powąchana ;-) Miód i Musli, żel pod prysznic, Yves Rocher, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Werbena, woda kolońska 125 ml, Yves Rocher, 2 razy psiknięta, więc praktycznie nowa
Maszynka Venus ProSkin Sensitive |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym Ci oddać to, co Ci się u mnie podobało, jakbyś mi jeszcze dorzuciła malinowy błyszczyk Yves Rocher albo żel pod prysznic miód i muesli. Jeśli pasuje, zapraszam na priv
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie
Yves Rocher, mogę rozważyć jeszcze wymianę wody toaletowej 20 ml Róża Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko odlewka Naf Naf - ok. połowa z 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nic innego nie widzę dla siebie. Mogłabym oddać max. 10 próbek (z wyłączeniem Dune- bo spodobały mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.