Piersi co z nimi ;) ? ( wątek faceta) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 08:19   #1
arturo86
Raczkowanie

Piersi co z nimi ;) ? ( wątek faceta)

Hej tu pisze pewien facet, któremu ostatnio się bardzo powiodło w kwestiach damsko-męskich i jest w końcu w związku z pewną niewiastą . Chciałem się Was drogie panie dowiedzieć o piersi - jak je pieścić ? Czy jest to ważna strefa ? Mam wrażenie, że jak jesteśmy w domu i już zaczynamy dłużej się całować ...itp. to jakoś jak "biorę na tapetę" piersi to nie robi to na niej wrażenia coś chyba muszę robić nie tak . Poza tym mam wrażenie, że ona jakby cały czas patrzyła co ja tam robię z jej "przyjaciółkami" jakby na coś czekała. To samo dotyczy jej brzucha i szyi (ponoć tak bardzo unerwionej).

Mam czasem wrażenie, że ona najbardziej lubi pocałunki i momenty jak dotykam jej ud i od razu przechodzę do pieszczot językiem i palcem ...chyba wiemy czego . Oczywiście zazwyczaj długo się cmokamy przed ale takie mam wrażenie
arturo86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 08:27   #2
Aaniol_apokalipsy
Wtajemniczenie

Dot.: Piersi co z nimi ;) ? ( wątek faceta)

Cytat:
Napisane przez arturo86 Pokaż wiadomość
Hej tu pisze pewien facet, któremu ostatnio się bardzo powiodło w kwestiach damsko-męskich i jest w końcu w związku z pewną niewiastą . Chciałem się Was drogie panie dowiedzieć o piersi - jak je pieścić ? Czy jest to ważna strefa ? Mam wrażenie, że jak jesteśmy w domu i już zaczynamy dłużej się całować ...itp. to jakoś jak "biorę na tapetę" piersi to nie robi to na niej wrażenia coś chyba muszę robić nie tak . Poza tym mam wrażenie, że ona jakby cały czas patrzyła co ja tam robię z jej "przyjaciółkami" jakby na coś czekała. To samo dotyczy jej brzucha i szyi (ponoć tak bardzo unerwionej).

Mam czasem wrażenie, że ona najbardziej lubi pocałunki i momenty jak dotykam jej ud i od razu przechodzę do pieszczot językiem i palcem ...chyba wiemy czego . Oczywiście zazwyczaj długo się cmokamy przed ale takie mam wrażenie
Każda kobieta jest inna i preferuje inny rodzaj pieszczot. Najlepiej porozmawiać o tym jakie pieszczoty sprawiają wam największą przyjemność.
Stary 2014-03-19, 08:54   #3
dandi49
Raczkowanie

Po prostu z nią porozmawiaj. Nie ma na to reguły, każda lubi co innego, nie szukaj wiedzy na ten temat w internecie tylko u źródła
dandi49 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 11:28   #4
I am Rock
lokalna gwiazda

Nie każda kobieta ma wrażliwe piersi, więc ich pieszczenie może nie robić na niej wrażenia. Tak jakbyś ją głaskał po głowie. Miłe, ale namiętności nie wzbudzi. Pieść ją tak, jak widzisz, że lubi. Piersi nie są obowiązkowym punktem programu.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 16:12   #5
201607040946
Konto usunięte

Zgadzam się (to o mnie ).
Albo po prostu niech ci powie, jak lubi
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 16:20   #6
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arturo86 Pokaż wiadomość

Oj arturo, arturo... Pytałeś już o pierwszy pocałunek, pierwszy seks, teraz to...
Nie jesteśmy Twoją dziewczyną. Nie nas powinieneś dopytywać. To, co ja lubię, może wcale Ci nie pomóc. A może nawet wręcz przeciwnie, kto wie?

Jeśli masz wrażenie, że coś robisz nie tak- spytaj jej.

Naprawdę nie musisz przed podjęciem jakiegokolwiek kroku w swojej intymnej relacji pytać ludzi z Internetów
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 21:30   #7
leniwca
Zakorzenienie

Ja przed rozmową o tym, jaki lubi być pieszczona itp, najpierw przeszłabym do części praktycznej
Jakoś nie wyobrażam sobie, że przed pieszczotami/seksem facet przeprowadza ze mną wywiad, co ma robić, jak się zachowywać. Takie rzeczy wychodzą w trakcie. Trzeba obserwować reakcje partnera. Ale ogólnie na początku niech to będzie spontan, macie poznawać swoje ciała, oswajać się z nimi, a nie spinać i skupiać na tym, żeby dobrze wypaść.

