|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bluzka-jak zafarbować?
Nie znalazłam lepszego działu, wiec umieszczam tutaj
![]() Niedawno kupiłam pudrowo różową koronkową bluzke. Chciałabym jednak żeby była biala. Wiecie może jak wybielić ją w domu? Próbował ktoś kiedyś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bluzka-jak zafarbować?
Polecam to samo pytanie wpisać w google. Jeśli chodzi o taką bluzkę, musiałabyś ją odbarwić, odbarwia się ACE, ale nie wiem, czy by Ci się bluzka nie zniszczyła...Gdybyś chciała przefarbować bluzkę na ciemniejszy kolor to wystarczy kupić barwnik do ubrań, rozrobić go z gorącą wodą i wrzucić tam ubranie.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ojoj , raczej sama w domu nie dasz rady ...
ja jakos tydzien temu ''wybielilam '' sobie kremowo-białą bluzke ... domestosem czy czyms podobnym :P . ale mialam stracha ze sie popsuje ![]()
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ryzykowałabym wybielania bluzki w domu, chyba że nie zależy Ci na niej bardzo. Kiedyś kupiłam koszule jeansową w lumpeksie i chciałam ją wybielić, użylam do tego wybielacza i fakt faktem się wybieliła ale w niektórych miejscach były zółte plamy z którymi nie dało się już nic zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a jeżeli nie w domu to gdzie polecacie ją zanieść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.