|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Wrzesień- Perfumy, odlewki, próbki- zapraszam
Witam serdecznie na moim wątku wymiankowym.
Wymieniam się tylko na inne perfumy!!! Nie będę odpisywała na pytania typu " coś u mnie?"- proszę o konkretne propozycje. Na czerwono- dokładka, /szaro- rezerwacja- /wymienione usuwam. Oto moje dobra: Jeśli chodzi o flakony to mogę zrobić odlewki 5/10 ml lub oddać w całości- proszę pytać PERFUMY flakony z których mogę zrobić jedynie odlewki Chanel Coco Mademoiselle edt 95/100 ml- tylko odlewka i tylko za wish tylko Angel edp!!! Euphoria edp końcówka ok 3-4 ml we flaszce 100 ml Armani Code 65/75 ml- odlewka 10 ml lub całość Guess woman 45/50 ml Puma animagical- 60 ml cała bez kilku psików CK In2U 30/150 ml- odlewka do 10 ml Beyonce Heat 50/100 tester CK Contradition woman mam flaszkę 100 ml mogę się podzielić Pret a porter 30/100 ml- odlewka do 10 ml Naomi Campbell klasyczna 20/30 ml- odlewka do 5 ml YR neroli miniaturka 3/4 ml B.U Rock' mantic- 45/50 ml Mexx woman 55/60 ml- odlewka 10 ml Lalique Encre Noir men mogę zrobić odlewke 10 ml lub wymienić cały flakon 78% vol- unikat drewniany korek Spotlight Avon 45/50 ml Evidence edp 47/50 ml jest kartonik- odlewka 10 ml Euphoria blossom mam flakon 100 ml mogę odlać np 10 ml Chopard Wish 35/75 ml- odlewka np 10 ml lub całość YR Naturelle 75 ml trochę używane CK One mam 200 ml mogę się podzielić Beyonce Heat 100 ml nowa zafoliowana dostałam na prezent z Holandii odlewki i próbki: Midnight poison wersja przedreformulacyjna 5 ml tylko za wish- mam ją już trochę czasu i nie wiem czy zapach nie zmieniony MDCH 0k 3 ml starsza wersja mam ją od ok 2011/12 roku nie wiem czy nie zmieniony zapach Lalique Satine 9,5/10 ml Gucci rush 4 ml A*Men 5 ml AA Limon Verde ok 6 /10 ml Burberry Brit Sheer 4 ml Avon Tomorrow 1/2 próbki signorina eleganza 1/4 próbki robionej Burberry Brit Rhythm 1,8 ml Burberry Body 1,5 ml Organza Givenchy edp 1 ml Playboy its rock 1 ml Dior Addict edp 1 ml Halle Berry 1 ml Givenchy Ange ou Demon le secret 2013 edt- 0,5 ml- z iperfumy Dior Addict edp 0,8 ml - próbka z iperfumy Jovan musk 0,9 ml - iperfumy Lanvin Rumeur 2 rose 0,9 ml- z iperfumy Clinique Happy edp 0,9 ml- z iperfumy Jil Sander Eve edt 0,8 ml- z iperfumy CK One shock for her 0,8 ml- z iperfumy CK truth edp 0,9 ml- z iperfumy Laura Biagiotti Laura edt- 0,8 ml - z iperfumy Versace woman 1 ml z iperfumy JPG Classique edt 1 ml iperfumy lolita Lempicka si- 1 ml iperfumy A czego pragnę WISH: Givenchy Ange ou Demon le secret edp D&G l'imperatrice Versace Crystal Noir edt Angel edp min. 5 ml Rihanna Rebelle James Bon 007 woman AA Pamplelune/Mandarine Basilic wystarczy mi 10 ml C-thru Charming Moschino i love love Chloe l'eau Jimmy Choo edp no i oczywiście można kusić... ![]() Może się zdarzyć, że nie odpiszę- wybaczcie czasem kilka dni nie zaglądam na wizaż. Jeśli nie macie w swoich wątkach perfum na wymianę tylko ubrania, kolorówkę itp nawet nie piszcie- wymieniam się tylko na perfumy i po prostu zignoruję wasze posty. Można kusić ale z góry dziękuję za kadzidła i smrodziaki typu shalimar Nie będę odpisywała na pytania typu "coś u mnie"- tylko konkrety!!! Nie mam dużo wolnego czasu- szanujmy się nawzajem.
Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1231541 Edytowane przez anusia997 Czas edycji: 2016-11-08 o 11:44 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień- Perfumy, odlewki, próbki- zapraszam
Hej za ;
Euphoria edp odlewka 10 ml Chopard Wish odlewka 10 ml Lalique Satine odlewka 9,5/10 ml Armani-Code -odlewka 10 ml mogłabym zaproponować; Guess Girl Summer we flakoniku 23/50 ml oraz odlewki z moich fakoników po 10 ml YR-Voile D'Ambre YR So Elixir edp . Bvlgari-Jasmin Noir
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2016-09-02 o 10:38 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za code?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=64334911
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, coś za
Lalique Encre Noir cały flakon --> to jest damska wersja? Gucci rush 4,5 ml |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Armani Code?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Podoba mi sie Armani code calosc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Hm a co bys chciala za code? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
chciałabym coco m., ale jest jej dużo za dużo a odlewek nie lubię...
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

a odlewek nie lubię...