|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
W Styczniu parafiniarki i kilku innych rzeczy
Jak w tytule poszukuję sprawnej parafiniarki oraz kilku innych rzeczy min.
Stepera skrętnego i ciężkiego hula hop z kulkami. Podświetlane lusterko Baletki NUDE (38) Modem i/lub router LTE Z kosmetyków: Kolorówki Benefit Hennę Khadi (lub Lush) jasny lub orzechowy brąz Olejek Sesa Pielęgnacji męskiej (płyny po goleniu, żele do golenia) Kosmetyki dla skóry bardzo suchej i atopowej Kosmetyki azjatyckie (szczególnie złote jajo Holika Holika) Kosmetyki rosyjskie Nie szukam maseczek do twarzy i włosów (mam olbrzymi zapas dzięki TŻ ![]()
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2014-05-25 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W Styczniu parafiniarki i kilku innych rzeczy
Hej, mam czułenka nude, własnie takie jak chcesz. tylko że są wysokie. nie mam ich zdjeć w wątku. nie nosiłam ich, bo nie umiem w nich chodzić, ale są piękne, zamszowe, z tally weil. rozmiar małe 38.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A możesz przybliżyć jakich perfum i jakich meto szukasz
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() Wyszukałam poza : nową wodę YR zafoliowaną Flowerparty 50 ml. jak wyżej limitowaną wodę YR Retropical 75 ml. + żel z tej serii 200 ml Yves rocher --niedostępny już zapach --Ode a L`ameur passionnement --30 ml. z kartonikiem --ubytek max. 1 ml Meteo Mythic 01 ze starej wesrsji (w/g mnie lepszej --mniej brokatowej ) ok. 1/4 z pudełkiem i kartonikiem, stan pudełek idealny, kulki nie śmigane -robie małe odsypki do użytku codziennego ze względów higieniczych i tego , że one s a bardzooooooooooo wydajne ![]() Jak podasz adres e-mail na pocztę to wyślę fotki ![]() Pozdrawiam Anna
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Widzę, że masz perfumy na wish, mam jeszcze C-Thru Crystalline EDT oo 2/3 z 75 ml albo i więcej oraz mogłabym zrobić odlewkę Pumy Yellow EDT, ale nie mam atomków. Kolorówki chyba nie szukasz, bo nie masz na wish? Nic więcej póki co nie mam do zaproponowana
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.