Ewentualnie potem można zagaić temat, wypytać delikatnie o preferencje, co by chciała spróbować etc i powoli wprowadzać zmiany, próbować nowych rzeczy. Wszystko wyjdzie w praniu
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 14:19   #8
littlka
Raczkowanie

Moje piersi też zbytnio wrażliwe nie są, ale kiedy mój facet zaczyna całować mnie za uchem, lizać i w tym samym momencie pieści piersi, moment mam gęsią skórę a sutki same stają. Twoja kobieta, powinna Ci powiedzieć co lubi i co dla niej najprzyjemniejsze! Najlepsza jest rozmowa. A co do pieszczot samych piersi, to jedne lubią mocno, drugie delikatnie i to kwestia tylko i wyłącznie indywidualna.
Stary 2014-03-20, 16:07   #9
robertnowak
Raczkowanie

Dokładnie, z doświadczenia wiem, że niektóre kobiety szaleją jak pieści się ich piersi w najróżniejszy sposób, a innym jest to obojętne, np. na sutkach nic nie czuja
Stary 2014-03-20, 22:26   #10
ziomek_maly
BAN stały

a ona wie, że jest Twoją pierwszą tak w ogóle?
ziomek_maly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-20, 22:57   #11
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ziomek_maly Pokaż wiadomość
a ona wie, że jest Twoją pierwszą tak w ogóle?
Tak! Stresuj go kurduplu !
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 14:22   #12
Ola-zz
Rozeznanie

arturo86 Ja tylko odpowiem w sprawie piersi. Może spróbuj trochę dłużej lizać sutki lub mocno ugniatać pierś tak łapczywie. Czasami kobiety lubią przygryzanie ale to może sobie podaruj nim to nie będziesz miał pewności co lubi. Jest to ważna strefa można mieć cudny orgazm sutkowy. Choć lepszą strefę może mieć na brzuchu, kark, uszy, stopy. Trudno powiedzieć. Osobiście ja odlatuję przy piersiach. Szukaj bądź cierpliwy.
A twoja wybranka jest dziewicą czy nie? Jeśli jest to może jest skrępowana. Ja także na początku bardzo obserwowałam co tam mój robi. Chyba normalne. A może zapytaj się jej co najbardziej lubi? Czy pieszczenie szyi, ucha, piersi, brzucha a może tylko minetkę?
Taki mały myk jaki to zaobserwowałam u swojego: Liżąc cipkę, piersi co chcesz spójrz partnerce prosto w oczy tak dłużej. Może się jej spodoba.

Właśnie zapomniałam jak zaczynasz coś lizać spójrz na partnerkę czy dostaje gęsią skórkę jeśli tak to dobrze podnieca się. Nie wiem czy wszystkie kobiety to mają.

Edytowane przez Ola-zz
Czas edycji: 2014-03-22 o 14:24
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-24, 07:56   #13
vicious_parsley
Raczkowanie

Arturo! W trakcie zabaw jak najbardziej zalecam zapytanie jej co lubi i poproszenie o małą instrukcję. To zawsze działa, bo pokazujesz dziewczynie, że podczas zabaw na celu masz jej przyjemność i chcesz jej słuchać
Nie zniechęcaj sie, jeżeli dziewczyna mniej 'reaguje' - albo zastyga żeby móc odczuwać więcej przyjemności lub jest to dla niej przyjemne, ale nie zwala jej z nóg - w tym drugim przypadku to nic strasznego. Nie każda dziewczyna odczuwa pieszczoty piersi tak samo, to kwestia unerwienia, niczyja 'wina'.
Poza tym jeżeli Cie obserwuje to pewnie to lubi, więc nie czuj się jak pod obstrzałem, też spójrz jej w oczy, to zwiększa więź, jest wtedy jeszcze bardziej intymnie
Proponuję jeszcze masaż piersi z użyciem balsamu, masuj również okolice piersi. Mój facet tak robi i dla obojga jest to świetna zabawa
vicious_parsley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-28, 09:17   #14
klatka
Zakorzenienie

Pytać, pytać, pytać i rozmawiać. Może być tak, że ona lubi mocne bodźce, gryzienie piersi, podszczypywanie a Twoje pieszczoty są dla niej jak głaskanie i tak podgląda Cię i czeka na więcej. Tylko hipoteza, nie dowiesz się jak nie porozmawiasz. Dziwne, że sama Ci nie powiedziała jeszcze jak lubi najbardziej.

klatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-29, 09:42   #15
kassica31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Pytać, pytać, pytać i rozmawiać. Może być tak, że ona lubi mocne bodźce, gryzienie piersi, podszczypywanie a Twoje pieszczoty są dla niej jak głaskanie i tak podgląda Cię i czeka na więcej. Tylko hipoteza, nie dowiesz się jak nie porozmawiasz. Dziwne, że sama Ci nie powiedziała jeszcze jak lubi najbardziej.
Może też jest nieśmiała i głupio jest powiedzieć facetowi, który jest bardzo delikatny żeby mocniej pieścił piersi. Na mnie np delikatne pieszczoty nie działają i dopiero jak TŻ zaczyna je przygryzać czy ssać nakręcam się na więcej. Myślę, że mógłbyś spróbować trochę mocniejszych pieszczot i patrz na jej reakcję. Powodzenia
kassica31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-29, 13:36   #16
201607040946
Konto usunięte

Czemu glupio? Glupio to moze byc, jesli wstydzi sie faceta, wiec daj jej do zrozumienia, ze tak nie jest.
Ja zawsze mowie, ze ma gryzc i sciskac, a nie miziac czy lizac dziala.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości