Duża asymetryczność piersi - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-30, 07:50   #1
daisy5spoko
Przyczajenie

Question

Duża asymetryczność piersi

Mam dość niesymetryczne piersi. Kiedy zakładam biustonosz, moja prawa pierś mieści się w nim idealnie, a lewa ma jeszcze sporo luzu między skórą a materiałem biustonosza. Jest to bardzo zauważalna asymetria. I stąd moje pytanie, czy taka duża asymetryczność piersi jest czymś normalnym? Czy dużo kobiet ma taką "wadę"?
Kiedy się kocham, wstydzę się swoich piersi, bo jedna jest całkiem ok a druga przynajmniej o pół rozmiaru mniejsza. Czy mam się czego wstydzić przed chłopakiem? Nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat.
daisy5spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-30, 12:44   #2
CarrieBra
Rozeznanie

Dot.: Duża asymetryczność piersi

Każda z nas ma jedną pierś troszkę mniejszą, drugą większą. To jest wydaje mi się normalne.

Cytat:
Napisane przez daisy5spoko Pokaż wiadomość
Kiedy się kocham, wstydzę się swoich piersi, bo jedna jest całkiem ok a druga przynajmniej o pół rozmiaru mniejsza. Czy mam się czego wstydzić przed chłopakiem? Nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat.
Proszę Cię, w czasie seksu facet nie zauważyłby nawet sztucznej piersi, co dopiero jedną mniejszą. : -)

Dziewczyna
, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów,
poradzi sobie w życiu. : -))))
CarrieBra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-30, 14:08   #3
Hibiku
Zakorzenienie

Jak napisała Carrie - niemal wszystkie kobiety mają lekką asymetrię, ale i różnice nawet kilkucentymetrowe nie są czymś nietypowym. Nie masz się czego wstydzić, większość osób (zwłaszcza mężczyzn) na to nawet nie zwraca uwagi
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-30, 14:21   #4
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daisy5spoko Pokaż wiadomość
Mam dość niesymetryczne piersi. Kiedy zakładam biustonosz, moja prawa pierś mieści się w nim idealnie, a lewa ma jeszcze sporo luzu między skórą a materiałem biustonosza. Jest to bardzo zauważalna asymetria. I stąd moje pytanie, czy taka duża asymetryczność piersi jest czymś normalnym? Czy dużo kobiet ma taką "wadę"?
Myślę, że na Twoje pytania najlepiej odpowie lekarz ginekolog.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez CarrieBra Pokaż wiadomość
Proszę Cię, w czasie seksu facet nie zauważyłby nawet sztucznej piersi, co dopiero jedną mniejszą. : -)
A ja myślę, że dobrze wie, że masz asymetryczne piersi.
To bzdura, że faceci tego nie widzą.
Ale przecież Cię akceptuje, kocha, pociągasz go.
Stary 2014-03-30, 14:51   #5
ziomek_maly
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że dobrze wie, że masz asymetryczne piersi.
To bzdura, że faceci tego nie widzą.
Ale przecież Cię akceptuje, kocha, pociągasz go.
Widzą widzą, tak samo jak rozstępy i cellulit. Ale kto by się takimi pierdołami przejmował
ziomek_maly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-30, 17:58   #6
Klarara
Przyczajenie

Mam podobnie, może nie widać tak tego. Tylko jak weźmie się w ręce to czuć, że jedna jest ciut mniejsza. Nie masz się czego wstydzić, oni nie zwracają uwagi na takie rzeczy.
Klarara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-30, 19:01   #7
201607040946
Konto usunięte

Ja nie rozumiem, jak mozna sie tym przejmowac. Asymetria piersi, pomaranczowa skorka, rozstepy, wloski, faldki, za duze wargi sromowe - nikt nie jest doskonaly! Jesli facet jest z toba i lubi sie kochac, to mu nie przeskadza, nie sadzisz?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-30, 22:09   #8
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Myślę, że na Twoje pytania najlepiej odpowie lekarz ginekolog.
Brafitterka wystarczy
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-31, 22:48   #9
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Brafitterka wystarczy
Otóż to Asymetrię ma zdecydowana większość kobiet, żeby to skorygować (bo w Twoim przypadku chyba już potrzebna jest korekta), wystarczy w staniku wkładka do korekty asymetrii włożona w kieszonkę w środku miseczki na mniejszą pierś, jest takich modeli co raz więcej.
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-02, 13:53   #10
Regista
Meravigliosa creatura

Autorko, dziewczyny dobrze Ci radzą. Ale jeśli miałby to być kompleks Twojego życia, możesz też pójść na konsultację do jakiejś sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej lub chirurgii plastycznej. Można odrobinę powiększyć pierś, np. ostrzykując ją własnym tłuszczem, pobranym choćby z brzucha. Są pewnie też inne sposoby, bez stricte ingerencji chirurgicznej, więc tam by Ci doradzili coś najlepszego dla Ciebie.
Regista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-02, 14:26   #11
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Nie przejmuj się, ponoć wiele kobiet tak ma

Polecam TĄ stronkę- zobaczysz, ze wiele kobiet ma trochę asymetryczne piersi

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-03, 11:02   #12
Harry Hole
Raczkowanie

Też mam dużą asymetrię. Tak dużą, że lewa pierś rozsadza miseczkę a prawa dynda sobie w niej swobodnie. Około dwa rozmiary różnicy.
Niestety nic z tym nie da się zrobić, trzeba zaakceptować i dobrać sobie porządny stanik z wkładką na mniejszą pierś.
A facetowi to na pewno nie przeszkadza. On się cieszy że masz piersi i może się nimi pobawić Mój mówi, że zaspokajam jego potrzeby w każdym rozmiarze :-P

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
"kocha się za nic" w odniesieniu do jakiś daremnych facecików: cwanych w sprawie kasy, małych tyranów, pijusów, zdradzaczo-ruchaczy pospolitych itp. - jest więcej niż śmieszne, jest ... żałosne.
Harry Hole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości