![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co z tą minetką?
Cześć.
Sprawa tyczy się minetki. Podczas oralnych pieszczot, gdy językiem masuję łechtaczkę mojej Pięknej, po pewnym czasie ona nagle zaczyna poruszać nogami, czuję w jej udach delikatne skurcze mięśni i myślę, że dostanie orgazmu, gdy nagle ona mówi: "Kochanie, to mnie łaskocze" Wiem, że tematy wałkowane setki razy, ale ja naprawdę potrzebuję rzeczowej informacji jak powinienem to robić. Moje odczucia są takie, że jeśli łaskocze, to chyba nie jest przyjemnie. Nie wiem czemu tak jest, minetkę zaczynam powoli, delikatnie, później nadaję trochę szybsze tempo i masuję trochę silniej... i właśnie wtedy ona mówi, że zaczyna łaskotać, gdy masuję już silniej niż na początku. Taka sytuacja miała miejsce około 4 razy. Jeśli chodzi o seks jesteśmy jeszcze początkujący. To chyba nie jest normalne? Może robię coś źle? Może po prostu, zwyczajnie jestem do bani? Bo już nie wiem jak to robić. ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co z tą minetką?
Moim zdaniem ona dostaje orgazmu ale się tego wstydzi...
Czy kiedy mówi, że ją łaskocze każe Ci przestać?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mnie łaskocze jak szybko to robi, natomiast lubie jak wolno i delikatnie a jak dochodzę to wtedy sama sobie ruszam szybciej dupką
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedy ona mówi, że łaskocze, to ja już przestaję, bo po tej informacji czuje się "oblany wiadrem zimnej wody". Kiedyś powiedziała też, że gdy łaskocze, to jej spada napięcie. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- i ten delikatny i wolny masaż doprowadza Cię do orgazmu, tak? Może też powinienem do końca zostać przy tempie wyjściowym. hm Edytowane przez Piotrr02 Czas edycji: 2009-05-11 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nie słuchaj jej i nie przestawaj, tylko przyspiesz. Może przestanie mieć opory przed "łaskotaniem". Jak potraktujesz łechtaczkę nieco mniej delikatnie (nie samiutkim koniuszkiem języka, tylko porządnie) to pewnie przestanie łaskotać i już poczuje nadchodzące fale rozkoszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli się nie uda, to będę próbował wersji SadLife i spróbujemy długo, delikatnie i powoli. Czy naprawdę może być tak, że dziewczyna wstydzi się lub boi orgazmu? Edytowane przez Piotrr02 Czas edycji: 2009-05-11 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja jestem zdania że powinieneś porozmawiać ze swoją dziewczyną i to ją spytać jak chciałaby żebyś to robił, bo co z tego że Ci ileś osób na forum napisze że one lubią szybko, a ileś innych że one lubią powoli? Tu nie chodzi o upodobania tych piszących osób tylko o upodobania Twojej dziewczyny.
Może się wstydzi, skoro jesteście początkujący. A może nie lubi seksu oralnego i wolałaby coś innego, jakąś inną stymulację. Może wolałaby żebyś to robił inaczej bo faktycznie ją łaskocze. Może nie jest gotowa na seks oralny ani jakikolwiek inny i to dla niej zbyt wiele na ten etap, dlatego przerywa zanim dojdzie do orgazmu. Nie dostaniesz tu rozwiązania, skoro jesteście początkujący to powinniście o tym też rozmawiać, a nie tylko "robić". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do seksu jest gotowa, bo sama go proponuje, bierze tabletki, o czym też sama zadecydowała, nigdy na nią nie naciskałem. Nie wiem, może rzeczywiście wstydzi się lub boi orgazmu, bo nie wie jak zareaguje jej ciało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No właśnie! Więc po jaką cholerę, że się tak wyrażę zakładasz nowy?
![]() Jej się zapytaj, chyba się nie wstydzisz jak na tyle Ci już pozwala?!
