|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Myślicie , że mąż mnie faktycznie zdradził ?
Po prostu muszę się komuś wygadać , zapytać o rade , sama niewiem , z góry dziękuję za pomoc
![]() Od paru miesięcy jestem szczęśliwą mamusią . Mam już nastoletnią córkę , jak domyślacie się pewnie patrząc na mojego nicka , nie jestem już młodą mamusią ,ale na tak późne macierzyństwo zdecydowaliśmy się z mężem świadomie .Julcia jest spokojną , cichą dziewczynką , zupełne przeciwieństwo do mojej starszej pociechy . Jedynie noce są koszmarne , niestety nie mam takiego szczęścia jak inne matki i nie mogę karmić jej piersią przez co mała w nocy daje popalić . Nie w tym rzecz polega , przez te ostatnie miesiące odniosłam wrażenie , że nieco oddaliliśmy się z mężem od siebie .On jest wspaniałym mężem , kochającym , troskliwym tatusiem , chodzi z małą na spacerki , kąpie ją , ze starszą jeździ na basen , kręgle ... dla nas wolnego czasu nie zostaje zbyt wiele .W zeszłym tygodniu mąż mi oznajmił , że zapisał się na siłownie , jest wuefistą , więc jego budowa ciała jest bardzo zadawalającą , od razu zastanowiło mnie dla kogo zaczął się tak starać ..bo przecież nie dla żony ,która siedzi po nos w pieluchach . Byłam trochę załamana moją pierwszą myślą była jego ZDRADA ...wczoraj wieczorem mąż wrócił z córką z kina , zrobił kolację , potem poszedł uspać naszą małą córeczke , byłam w szoku , nigdy mu się to nie udało , a wieczorem romantyczna kąpiel i ...pierwsza wspólna noc od porodu . Po tej nocy moje obawy jakby zniknęły , sama niewiem co myśleć , myślicie , że to normlane że nagle zaczął o siebie bardziej dbać , zapisał się na siłownie , wieczorami biega ... ?! Proszę o rady ,sama niewiem może ja z tego przemeczenia mam jakieś dziwne omamy ...? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myślicie , że mąż mnie faktycznie zdradził ?
Na podstawie takich drobnych "poszlak" nikt nie będzie w stanie tego stwierdzić. Jest wiosna, wiele osób ma taki zryw na siłownie czy bieganie, ta "fala" jest zaraźliwa, znajomy się zapisał to ja też się zapisuje itp. A jakieś inne zmiany w zachowaniu? Ty go znasz tyle czasu więc tylko Ty jesteś w stanie to wyczuć. Nie popadaj jednak w paranoję....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Myslę, że przesadzasz, ale wiem co czujesz, bo ja mam bardzo podobnie, też wszystko tłumaczę zdradą, ale mój mąż nie zajmuje się dzieckiem w ogóle, a ma je tylko jedno, nie zaczął przesadnie dbać o siebie, tylko ma stały kontakt z koleżanką z pracy, poza pracą rzecz jasna. Jeśli Ty nie zauważyłaś żadnej nowej kobiety w waszym życiu, to nie możesz przesadzać. Tobie się wydaje, że jesteś w pieluchach, ale może jemu nie, skoro kąpiel i ta noc...a mój się odsuwa, wyobrażasz to sobie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze , a próbowałaś z nim szczerze porozmawiać ?
Co prawda mój się nie odsuwa , ale od jakiegoś czasu ciągle kręci się jego koleżanka , która chodzi na siłownie razem z nim , a ja czuje się wogóle nieatrakcyjna |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze powiedz, że tez chciałabyś o siebie zadbać, że czujesz się mało atrakcyjna przy nim, i ze chcesz zacząć bardziej osiebie dbać. Ze potrzebujesz tego i bla bla bla takie tam, wiesz co wymyslić by go namówić. Bedziesz chodzić razem z nim na siłownie i biegać, i sama sprawdzisz co i jak. Z drugiej strony skoro sport to jest jego pasja i jesgo praca, moze po prostu to kochać i stąd to... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
TY nie masz się czym martwić, mąż jest wfistą czyli sport to jego pasja, zajmuje się dziećmi no i zaczął zajmować się Tobą... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
uparta chmura
|
No właśnie, dlatego się nie odchudzam, żeby mój partner nie pomyślał, że go zdradzam :brzydal
A tak serio, to mojej znajomej mąż był zawsze taki nieciekawy pewnego dnia widzę go a on taki za☠☠☠isty, że aż szczęka mi opadła. No i finał jest taki, że zostawił ją dla dużo młodszej. Znam jeszcze jeden taki przypadek. Ale znam więcej osób króre poprostu zaczynają dbać o siebie-dla siebie i nie należy dopartywać się niczego więcej.
