|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Penisy waszych TŻ / chłopaków.
Hej dziewczyny. Temat głupi? No może, ale z racji tego, że w sprawach łóżkowopodobnych jestem początkująca, to bardzo mnie ciekawi.
Ciekawi mnie jak wyglądają penisy waszych chłopaków/mężów/TŻtów. Nie chcę byśmy się przechwalały, co mają w spodniach nasi mężczyźni, ot czysta ciekawość. No i jeszcze pytanie- czy mieli może kiedykolwiek grzybicę, albo jakąś infekcję czy te popularne białe kropki? Pytam z takiego względu. Otóż, jakieś 2 tygodnie temu, pierwszy raz zaspakajałam swojego chłopaka, po prostu wykonując tzw. robótki ręczne. Wszystko pięknie, penis prosty, jednolity kolor, średnia długość ( w sam raz w dłoń, do objęcia, ciut dłuższy niż moja pięść), żadnych niepokojących zmian. Potem zaczęliśmy używać dodatkowo balsamu ( zwykłego do ciała) , by zwiększyć jego odczucia itp. Zachwycony był, nie skarżył się na pieczenie czy coś, ani w trakcie ani kilka dni później. Natomiast teraz na jego penisie są takie białe kropki. U nasady żołędzia jest widoczne zaczerwienienie i kropeczki rozsiane, takie malutkie.... Nie wiem co to może być i co mu powiedzieć ? Co myślicie? ? Nie obrzućcie mnie tylko błotem za ten temat. Jeśli wydaje wam się tak głupi, prostacki i w ogóle żałosny to po prostu nie komentujcie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zniemczona peema
|
Dot.: Penisy waszych TŻ / chłopaków.
Nie po to ludzie wynaleźli żele do stymulacji itd. żeby do takich rzeczy używać balsamu! Przecież balsam jest zbyt "silny" na tak wrażliwe miejsca więc może być teraz podrażniony.. Teraz ty spróbuj sobie np. w swoim miejscu intymnym nałożyć trochę balsamu-ostrzegam, będzie piekło
![]() Na przyszłość zamiast balsamu użyj żelu po prostu, półki się od nich uginają, facet zadowolony a i "bezpieczny" ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a mnie zastanawia, że ludzie o dużej ilości postów, których łatwo rozpoznać, opowiadają na temat seksu i penisów swoich facetów na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zdaje się, że byłaś rozczarowana jego małym penisem, a teraz piszesz, że jest ok? To jak to jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Droga Autorko. Uważam,że Twój mężczyzna jest na bakier z higieną. Zapewne zmiany które osobiście zaobserwowałaś po twoich "robótkach" są wynikiem jego zaniedbania. Nie trać głowy - to częste u nastolatków. Weź gąbeczkę i dokładnie go wyszoruj. Jeżeli to nie pomoże to znaczy, że Cie zdradza! Pozdrawiam.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty tak na serio, czy jest tak późno że nie dostrzegam ironii? ![]() edit- po przeczytaniu paru twoich odpowiedzi już wiem że jaja sobie robisz ![]() ![]() Dobranoc!
''Bóg ustanowił granice ludzkiej mądrości, nie zakreślił jedynie granic jej głupocie - a to nie jest uczciwe'' - Konrad Adenauer Edytowane przez HealthOne Czas edycji: 2014-03-15 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Co baby mają z tym myciem? To są zwykłe prosaki, po prostu przeczytaj. http://pl.wikipedia.org/wiki/Prosaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lokalna gwiazda
|
No to wszystko jasne, autorko. Uzbrajasz się w laser i celujesz w kropki. Byle ci tylko ręka nie zadrżała. Bo wiesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Myślę że ten temat nie ma sensu bo wszystkie penisy waszych TŻ są potężne, mają po 30 cm w zwodzie i co najmniej 20 cm obwodu. Tak by to wyglądało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lokalna gwiazda
|
Wypolerowane i nawoskowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.