|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
W lipcu szukam Opi, MAC i męskiego zapachu w odlewce:)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Poszukuję następujących rzeczy: lakierów Opi, zwłaszcza [I] Just a little rosti at this From a to zurich Parlez Vous OPI? Baguette Me Not A Oui Bit Of Red; Bullish On OPI; Conquistadorable Color; Honk If You Love Opi Kilku innych kolorów też szukam, ale już mniej pilnie. Oraz ewentualnieZoya, Orly i preparatów pielęgnacyjnych do paznokci Z MACa różnych kosmetyków i opakowań do B2M Niektórych kosmetyków Dior (np. Addict Lip Balm) Givenchy pryzmy Z zapachów tylko Paris YSL w wersji klasycznej (edt i edp) Poza tym: -pędzel nr 41 SEPHORA -nowej pielęgnacji niskopółkowej: Hipp, BabyDream, BabyDream fur Mama, Fuss Wohl (rossmanowska seria do stóp) -pielęgnacji naturalnej: OrganixCosmetix, Absolute Organics, Herbfarmacy, Lulu&Boo - pasty Elmex (czerwonej i zielonej), Meridol klasyczny - biżuterii modułowej Pandora -różnych rzeczy dla małego piesa (york) -męskich dezodorantów w sztyfcie -tylko nowych i chętnie z linii zapachowych selektywnych. Na pewno nie szukam minerałów, podkładów i zapachów innych niż wymienione. Na wymianę to, co w wątkach ![]() ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-05-22 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu szukam Opi, MAC i męskiego zapachu w odlewce:)
Nie ma rozmiaru. A z rozmiarówką to różnie bywa, wymiary są pewniejsze. Może zmierzysz szerokość pod pachami w innych płaszczach pasujących na tę osobę?
![]() W 48 cm. x2 pod pachami chyba L się zmiesić? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam lakier Opi
![]()
![]() |
#5 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Kolor byłby git na lato, ale doszłam do wniosku, że aktualnie bardziej przydalyby mi się te drobniejsze rzeczy, które wymieniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mam hydrolat z kwiatów gorzkiej pomarańczy (ponad połowę, taki: http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Hyd...j-NEROLI/442)i dużo wody różanej (pełnie, nieotwierane opakowania), wymienię za jakieś pędzle, najlepiej do cieni, różu lub korektora. Zapraszam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewkę John Masters Organic. ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety poza wątkiem nic z Twojej listy nie mam, w grę wchodzi tylko wymiana Pumy i Beyonce na Dolce, reszta to już takie dodatki jak pianka Vichy czy woda termalna, jakby ktoś oddał trochę więcej niż 20 ml, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.