orgazm sutkowy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-28, 20:46   #1
tomaszek1111
Przyczajenie

orgazm sutkowy

jak w temacie jak doprowadzic dziewczyne do takiego orgazmu. bo lize gryze i nic z tego hehe
tomaszek1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-28, 20:59   #2
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07
Konto usunięte

Dot.: orgazm sutkowy

Nie wszystkie dziewczyny są w stanie osiągnąć taki orgazm
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-29, 09:47   #3
kassica31
Raczkowanie

Hmm, ciężka sprawa, zależy chyba od wrażliwości sutków na pieszczoty. Ja miałabym z tym problem, bo jak mój TŻ rozpali mnie pieszczotami sutków to ja kieruję go w inne miejsca mojego ciała, bo już nie mogę wytrzymać z podniecenia. A co Twoja partnerka na takie pieszczoty?
kassica31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-29, 13:35   #4
201607040946
Konto usunięte

Zdaje sie, ze 1% kobiet potrafi przezyc orgazm sutkowy, myslisz, ze twoja jest ta szczesciara?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-29, 17:44   #5
paula78
Zakorzenienie

Co jeszcze wymyslą? orgazm nosowy? palcowy?
Na litość boską chyba w seksie liczą się tez inne rzeczy niż orgazm.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-30, 11:42   #6
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Co jeszcze wymyslą? orgazm nosowy? palcowy?
Na litość boską chyba w seksie liczą się tez inne rzeczy niż orgazm.
Wiesz, tak sobie myślę,że jeśli seks to tylko seks, to dla mnie liczy się tylko orgazm, inaczej bym się nie kochała (gdy 10 lat temu nie przeżywałam orgazmów pochwowych, nie miałam ochoty się kochać, nie byłam rozbudzona).
ale jeśli seks z miłości, to tak, zgadzam się, orgazm nie jest najważniejszy, ale równie ważny jak np. mizianie
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-01, 09:19   #7
misthy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Zdaje sie, ze 1% kobiet potrafi przezyc orgazm sutkowy, myslisz, ze twoja jest ta szczesciara?

to ja chyba jestem w tym 1%
to wszystko zalezy od wrazliwosci sutkow na pieszczoty

18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak
misthy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-01, 11:23   #8
kikunga
Zadomowienie

Właśnie zależy od babki ja mam kiedy mój liże,ssie,gryzie moje sutki tylko odczuwam go ciut inaczej niż normalnie,też skurcze/plusowanie.
Jedyna rada jakiej mogę udzielić to posadzić Ją okrakiem na Twoim penisie,żeby mogła ocierać się o niego podwójna przyjemność.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-01, 11:32   #9
Zibi1970
Przyczajenie

tomaszek

zacznij od ogólnego masażu jej ciała. Ona musi się zrelaksować i rozluźnić. Niech się połozy na brzuchu i zacznij masować stopy, nogi, plecy, szyję (lepiej z jakimś olejkiem/kremem). Bez żadnego pośpiechu, nie za mocno ale też nie nie za lekko abyś nie łaskotał. Jak Twoja kobieta się zrelaksuje to każ się jej obrócić na plecy.
Ponownie masuj łydki, uda, brzuch okolice piersi. Po ty wszystkim przejdź do właściwego masażu. Teraz już powinieneś mieć mocno natłuszczone dłonie gdyż inaczej możesz po chwili sprawiać ból.
Zacznij dłońmi delikatnie jeździć po piersiach, lekko ugniatać. Po kilku minutach zacznij lekko drażnić same sutki koniuszkami palców. Sutki powinny być już twarde jak skała a Twoja kobieta powinna już dość mocno odczuwać przyjemność. Językiem podobnie jak palcami drażnisz sutki z tym że im dziewczyna bardziej będzie reagować na Twoje działanie tym Ty mocniej musisz działać. Teraz musisz już na własne wyczucie, lekko podgryzać, lizać, palami drażnić jedną, obie piersi stopniowo przyśpieszając ale pamiętaj to nie wyścig.. Jeśli będziesz dość delikatny ale jednocześnie dość energiczny to jej orgazm (jakby go nie nazwać) prawie na pewno się wydarzy.

Mnie udaje się w ten sposób swoją partnerkę doprowadzać do przyjemności średnio dwa razy na trzy próby.

