|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gg
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Chodzi mi o to, że na różnych forach wyczytałam, że przez tlen i mirandę można sprawdzić, czy ktoś ma mnie na swojej liście kontaktów. I tak, patrzę np na pewną osobę na tlenie i widzę jej IP oraz komunikat "osoba łączy się zza NAT", co wg instrukcji z for oznacza, że osoba ma mnie na swojej liście. Jednak w przypadku mirandy, która podobno daje 100% pewność co do tego, kto mnie ma, gdy mam pustą listę kontatków i osoba zrobi się dostępna, nie wyświetla mi się jej numer. Jedynie parę przypadków pokrywa się i na tlenie, i w mirandzie. Jak to w końcu z tym jest? :/ Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Gg
Skorzystaj z wyszukiwarki na forum, jest już taki temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gg
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;7786440]Skorzystaj z wyszukiwarki na forum, jest już taki temat
![]() otóż to ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.