|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
orgazm sutkowy
jak w temacie jak doprowadzic dziewczyne do takiego orgazmu. bo lize gryze i nic z tego hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: orgazm sutkowy
Nie wszystkie dziewczyny są w stanie osiągnąć taki orgazm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm, ciężka sprawa, zależy chyba od wrażliwości sutków na pieszczoty. Ja miałabym z tym problem, bo jak mój TŻ rozpali mnie pieszczotami sutków to ja kieruję go w inne miejsca mojego ciała, bo już nie mogę wytrzymać z podniecenia. A co Twoja partnerka na takie pieszczoty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zdaje sie, ze 1% kobiet potrafi przezyc orgazm sutkowy, myslisz, ze twoja jest ta szczesciara?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Co jeszcze wymyslą? orgazm nosowy? palcowy?
Na litość boską chyba w seksie liczą się tez inne rzeczy niż orgazm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jeśli seks z miłości, to tak, zgadzam się, orgazm nie jest najważniejszy, ale równie ważny jak np. mizianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja chyba jestem w tym 1% ![]() ![]() to wszystko zalezy od wrazliwosci sutkow na pieszczoty
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! ![]() ![]() 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Właśnie zależy od babki
![]() Jedyna rada jakiej mogę udzielić to posadzić Ją okrakiem na Twoim penisie,żeby mogła ocierać się o niego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
tomaszek
zacznij od ogólnego masażu jej ciała. Ona musi się zrelaksować i rozluźnić. Niech się połozy na brzuchu i zacznij masować stopy, nogi, plecy, szyję (lepiej z jakimś olejkiem/kremem). Bez żadnego pośpiechu, nie za mocno ale też nie nie za lekko abyś nie łaskotał. Jak Twoja kobieta się zrelaksuje to każ się jej obrócić na plecy. Ponownie masuj łydki, uda, brzuch okolice piersi. Po ty wszystkim przejdź do właściwego masażu. Teraz już powinieneś mieć mocno natłuszczone dłonie gdyż inaczej możesz po chwili sprawiać ból. Zacznij dłońmi delikatnie jeździć po piersiach, lekko ugniatać. Po kilku minutach zacznij lekko drażnić same sutki koniuszkami palców. Sutki powinny być już twarde jak skała a Twoja kobieta powinna już dość mocno odczuwać przyjemność. Językiem podobnie jak palcami drażnisz sutki z tym że im dziewczyna bardziej będzie reagować na Twoje działanie tym Ty mocniej musisz działać. Teraz musisz już na własne wyczucie, lekko podgryzać, lizać, palami drażnić jedną, obie piersi stopniowo przyśpieszając ale pamiętaj to nie wyścig.. Jeśli będziesz dość delikatny ale jednocześnie dość energiczny to jej orgazm (jakby go nie nazwać) prawie na pewno się wydarzy. Mnie udaje się w ten sposób swoją partnerkę doprowadzać do przyjemności średnio dwa razy na trzy próby. Edytowane przez Zibi1970 Czas edycji: 2014-04-01 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaznaczę tylko,że kobiety są różne i każdy facet musi znaleźć jakiś sposób na swoją ![]() Poeksperymentujesz i zobaczysz,pokierujesz się się radami i będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
kikunga,
no cóż jeśli Ciebie wystarczy uszczypnąć abyś siała orgazami na prawo i lewo to gratuluję. To żart oczywiście, bez urazy. Facet napisał że mu nie wychodzi więc prawie na pewno właśnie z pośpiechu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak to gdzieś było,że facet jest jak mikrofalówka-od razu gotowy zaś kobieta jak piekarnik i musi się rozgrzać napierw ![]() Naprawdę podziwiam Panów którzy tak się starają bo nie wiem czy na ich miejscu bym dała radę z takim uporem dążyć do zaspokojenia ukochanej. No i trzymam kciuki za Autora wątku by odnalazł ten genialny sposób na swoją ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
U mnie wszystko zależy od stopnia ochoty na sex. Jak mam ogromną ochotę to każda pieszczota bardzo na mnie działa. Faktem jest, że najczęściej samo pieszczenie piersi sprawia, że kieruję partnera dalej bo nie mogę już wytrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Miałam jeden jedyny raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Orgazm sutkowy jest cudny dobry na grę wstępną. Zamiast minetki. Ps u nas w związku są dwie mikrofalówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Też tak mamy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.