|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zabawny napis na torcie - 40stka
Za parę dni moja mama obchodzi swoje 40ste urodziny. Chciałam wprowadzić trochę humoru i poprosiłam aby na torcie znalazła się podobizna mamy w czerwonym cabriolecie. Chodzi tu o żart, który nawiązuje do `kryzysu wieku średniego`
Zawsze śmialiśmy się, że kiedy taki czas przyjdzie to tata kupi czerwone cabrio, mama zapuści włosy i będą razem jeździć na wycieczki. Wszystko wprawdzie dopracowane, ale pozostała kwestia napisu na tort. Chciałabym, żeby było to również coś zabawnego, ale po prostu nie przychodzi mi nic do głowy.Dla przykładu tata miał na swoim torcie stado białych owieczek na zielonej górce i jedną czarną za nią. Napis był: Marcinku! Ty już jesteś za górką. Dziękuję za wszelkie pomysły!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zabawny napis na torcie - 40stka
Naprawdę nikt nic?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsza myśl to: "Zycie zaczyna sie po 40-tce", "40 lat - przed Tobą cały świat"
albo jeśli skupić się tak bardziej na tym cabriolecie to np: - do przodu mamo/imię solenizantki" ;P - wsiadaj ... - wskakuj ...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
40 lat i życie na pełnym gazie 40 lat i żyje na wysokich obrotach 40 lat i zaczyna się przygoda |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Zawsze śmialiśmy się, że kiedy taki czas przyjdzie to tata kupi czerwone cabrio, mama zapuści włosy i będą razem jeździć na wycieczki. Wszystko wprawdzie dopracowane, ale pozostała kwestia napisu na tort. Chciałabym, żeby było to również coś zabawnego, ale po prostu nie przychodzi mi nic do głowy.