|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Echo dawnego zauroczenia
Miałam ostatnio interesującą sytuację, która sprowokowała mnie do przemyśleń...
![]() Współlokator mojego chłopaka puścił piosenkę (bardzo fajną z resztą) zespołu, którego nie słuchałam od jakichś 6 lat. Tak słucham sobie, słucham, nagle coś mi się przypomniało... Otóż wokalista zespołu, Ezra Koenig, był przez jakiś miesiąc moim gimbazjalnym zauroczeniem (a zarazem jedyną fanowską platoniczną miłością, jakiej kiedykolwiek doświadczyłam) ![]() ![]() ![]() Wygooglowałam sobie więc mojego Słodkiego Żydka, żeby powspominać i pośmiać się ze swojego Czternastoletniego Ja i... prawie spadłam z krzesła. Z monitora patrzyła na mnie twarz mojego obecnego chłopaka! Nie, nie chodzę z Ezrą ![]() No i tak teraz siedzę i się zastanawiam, jakim cudem to możliwe ![]() Wygląda jednak na to, że Słodki Żydek siedział gdzieś w mojej podświadomości, no i cichcem wylazł, gadzina, na wierzch ![]() Ciekawi mnie- czy któraś z Was miała kiedyś podobnie? Spojrzałyście w twarz ukochanej osoby i zobaczyłyście tam nagle, jak ja, rysy nauczyciela z podstawówki, ulubionego aktora, "dorosłego" piętnastoletniego sąsiada z bloku naprzeciwko, Adasia Niezgódki, dalekiego kuzyna, którego podziwiałyście mając osiem lat, ulubionego dentysty? Jakiś cień sentymentu z dzieciństwa? ![]() A tu macie mojego Słodkiego Żydka. Dalej mnie rozczula ![]() Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-04-10 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Echo dawnego zauroczenia
Ja ostatnio oglądając "Factory Girl" zobaczyłam Haydena Christensena... oczywiście znałam go wcześniej ale dopiero teraz zorientowałam się, że konkretnie w tym filmie przypomina mojego exa :/ te same oczy, uśmiech i ogólnie uroda, mimika twarzy... i było to dla mnie bardzo nieprzyjemne ... bo nagle doznałam takiego uczucia a exa nie widziałam 2 lata ...powiem, że było to lekko dla mnie dziwne ...
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziwny zbieg okoliczności albo został Ci gust do facetów o określonym typie urody z gimnazjum i akurat trafiłaś na podobnego, chyba innego wyjaśnienia nie ma. Podobnej sytuacji nie miałam, ale patrząc na moje dawne "miłości" to w życiu nie chce takiego faceta w stylu Tokio Hotel.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie, ale moja koleżanka ma faceta IDENTYCZNEGO, absolutnie nie przesadzam w tym momencie - jak ten mąż Shakiry. No gość jest jak jego brat bliźniak może ma mniej uszy odstające tylko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Uwielbiałam Ryana Goslinga - ex był bardzo podobny.
Później mi przeszło na Adriena Brody'ego - kolejny ex był jak jego młodszy brat. Od wielu lat jednym z moich najukochańszych wokalistów jest Chester Bennington i mam jego młodsza wersje za już-prawie-męża. Z tym, ze ani Ryana ani Adriena nie mogę już ogladać na ekranie ;p Więc tak, coś jest w tym, że czasem wybieramy na partnerów i ulubieńców mężczyzn w określonych typach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.