|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Aminopunkcja??????
Witam wszystkich
![]() Chcialabym was mamy zapytac co to jest aminopunkcja i dlaczego jest robiona?? ![]() Moja siostra jest w 41 tygodniu ciąży, czyli po terminie i leży obecnie w szpitalu... Na wszystkich wczesniejszych usg wszystko było dobrze a teraz zaczeła krwawić i zrobili jej aminopunkcje... Co to takiego?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aminopunkcja??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aminopunkcja??????
paula 78 podała linka, tam masz najważniejsze co powinnas wiedziec o tym badaniu. a ja osobiscie polecam artykul we wrzesniowym numerze twojego dziecka. tam jest historia malzenstwa ktore przeszlo przez te problemy w trakcie ciazy i przez te badania. pomimo tego maja zdrowa i piekna coreczke.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.