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
lokalna gwiazda
|
A może w ten oto subtelny sposób zapewnia sobie godzinkę /czy ile tam/ spokoju od jakby nie było płaczącego niemowlęcia?
|
|
|
|
|
#11 |
|
*sportaddict*
|
matko i córko, od 2 miesięcy (po prawie rocznej przerwie) zasuwam jak maszyna do siłowni, chociaż wcześniej też wyglądałam dobrze, czy to znaczy, że mam romans? o.O
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to poszukaj jakąś kuzynkę znajomą czy coś takiego na dwie godziny dziennie, i zmieńcie godzinę na wcześniejsza. Dla chcącego nic trudnego ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Acha i faktycznie może byc tak że po prostu potrzebuje czasu by odpocząć od wrzeszczących dzieciaków w szkole, i ryczącego malucha w domu
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Spokojnie Asia
Przypomnij sobie czy zdarzyło się ostatnio coś równie podejrzanego ?! Może mąż chce się podobać Tobie , córci , mówisz , że spędziliście razem noc , jak było ,wprowadzał jakieś nowe pozycje no wiesz o co mi chodzi |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
A ile ma wasze najmłodsze szczęscie miesięcy?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Nasza najmłodsza istotka ma niecałe cztery miesiące .
Hmm w nocy , czy ja wiem po prostu było tak inaczej jak nigdy , romantycznie , czule , delikatnie , rano jedynie dostal jakiś telefon i wyszedł do toalety .... |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie zastanawia cię od kogo? ze musiał się schować? Ja wiem, że to nie etyczne, ale może sprawdz mu telefon zamiast snuć domysły... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
To dobry pomysł , kurcze rano chciałam za nim iść do tej łazienki podsłuchać ukratkiem , ale mała się obudziła i lipa
Teraz jeszcze wziął małą na ręce , ja jestem oczywiście w pokoju obok i zaczął do niej mówić teksty typu " no popatrz kochanie jakie tata ma mięśnie " , albo " pomożesz mi dzisiaj wieczorem , ty pójdziesz sobie grzecznie spać , a ja zajmę się mamusią " ...No gada jakieś dziwne pierdoły do czteromiesięcznego niemowlaka no masakra
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To co Twój mężuś mówi do małej jest słodziutkie , ciesz się , widać , że mąż Was bardzo kocha , a co do mięśni to też musiało śmiesznie brzmieć ![]() Jesteś zmęczona , odpocznij , a mężem się nie przejmuj napewno jest Ci wierny , szczególnie , że ma się wieczorem Tobą zająć ! |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
jesli zmienił się diametralnie to powinnaś się martwić,ale zapisanie na siłownię to nie powód do zdrady.
zamiast szukać powodów do katastrofy weź sie za siebie,aby nie musiał szukac szczęścia na boku ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
facet ewidentnie zauważa oznaki starości i boi się przemijającego wieku.tylko czekać ,aż wyskoczy z propozycją kupna motoru
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
A autorka siedzi w domu i wyobraża sobie laski na siłowni w przepoconych koszulkach na obfitych biustach ![]() Pewnie poprosił jedną z nich żeby zadzwoniła do niego kiedy jest w domu, żeby musiał porozmawiać zamykając się w łazience . No, litości.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, wypisz nam tu jeszcze raz dokładnie co się w jego zachowaniach w ciągu ostatnich miesięcy konkretnie zmieniło (np. kiedyś obierał przy mnie, teraz zamyka się w łazience, zaczął pilnować komórki...)?
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
prowokacja
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Ukrywa przedemna swój telefon, nie pozwala grzebać w swoich rzeczach ( np jak robie pranie) gdy zapytam o tą koleżankę odrazu sie denerwuje...
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdz telofon jak bedzie spał czy rzeczy i tyle. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Popadaj w dalszą paranoję, zacznij być podejrzliwa, zniszcz swoje małżeństwo. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

pewnego dnia widzę go a on taki za☠☠☠isty, że aż szczęka mi opadła. No i finał jest taki, że zostawił ją dla dużo młodszej. Znam jeszcze jeden taki przypadek. Ale znam więcej osób króre poprostu zaczynają dbać o siebie-dla siebie i nie należy dopartywać się niczego więcej.

. No, litości.