|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pochwalić się muszę :)
moim golfem robionym na drutach jakies 3 lata temu
![]() ![]() od tych samych 3 lat mam w szafie nieskończoną inną robótkę, ale jakos potem w następne wakacje nie było czasu i chęci ![]() ![]() ![]() tylko..kurcze..juz chyba nie pamiętam jak sie to robi...mam nadzieje że to jak z jazdą na rowerz - nigdy sie nie zapomina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pochwalić się muszę :)
Na drugiej fotce prawie nic nie widac..
![]() Ale z tego co widac na pierwszej fotce, to ladnie Ci wyszlo... Te prostakaciki. Ja bym tak nie umiala.. A co do tej drugiej robotki w szafie. To nie czekaj do wakacji, po prostu dziennie poswiec troszke czasu (nie wiem, moze przed telewizorkiem, np ogladajac jakis fajny serial ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bemolko - ukłony za cierpliwość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ładna kolorystyka, ja szydełkuję, ale moja mamcia robi cudne swetry na drutach, i je noszę przez lat kilka.. hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam wszystkich robiących na drutach. Mnie by nie starczyło pewnie zapału. Ładnie
![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na obu fotkach widze wszytsko wyraznie. Ale nie widz, eco nie tak z ramionami ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
a ja bede sobie robić szalik (bo nic innego nie umiem!) mażyłby mi się za to kwiatek na szydełku... wie może ktoś jak takie cuda zrobić (w jakimś wątku widziałam) (oczywiście instrukcje dla nieumiejących trzymacz szydełka proszę)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ehhh, kiedys dawno temu zrobilamiles tam kwiatkow, ale mialam szablon, teraznic nie pamietam.
![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
dzięki.... a właśnie dowiedziałam się że moja sąsiadka umie szydełkować wg. wzorów... zaraz do niej pędzę po wyjaśnienia nast. rzeczy
a tak poprostu dla was przedstawiam otóż te wzory.. i co z nich wychodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
upsss.... wzory się nie mieszczą.... upsss.... ale wy pewnie i tak je znacie (pokombinuje z nimi zresztą....)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
biedrona
masz spryt w oku super, a tak może byś żuciła na forum wzór tych różyczek??? Tych różowych, bo są urocze, a ja nie mam tak ładnego wzoru. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
powiedz o jaki numer chodzi to wrzucę...
chociaz mozecie je same zobaczyć na stronce http://photobucket.com/albums/v718/v...otivi-kruchok/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.