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Idź podrywać dziewczyny z forum, to Ci chyba lepiej wychodzi niż rzucanie mi tutaj wykrzyknieniami, uderzanie głową w mur, przywoływanie do porządku i pokazywanie swojego zniesmaczenia ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ona nigdy nie miała orgazmu? Nawet podczas masturbacji? (mały powrót do tematu dyskusji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po prostu nie lubię jak ktoś zamiast kulturalnie powiedzieć, reaguje nerwowo. Także już spokój. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Ona też się nie masturbuje, nie robiła tego nigdy, bo mówiła, że jak wyobraża sobie widzianą z boku podczas takiej czynności, to wydaje jej się niefajne i psuje jej wszelką ochotę i zamiary. Więc można wnioskować,że mało zna swoje ciało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
uuu dreszczyk i gorącoo ...mmmm... az mi sie zachciało
kochany wiec moja diagnoza jest taka ![]() gdy ją łaskocze to znaczy ze zaczyna sie orgazm ![]() ![]() mozesz troszke zwolnic tempo zeby nie czuła tego "łaskotana" skoro jej przeszkadza a jej podrazniona juz łechtaczka napewno zaszczytuje tylko nie zapomnij o nawizeniu odpowiednim jezyka wetdy bedzie w raju :P wrrrrr powiem ci jedno kobiete bardzo trudno doprowadzic do orgazmu szczegolnie jak sie sama masturbuje, wiem cos o tym ![]() wiec gratulacje ze sie jeszcze nie zniecheciłes :P
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mnie też na początku łaskotało,co przeszkadzało bo wtedy chciałam żeby przestał, ale kiedyś umówiliśmy się,żeby nie przerywał....trzymał mnie mocno i udało się....
![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może robisz to za szybko lub za wolno.
Dziewczyna zaczyna przygode z seksem oralnym? Może nie jest przyzwyczajona do tego typu pieszczot i przyjemność przyjdzie potem ![]() Może się wstydzi i nie potrafi się przed tobą w pełni otworzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łechtaczka jest bardzo unerwiona (żeby nie wyszło że wnerwiona ![]() Próbujcie. Praktyka czyni mistrza. ![]() (Dziewczęta i chłopcy, nie wiem jak Wam, ale mi się skojarzył temat jeziox15, czy jak mu tam. Prawie dokładnie o to samo chodzi, ale jest znacznie lepiej opisane. Aż lepiej człowiekowi czytać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cóż, wychodzi na to, że trzeba próbować i nie martwić się, że jest źle, bo chyba nie jest
![]() A tamten temat autorstwa młodego chłopca - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A w aucie jak było??
![]() ![]() Besides: Miło jak się młody człowiek kulturalnie potrafi zapytać i bierze pod uwagę rady starszych koleżanek ![]()
![]() |
#21 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Staraj się jej zapewniać poczucie bezpieczeństwa i akceptacji, rozmawiaj z nią, nie naciskaj, nie rób ze zbliżeń "wyścigu po orgazm", niech to będzie po prostu przyjemne spędzenie czasu. Jeśli ona psychicznie się nie rozluźni to choćbyś na głowie stanął - nie zdziałasz wiele w tej kwestii, a tylko ją zestresujesz presją. Kwestie techniczne to osobna sprawa, jeśli ona się wstydzi to nie powie Ci "dotykaj mnie tak i tak" tylko będzie powtarzała "wszystko jest super, wszyściutko". Nawet jak nie jest. Jeśli tak naprawdę nie chce orgazmu, boi się, to nie będzie Cię naprowadzać na właściwą drogę. Widać że zależy Ci na tym żeby jej było dobrze. Ale musisz się uzbroić w cierpliwość, bo chyba trafiłeś na partnerkę dość zamkniętą jeśli chodzi o sferę seksualną. Trzeba czasu i myślę że problem się sam rozwiąże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Piotrr02 Czas edycji: 2009-05-11 o 18:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Witam, ja tutaj po raz pierwszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy co przyniesie przyszłość. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A ja uważam, że za bardzo się przejmujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Tylko ona może zapodać ci szczegółową "instrukcję". Nie nauczysz się robić dobrej minetki po 1 czy kilku razach. Mój tż nauczył sie perfekcyjnie po paru latach....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ja reflektuje na herbatę z rumem.
„Quidquid latine dictum sit, altum viedetur.” Edytowane przez ToMi290 Czas edycji: 2009-05-12 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Chyba wiem o jakie łaskotanie
Ci chodzi. Pamiętaj, że łechtaczka to baaardzo unerwione miejsce. Ja tak mam, że łaskocze, ale jak wtedy chłopak przestaje to napięcie spada, a jak mnie łaskocze to juz wiem że zbliża się orgazm ![]() A czsem już podczas łaskotania jest orgazm, może ona też ma ale wstydzi sie przyznać-dziewczyny tak już mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
No i jak się rozwiązała sprawa minetki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.