Edytowane przez Zibi1970
Czas edycji: 2014-04-01 o 11:53
Zibi1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-01, 12:01   #10
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zibi1970 Pokaż wiadomość
tomaszek

zacznij od ogólnego masażu jej ciała. Ona musi się zrelaksować i rozluźnić. Niech się połozy na brzuchu i zacznij masować stopy, nogi, plecy, szyję (lepiej z jakimś olejkiem/kremem). Bez żadnego pośpiechu, nie za mocno ale też nie nie za lekko abyś nie łaskotał. Jak Twoja kobieta się zrelaksuje to każ się jej obrócić na plecy.
Ponownie masuj łydki, uda, brzuch okolice piersi. Po ty wszystkim przejdź do właściwego masażu. Teraz już powinieneś mieć mocno natłuszczone dłonie gdyż inaczej możesz po chwili sprawiać ból.
Zacznij dłońmi delikatnie jeździć po piersiach, lekko ugniatać. Po kilku minutach zacznij lekko drażnić same sutki koniuszkami palców. Sutki powinny być już twarde jak skała a Twoja kobieta powinna już dość mocno odczuwać przyjemność. Językiem podobnie jak palcami drażnisz sutki z tym że im dziewczyna bardziej będzie reagować na Twoje działanie tym Ty mocniej musisz działać. Teraz musisz już na własne wyczucie, lekko podgryzać, lizać, palami drażnić jedną, obie piersi stopniowo przyśpieszając ale pamiętaj to nie wyścig.. Jeśli będziesz dość delikatny ale jednocześnie dość energiczny to jej orgazm jak zwał tak zwał prawie na pewno się wydarzy.

Mnie udaje się w ten sposób swoją partnerkę doprowadzać do przyjemności średnio dwa razy na trzy próby.
Przepraszam,że to napiszę ale po pierwsze mnie by chyba szlak trafił jak mój facet tyle by się przymierzał do moich cycków po drugie współczuję,że tyle musisz się namocować by sprawić Jej przyjemność eh ale czego się nie robi z miłości

Zaznaczę tylko,że kobiety są różne i każdy facet musi znaleźć jakiś sposób na swoją
Poeksperymentujesz i zobaczysz,pokierujesz się się radami i będzie dobrze dziewczyna nawet gdy nie dojdzie to pieszczoty na pewno doceni.

Stary 2014-04-01, 12:05   #11
Zibi1970
Przyczajenie

kikunga,

no cóż jeśli Ciebie wystarczy uszczypnąć abyś siała orgazami na prawo i lewo to gratuluję. To żart oczywiście, bez urazy.

Facet napisał że mu nie wychodzi więc prawie na pewno właśnie z pośpiechu.
Zibi1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-01, 12:15   #12
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zibi1970 Pokaż wiadomość
kikunga,

no cóż jeśli Ciebie wystarczy uszczypnąć abyś siała orgazami na prawo i lewo to gratuluję. To żart oczywiście, bez urazy.

Facet napisał że mu nie wychodzi więc prawie na pewno właśnie z pośpiechu.
Mi naprawdę potrzeba niewiele jednak jak tak obserwuję to zwykle tak bywa,że potrzeba więcej czułości kobiecie,ten komfort psychiczny itd.

Tak jak to gdzieś było,że facet jest jak mikrofalówka-od razu gotowy zaś kobieta jak piekarnik i musi się rozgrzać napierw

Naprawdę podziwiam Panów którzy tak się starają bo nie wiem czy na ich miejscu bym dała radę z takim uporem dążyć do zaspokojenia ukochanej.
No i trzymam kciuki za Autora wątku by odnalazł ten genialny sposób na swoją

Stary 2014-04-02, 23:07   #13
201708160953
Konto usunięte

U mnie wszystko zależy od stopnia ochoty na sex. Jak mam ogromną ochotę to każda pieszczota bardzo na mnie działa. Faktem jest, że najczęściej samo pieszczenie piersi sprawia, że kieruję partnera dalej bo nie mogę już wytrzymać
201708160953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-06, 18:05   #14
senna jesien
Raczkowanie

Miałam jeden jedyny raz Mam pochwowy, mam łechtaczkowy, za to sutkowy tylko raz się udał.
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-08, 10:29   #15
Ola-zz
Rozeznanie

Orgazm sutkowy jest cudny dobry na grę wstępną. Zamiast minetki. Ps u nas w związku są dwie mikrofalówki.
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-08, 14:03   #16
kikunga
Zadomowienie

Też tak mamy

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości