|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Faceci w szpilkach!?!?!?!
Co o tym myślicie?
Czyż to nie byłoby sexy?![]()
Edytowane przez Madzia007 Czas edycji: 2006-01-30 o 10:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Faceci w szpilkach!?!?!?!
Poczekaj, bo wyjete z kontekstu nie za bardzo zrozumialam. Czy to sa transseksualisci (czy jak to sie mowi po polsku), czy chca nosic te szpilki do normalnych meskich ciuchow?
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
To drugie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No co sie tak dziwicie ??? Szkoci spódniczki noszą...., do których szpilki pasują w sam raz Poza tym jak facet jest niski i założy 10 cm. szpilke.... no, no.... |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcą, niech noszą
Moda płata czasem różne figle, które często z czasem przechodzą w normę. Kto wie...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
w sumie
jak ma sie ladne nogi .... spodniczka i szpilki
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Spodniczki i szpilek to nie rozumiem, ale powiem wam, ze tu we Francji faceci nosza takie pikolaki z obcasem, no dobra to nie jest szpilka, ale taki gruby obcach moze ze 3-4cm. I nikogo to nie dziwuje :/
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ale ale,japończycy noszą np koturny i zaden facet się tam tego nie wstydzi
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrząc na mode męska w naszych sklepach i koszule, które do niedawna uchodziły by wyłącznie za damskie bluzki nie zdziwi mnie fakt, ze za parę lat zobacze mężczyznę w szpilkach. Jest to pewien kanon do przełamania, ale historia mody zna bardziej przełomowe...choćby spodnie u kobiet. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
A ja uważam że założycielka wątku nie powinna wklejac czyichś postów z innego forum. To jest ich świat i ich zainteresowania i po to mają swoje forum żeby sie tym ze sobą dzielić.
Chyba nikt by nie chciał zeby ktoś sie naśmiewał z naszych postów na "intymnie" czy na forum ginekologicznym, mimo ze jest to w miare anonimowe to chyba każda z nas czerwieniła by sie widząc złośliwe komentarze do swojego wątku. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
ciesze sie ze sie zgadzacie, bo sie bałam ze mnie zlinczujecie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Może zbyt seksownie to nie wygląda, ale...
Czy to właśnie w dawnych czasach nie wyśmiewano kobiet, które zaczęły odrzucać suknie itd. i przymierzały się do spodni??? Wtedy też to było śmieszne dla społeczeństwa. Moda się zmienia, ludzie się zmieniają, poglądy się zmieniają. Nic nie jest w stanie mnie już zadziwić. A co do samych Panów, myślę że TakaSobieAnia ma rację, że trochę głupio jest wyśmiewać się z tego co czują inni... Skoro to lubią...? Wolny kraj
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
To wylada smiesznie i głupio.Beznadziejnie.Ja nie wiem skad sie tacy biora,co chca chodzic w szpilkach,ale ja sie osoobiscie z takim czyms nie spotkalam.I niech tak pozostanie.Dla mnie facer w szpilkach to jest jakiś zboczony psychicznie.Ma w sobie jakieś cechy kobiece,a przeciez kobiety szukają mężczyzn,a nie kobiet(no chyab ze sa nie tego).Wieć nie widze sensu noszenia przez facetów szpilek.A fuj!To moje zdanie.
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-01-30 o 14:49 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
a mi chyba by nie przeszkadzało gdyby faceci zaczęli chodzić w szpilkach ... być może tak o tym marzą bo nie wiedzą ile takie buty wymagają czasami katuszy i umiejętności ekfblirystycznych/ekwblirystycznych (??)od osób które w nich chodzą - np po krzywych chodnikach... Myślę że Juda ma rację skoro kobiety zaczęły chodzić w spodniach i uprawiać typowo męskie zawody to dlaczego mężczyzni nie mogliby przejąć czegoś od kobiet i np chodzić w szpilkach??
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
przecież to jest obrzydliwe i chore. Ja jestem bardzo tolerancyjna i rozumiem tranzwestytów itp ale jeśli oni uważają się za normalnych facetów to te szpilki raczej ich dyskwalifikują z tej grupy!!
Facet mam być facetem i tyle i po jaką ch... mu szpilki?? |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez w pewnych sprawach nie jestem tolerancyjna, ale nie mowię wtedy, ze jestem...razcej, ze nie potrafię czegoś pojąć ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
oazy tolerancji...
