|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Duża asymetryczność piersi
Mam dość niesymetryczne piersi. Kiedy zakładam biustonosz, moja prawa pierś mieści się w nim idealnie, a lewa ma jeszcze sporo luzu między skórą a materiałem biustonosza. Jest to bardzo zauważalna asymetria. I stąd moje pytanie, czy taka duża asymetryczność piersi jest czymś normalnym? Czy dużo kobiet ma taką "wadę"?
Kiedy się kocham, wstydzę się swoich piersi, bo jedna jest całkiem ok a druga przynajmniej o pół rozmiaru mniejsza. Czy mam się czego wstydzić przed chłopakiem? Nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Duża asymetryczność piersi
Każda z nas ma jedną pierś troszkę mniejszą, drugą większą. To jest wydaje mi się normalne.
Proszę Cię, w czasie seksu facet nie zauważyłby nawet sztucznej piersi, co dopiero jedną mniejszą. : -)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak napisała Carrie - niemal wszystkie kobiety mają lekką asymetrię, ale i różnice nawet kilkucentymetrowe nie są czymś nietypowym. Nie masz się czego wstydzić, większość osób (zwłaszcza mężczyzn) na to nawet nie zwraca uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To bzdura, że faceci tego nie widzą. Ale przecież Cię akceptuje, kocha, pociągasz go. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mam podobnie, może nie widać tak tego. Tylko jak weźmie się w ręce to czuć, że jedna jest ciut mniejsza. Nie masz się czego wstydzić, oni nie zwracają uwagi na takie rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja nie rozumiem, jak mozna sie tym przejmowac. Asymetria piersi, pomaranczowa skorka, rozstepy, wloski, faldki, za duze wargi sromowe - nikt nie jest doskonaly! Jesli facet jest z toba i lubi sie kochac, to mu nie przeskadza, nie sadzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Otóż to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Meravigliosa creatura
|
Autorko, dziewczyny dobrze Ci radzą. Ale jeśli miałby to być kompleks Twojego życia, możesz też pójść na konsultację do jakiejś sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej lub chirurgii plastycznej. Można odrobinę powiększyć pierś, np. ostrzykując ją własnym tłuszczem, pobranym choćby z brzucha. Są pewnie też inne sposoby, bez stricte ingerencji chirurgicznej, więc tam by Ci doradzili coś najlepszego dla Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Nie przejmuj się, ponoć wiele kobiet tak ma
![]() Polecam TĄ stronkę- zobaczysz, ze wiele kobiet ma trochę asymetryczne piersi ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Też mam dużą asymetrię. Tak dużą, że lewa pierś rozsadza miseczkę a prawa dynda sobie w niej swobodnie. Około dwa rozmiary różnicy.
Niestety nic z tym nie da się zrobić, trzeba zaakceptować i dobrać sobie porządny stanik z wkładką na mniejszą pierś. A facetowi to na pewno nie przeszkadza. On się cieszy że masz piersi i może się nimi pobawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.