|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Prezent na urodziny dla kolegi (30 lat), którego znam 2 miesiące
Wszystko wskazuje na to, że zostanie kolegą na stałe
Kurcze, jak to dziwnie brzmi Ale do sedna. Nie wiem o nim za wiele... ale mimo wszystko chciałabym zaznaczyć, że o nim pamiętam i dać coś namacalnego, żeby miał jakąś pamiątkę. Alkohol odpada, bo wypije i po prezencie zresztą uważam, że prezenty tego typu są na odczep.Coś o nim? 30 lat, z zainteresowań wiem że chciałby kiedyś wyjechać w podróż na koniec świata, tymczasem funduszów brak. Oprócz tego klasycznie muzyka (rap, blues, z wyrazistym basem-nie wiem jaki to rodzaj), samochody, sport. Książek nie czyta, ulubionego wykonawcy nie znam, perfum na co dzień nie używa, kosmetyków też nie wiem jakich, ale akurat tego nie chciałabym dawać... Wszelkie kubki, kufle itp. zalatują mi kiczem Jakieś pomysły?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent na urodziny dla kolegi (30 lat), którego znam 2 miesiące
Jeśli to tylko kolega i znasz go bardzo krótko najlepiej kupić jakiś drobiazg. Może jakiś gadżet, coś do auta, jakiś breloczek?
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Skoro lubi podróżować to może jakiś album, przewodnik, wspomnienia podróżników. Niby nie czyta, a to mogłoby go zainteresować.
Może oprócz tego co wspomniała serevia jakiś gadżet sportowy - krokomierz, koszulka rowerowa, trekkingowa, zestaw do pingponga i na rakietce dedykacja, lampki ledowe na szprychy? |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
książka jest bezpiecznym prezentem. możesz też kupić mu mapę świata, na której napiszesz jakąś motywującą sentencję - bo przecież brak funduszy nie musi oznaczać rezygnacji z marzeń
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli kolega interesuje się samochodami, może kup mu jakiś prezent związany z motoryzacją, np. jakiś prezent - przeżycie, może to być np. jazda luksusowym samochodem. Wiem, że jest kilka stron www, oferujących prezenty - przeżycia, zawsze też możesz zamówić je w Galerii Mokotów albo w CH Janki (jeśli jesteś z Warszawy).
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Też pomyślałam o mapie, o ile faktycznie jest zapalony na podróże. Może zaznaczać miejsca w których był, albo planować trasę w którą zamierza się wybrać. Albo książki z serii "Boso przez świat" itp.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Kurcze, jak to dziwnie brzmi
zresztą uważam, że prezenty tego typu są na odczep.