![]() szpileczki do tego rajstopki... czemu nie?
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo....chyba bym padła jakbym spotkała na ulicy pana w szpilkach <rotfl>
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dlatego nie mam zamiaru swoich poglądów w tej sprawie ubierać w eufemizmy. I albo MY kobiety się zbuntujemy przeciwko niewieścieniu mężczyzn albo oni zauważą przyzwolenie i pobłażliwość z Naszej strony i wtedy zostaniemy chyba obojnakami bo inaczej tego nie widzę.Mam już dość patrzenia na wypicowanych kolesi w różowych koszulach i pepku na wierzchu. No przecież to jest karykaturalne... |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponieważ nie da się jednoznacznie stwierdzic co tolerancja obejmuje, co już jest wykroczeniem poza nią. To sprawa indywidualna, kazdy patrzy na to inaczej, kazdy reprezentuje inny poziom tolerancji, nie ma norm ogólnych."I albo MY kobiety się zbuntujemy przeciwko niewieścieniu mężczyzn albo oni zauważą przyzwolenie i pobłażliwość z Naszej strony i wtedy zostaniemy chyba obojnakami bo inaczej tego nie widzę" oby tylko mężczyźni nie zechcieli zorganizować takiego buntu przeciwko niektórym kobietom, przejmującym od nich określone kanony do niedawna przypisane tylko im (i chyba kazda z nas znalazła by się w tej grupie powstałej tylko przez takie ograniczające podziały)
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, postęp, emancypacja duzo dał.
Pozwolił skrócić kiecki, nosić spodnie, zdjąc gorsety, uciec od staników, gdy ktoś chce, pozwala prawie nago chodzić po ulicach i kąpać się w basenie bez tysięcy idiotycznych falban. Ale - pewne granice są. Bo w dalszym ciągu dziewczyna z brodą czy z wąsami - dla większości ludzi - będzie wyglądała mało apetycznie. Nie czepiam sie transów - taka widać ich natura, nie chcą nalaeżeć do tej płci, którą ofiarowała im biologia - i to jest (być może) - ich własne nieszczęście. Ale - moda wymysliła już wiele głupich rzeczy. I mało pieknych - wg mnie. Już pomijam, że kiedyś laski wyskubywały sobie włosy do połowy czaszki, by mieć śliczne wysokie czółka. Ja skrytykuję zupełnie niedawną modę na buty w szpic, w których wiele dziewczyn wyglądało wprost okropnie. Człapanie, stopa wydłużona (co nie był bez znaczenia dla "grubsiejszej" stópki nie rozrmiaru 36 lub 37). I - mnie się nie podoba, że mężczyźni zaczynają aż tak bardzo doganiać dziewczyny w strojeniu się. Ja też bardzo lubię, aby facet był elegancki i zadbany, i nie musi pachnieć jedynie proszkiem do prania. Nie mam nic przeciwko, że użyje kremu czy balsamu, nawet nie razi mnie, gdy moi koledzy w zimie używają pomadki bezbarwnej (hm..?) - ale, doprawdy, nnie chiałabym, aby mężczyźni nagminnie zaczęli stosować makijaż, nie podoba mi się koleś z wymalowanym rzęsami czy karminowymi ustami. W takiej kulturze wyrosłam - i już. I jak facet ma gładko wydepilowane nogi - też nie lubię. |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mamy taką kulturę społeczną, i już. I - wolę facetów bez tipsów. Może Cię zaskoczę - mam chole.rnie wysoki próg tolerancji. Z tego co do tej pory w życiu zaobserwowałam - dużo większy, niż wielu ludzi. Nie muszę nazywać nienormalnością. Ale - normalnością też nie nazwę. (Wiem, o co Tobie chodziło. Ja mam tylko na myśli to teraz - że tolerancja nie istnieje). |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
okropne moim zdaniem
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawiązywałam tylko do innych wypowiedzi, z którymi się spotkałam (tutaj i nie tutaj), gdzie zdrowie psychiczne ocenia się na podstawie nie podobających się części garderoby czy innych elementów skłądających się na wizerunek zewnętrzny. Gdy to inni najlepiej wiedzą, ze jest się "zboczonym" i "nienormalnym" tylko na podstawie przyjętych w danej kulturze podziałów i tego co do nich pasuje a co nie. Chodzi tylko o dobór słów. Bo co innego znaczy: nie podoba mi się, nie lubię, nie toleruję od słów: to jest chore, nienormalne, zboczone. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

Czyż to nie byłoby sexy?

Moda płata czasem różne figle, które często z czasem przechodzą w normę. Kto wie...

i dlatego nie mam zamiaru swoich poglądów w tej sprawie ubierać w eufemizmy. I albo MY kobiety się zbuntujemy przeciwko niewieścieniu mężczyzn albo oni zauważą przyzwolenie i pobłażliwość z Naszej strony i wtedy zostaniemy chyba obojnakami bo inaczej tego nie widzę.