|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piersi co z nimi ;) ? ( wątek faceta)
Hej tu pisze pewien facet, któremu ostatnio się bardzo powiodło w kwestiach damsko-męskich i jest w końcu w związku z pewną niewiastą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam czasem wrażenie, że ona najbardziej lubi pocałunki i momenty jak dotykam jej ud i od razu przechodzę do pieszczot językiem i palcem ...chyba wiemy czego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piersi co z nimi ;) ? ( wątek faceta)
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Po prostu z nią porozmawiaj. Nie ma na to reguły, każda lubi co innego, nie szukaj wiedzy na ten temat w internecie tylko u źródła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
Nie każda kobieta ma wrażliwe piersi, więc ich pieszczenie może nie robić na niej wrażenia. Tak jakbyś ją głaskał po głowie. Miłe, ale namiętności nie wzbudzi. Pieść ją tak, jak widzisz, że lubi. Piersi nie są obowiązkowym punktem programu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się (to o mnie
![]() Albo po prostu niech ci powie, jak lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jesteśmy Twoją dziewczyną. Nie nas powinieneś dopytywać. To, co ja lubię, może wcale Ci nie pomóc. A może nawet wręcz przeciwnie, kto wie? Jeśli masz wrażenie, że coś robisz nie tak- spytaj jej. Naprawdę nie musisz przed podjęciem jakiegokolwiek kroku w swojej intymnej relacji pytać ludzi z Internetów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja przed rozmową o tym, jaki lubi być pieszczona itp, najpierw przeszłabym do części praktycznej
![]() Jakoś nie wyobrażam sobie, że przed pieszczotami/seksem facet przeprowadza ze mną wywiad, co ma robić, jak się zachowywać. Takie rzeczy wychodzą w trakcie. Trzeba obserwować reakcje partnera. Ale ogólnie na początku niech to będzie spontan, macie poznawać swoje ciała, oswajać się z nimi, a nie spinać i skupiać na tym, żeby dobrze wypaść. Ewentualnie potem można zagaić temat, wypytać delikatnie o preferencje, co by chciała spróbować etc i powoli wprowadzać zmiany, próbować nowych rzeczy. Wszystko wyjdzie w praniu ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moje piersi też zbytnio wrażliwe nie są, ale kiedy mój facet zaczyna całować mnie za uchem, lizać i w tym samym momencie pieści piersi, moment mam gęsią skórę a sutki same stają.
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, z doświadczenia wiem, że niektóre kobiety szaleją jak pieści się ich piersi w najróżniejszy sposób, a innym jest to obojętne, np. na sutkach nic nie czuja
![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
a ona wie, że jest Twoją pierwszą tak w ogóle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
arturo86 Ja tylko odpowiem w sprawie piersi. Może spróbuj trochę dłużej lizać sutki lub mocno ugniatać pierś tak łapczywie. Czasami kobiety lubią przygryzanie ale to może sobie podaruj nim to nie będziesz miał pewności co lubi. Jest to ważna strefa można mieć cudny orgazm sutkowy. Choć lepszą strefę może mieć na brzuchu, kark, uszy, stopy. Trudno powiedzieć. Osobiście ja odlatuję przy piersiach. Szukaj bądź cierpliwy.
A twoja wybranka jest dziewicą czy nie? Jeśli jest to może jest skrępowana. Ja także na początku bardzo obserwowałam co tam mój robi. Chyba normalne. A może zapytaj się jej co najbardziej lubi? Czy pieszczenie szyi, ucha, piersi, brzucha a może tylko minetkę? Taki mały myk jaki to zaobserwowałam u swojego: Liżąc cipkę, piersi co chcesz spójrz partnerce prosto w oczy tak dłużej. Może się jej spodoba. Właśnie zapomniałam jak zaczynasz coś lizać spójrz na partnerkę czy dostaje gęsią skórkę jeśli tak to dobrze podnieca się. Nie wiem czy wszystkie kobiety to mają. Edytowane przez Ola-zz Czas edycji: 2014-03-22 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Arturo! W trakcie zabaw jak najbardziej zalecam zapytanie jej co lubi i poproszenie o małą instrukcję. To zawsze działa, bo pokazujesz dziewczynie, że podczas zabaw na celu masz jej przyjemność i chcesz jej słuchać
![]() Nie zniechęcaj sie, jeżeli dziewczyna mniej 'reaguje' - albo zastyga żeby móc odczuwać więcej przyjemności lub jest to dla niej przyjemne, ale nie zwala jej z nóg - w tym drugim przypadku to nic strasznego. Nie każda dziewczyna odczuwa pieszczoty piersi tak samo, to kwestia unerwienia, niczyja 'wina'. Poza tym jeżeli Cie obserwuje to pewnie to lubi, więc nie czuj się jak pod obstrzałem, też spójrz jej w oczy, to zwiększa więź, jest wtedy jeszcze bardziej intymnie ![]() Proponuję jeszcze masaż piersi z użyciem balsamu, masuj również okolice piersi. Mój facet tak robi i dla obojga jest to świetna zabawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Pytać, pytać, pytać i rozmawiać. Może być tak, że ona lubi mocne bodźce, gryzienie piersi, podszczypywanie a Twoje pieszczoty są dla niej jak głaskanie i tak podgląda Cię i czeka na więcej. Tylko hipoteza, nie dowiesz się jak nie porozmawiasz. Dziwne, że sama Ci nie powiedziała jeszcze jak lubi najbardziej.
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Czemu glupio? Glupio to moze byc, jesli wstydzi sie faceta, wiec daj jej do zrozumienia, ze tak nie jest.
Ja zawsze mowie, ze ma gryzc i sciskac, a nie miziac czy lizac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.