|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Przyałapani
Może od razu zacznę i powiem o co chodzi. Byłam wczoraj u chłopaka w domu, byliśmy sami, wiec usadowiliśmy się w salonie. Zaczęliśmy się całować, zrobiło się bardzo namiętnie i gorąco. Jak to później bywa, powoli rozbieraliśmy się. Byłam bez bluzki i stanika, on bez koszulki i nagle słyszę chrząknięcie. Jego ojciec wszedł do domu, nie mogę sobie wybaczyć, że tego nie usłyszeliśmy. Nie wiem ile widział. Jest mi strasznie głupio i czuje się okropnie. Pewnie trochę dramatyzuje, ale tak już niestety mam. Do tego pierwszy raz zostałam przyłapana. Nie mam pojęcia jak teraz się zachować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyałapani
no wiadomo, że będzie Ci głupio, bo to niecodzienna sytuacja.
Ile masz lat ?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mało jest osób, którym taka wpadka nigdy się nie zdarzyła. Rozumiem, że to dom jego rodziców i ich salon, tak? Odczekaj parę dni aż temat przyschnie, a jak znów pojawisz się w domu to zachowuj się normalnie. Przyłapał Was ojciec czyli facet a oni takie rzeczy bagatelizują raczej. Sądzę, że nic nie powie i będzie udawał, że nic się nie stało. Będzie dobrze
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Klarara Czas edycji: 2014-03-30 o 17:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
salon to centralne miejsce w domu, zawsze ryzykujecie że ktoś może wejść w najmniej odpowiedniej chwili. Nie macie swoich pokoi, najlepiej zamykanych od wewnątrz? U nas mieszkają trzy dziewczyny, każda ma klucz do swojego pokoju więc jak odwiedzali nas chłopaki nigdy nie zdarzały się podobne wpadki ale też żadnej nie przyszło do głowy urzędować z nimi w salonie, na maksa głupi pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dobrze wiem, ze to był głupi pomysł, ale nie planowaliśmy tego. Jego rodziców miało nie byc przynajmniej 2-3h. Nie zamierzalismy nic robić, bylismy w kuchni I sprawa sie rozwinela.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
jesteście bardzo młodzi, mogło się zdarzyć. Na przyszłość nie ryzykujcie rozbierankami w głównych pomieszczeniach domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wiadomo. Póki co nie mam zamiaru sie tam pojawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Babcia nawet długopis z rozbierającą się dziewczyną mi podarowała. Babcia Halinka. Mam jej zdjęcia golutkiej pośród brzeziny. Z 1936 roku. Dziadek Alfred jej robił. Miała wtedy osiemnaście lat. To jest coś. Dziękuję Życie. Dziadkowie. Rodzice. ~MGomulicki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko, ojciec zapewne dumny z syna, bo taki kozak. Sama mówisz, żę jest spoko, więc nie przejmuj się i zachowuj jakby nic się nie stało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Też bym dała sobie na wstrzymanie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja bym się tak tym nie przejmowała. Mi już w trakcie seksu wparowała raz mama a raz teściowa, zdarza się.
Kiedyś robiłam loda chłopakowi w kuchni, a w domu oprócz nas był mój ojciec i moja siostra. To była adrenalina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się, nam się to zdarzyło kilka razy. Tak bywa. ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edit:żeby nie było-nie mam w tej kwestii doświadczenia więc mogę się mylić w ocenie, jednak wątpię że nawet gdy będę w długim związku z chłopakiem pozwoliłabym mu na zabawy z potencjalną publicznością w postaci rodziców (opinia jest dla mnie zbyt ważna). Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-03-31 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Jest taki jeden dowcip, który idealnie mówi co sobie myśli każda ze stron w takiej sytuacji:
W pewnej rodzince był taki zwyczaj, ze rodzice co dwa, trzy dni wyjeżdżali do znajomych na noc, więc jedyny syn miał całą chatę wolną przez cały wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystał sprowadzając sobie swoją dziewczynę i razem "figlowali" korzystając z nieobecności starszych. Aż pewnego pięknego dnia znajomych nie było w domu i rodzice z kwitkiem wrócili z powrotem i przyłapali młodych (jak ktoś to ładnie ujął) "in figlanti". Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie : - O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno. Dziewczyna sobie myśli : - Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być milo, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnią k*.*ę poznali. Ojciec sobie myśli : - Moja krew ! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła d*.* ! A serce matki : - Jak ta k*.* nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
No cóż zdarza się
![]() ![]() Ja na Twoim miejscu był zachowywała się jak zawsze i w miarę szybko tam się pojawiła. Takie okazywanie, że coś było nie tak lub unikanie teściów to przekaz "zrobiłam coś nie tak skoro teraz sama mam z tym problem" Jedyne co mogłaś zrobić to powiedzieć "przepraszam odrobinę nas poniosło" Edytowane przez 201708160953 Czas edycji: 2014-04-02 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy mam dobre wrażenie ale ojcowie są chyba zwykle bardziej wyrozumiali w takich sytuacjach, łatwiej przechodzą nad tym do porządku dziennego a matki przeżywają-o rany on dojrzał, ma dziewczynę na poważnie itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Poczytaj wątek o tytule "łóżkowe wpadki", to zobaczysz, że przypadków podobnych nie brakuje! więc nie jesteś jedyna :P głowa do góry, skoro tata Twojego chłopaka jest w porządku, to nie zrobi z tego afery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kiedy miałam 20 lat przytrafiła mi się taka sytuacja. Rodzice mojego ówczesnego chłopaka weszli do pokoju akurat gdy naga klęczałam przed nim i brałam do buzi.
To prawda, jego matka wtedy spoliczkowała mnie. I musieliśmy się rozstać. On miał 16 lat i uznała, że go demoralizuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się, pewnie większości z nas to się zdarzyło... mi też, kilka razy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.