![]() |
#1 |
:)
|
Marzec - MUA, Gosh, Garnier, Paese, YR, Cashmere i inne.Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-14 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Marzec - MUA, Gosh, Garnier, Paese, YR, Cashmere i inne.
PERFUMY:
1. Yves Roche Moment de Bonheur 50 ml ubytek 3 psik testowy. Kartonik 2. Yves Rocher Comme une Evidence EdP 25/50 ml ubytek na foto. Brak kartonika NIE MA!!! 3. . Avon Little Pink Dress nowe z kartonikiem 50 ml ubytek jednego psika 4. Avon Instinct Forbidden 50 ml ubytek 1 psika. Jest kartonik 5. Armani She obstawiam że jest z 30 ml z 50 ml w trakcie wymiany z wywa ODLEWKI: 2. Lady Gaga Fame do 10 ml 3. Paco Rabanne Black xs do 5 ml 4. Beyonce Heat Wild Orchid do 10 ml 5. Lanvin eclat d'Arpege perles do 10 ml w trakcie wymiany z wywa 6. YSL Young Sexy Lovely Radiant do do 10 ml 7. YSL Young Sexy Lovely do 10 ml 8. YSL In Love Again Edition Fleur De La Pasion do 15 ml Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-12 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Paleta 80 cieni do powiek, bardzo dobrze napigmentowana firmy Fraulein. Kupiłam w UK w wakacje 2014. Opakowanie zniszczone lusterko pobite ( synek sie dobrał) i dwa cienie zostało nie wiele, reszta uzyta po kilka razy a niektóre wcale. mimo wad opakowania łatwo nie bedzie, Jest kartonik.
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-03-15 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
1. Baza wygładzająca pod podkład Cashmere, ubytek znikomy, kilka pompek (3-4)
2. Puder sypki fixujacty Essence. Swietne opinie niestety nie do mojej cery. Użyuy 2-3 razy więc prawie cały 3. Puder w kompakcie MaxFactor, odcień jasny niedostepny chyba w Polsce, widac dno ale jeszcze sporo zostało. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
2. Brązer rozświetlający firmy George, jest rewelacyjny, wacham się czy oddam. W PL nie dostepny. Kupiłam w UK w wakacje 2015. Daje obłędny efekt .
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-12 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
DOKŁADKA
Atomizer do e- papierosów najchętniej hurtem jednej osobie za coś przydatnego. Używane w bdb stanie. 1. Metalowy Vivinowa z grzałką w środku 2. Czerwony Foof z grzałką w środku 3. Volish z grzałką w środku 4. z różową "szybką" z grzałką w środku nie pamietam jaka marka 5. Vivinowa z grzałką w środku 6. Kangartech bez grzałki 7. Czerwony Kangartech bez grzałki Załącznik 5959558Załącznik 5959559Załącznik 5959560Załącznik 5959561Załącznik 5959562 Załącznik 5959563 Załącznik 5959564 Załącznik 5959565 Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-13 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
niżej!!
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-07 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
|
1. Paleta cieni NYX Love in Paris. Ubytek jednego cienia około 15 % reszta tylko pacnięta kilka razy.
2. Szminak Yves Rocher, bardzo fajny kolor z drobinkami ale nie taka bazarkowa. Bardzo naturalny efekt ponętnych ust. Zużycie widoczne na fotce 10. Szminka w płynie Paese Manifesto odcień bardzo intensywny i jest bardzo trwała. Odcień 904 raz użyta zupełnie nie mój kolor Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
1. Krem do rąk Jonsons, użyty 2 razy na dłonie więc ubytek znikomy.
2. Krem pod oczy Avon, Nowy 3. Balsam do ust Ziaja , Nowy w kartoniku 4. Odlewka Olejku do włosów(15 ml) . HIT KWC. Cudowny olejek Garnier, ochrona do 230 stopni. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-12 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
1. Bransoletka w stylu pandory, kupiona w Primarku. Śliczna. Tylko za coś fajnego.
![]() 2. Bransoletka w stylu Pandory kupiona w UK w sklepie Next. Kolor starego złota. Świetna, nie wiem czy oddam ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-07 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
1. Naszyjnik na łańcuszku, świetny fason, kupiłam w UK. Kolor złoty.
2. Naszyjnik na skórzanym paseczku elementy te błyszczące to plastik, gdzieś przy jakieś bluzce kupiłam oddam za drobiazg typu próbka. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-03-15 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Różowe etui na tablet 7' , stan bdb. Zapinane na zamek. Z gąbką. Czarne wstawki po bokach są z ekoskóry.
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-03-15 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witam. nie czekam do końca bo masz tyle dobroci, że nie wiadomo co wybrać
![]() Znajdziesz może coś u mnie za: Yves Roche Moment de Bonheur 50 ml ubytek 1 psik testowy. Kartonik 2. Puder sypki fixujacty Essence. Swietne opinie niestety nie do mojej cery. Użyuy 2-3 razy więc prawie cały 2. Brązer rozświetlający firmy George, jest rewelacyjny, wacham się czy oddam. W PL nie dostepny. Kupiłam w UK w wakacje 2015. Daje obłędny efekt .
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Cytat:
odpowiedziałam u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Felicita
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1426448364
Jeszcze ta bransoletka mi się podoba. Może cos dobierzesz u mnie i obie rzeczy mi oddasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos za odlewke see?
![]() |
#19 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Dziękuję, ale nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Avon Little Pink Dress nowe z kartonikiem 50 ml ubytek jednego psika 1. Paleta cieni NYX Love in Paris. Ubytek jednego cienia około 15 % reszta tylko pacnięta kilka razy. 2. Krem pod oczy Avon, Nowy 4. Odlewka Olejku do włosów(15 ml) . HIT KWC. Cudowny olejek Garnier, ochrona do 230 stopni. ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Felicita
|
To może za moje perfumy tą pierwszą bransoletkę i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1426447633 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, coś u mnie za rozświetlacz MUA, baze i trio róży?
![]() |
#27 |
|
Odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
3. Bransoletka z charmsami, oddam za drobiazg Paleta cieni NYX Love in Paris. Ubytek jednego cienia około 15 % reszta tylko pacnięta kilka razy 1. Trio róży do policzków New Cid London, odcień Pink 9102. Mam z wymiany zużycie niewielkie ale niestety wolę róże perłowe a te są praktycznie matowe. Odcienie są świetne bardzo naturalne. proszę odpisz u mnie ![]()
![]() |
#29 |
|
Odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zaznaczony na czerwono - już zapakowany i czeka na wysyłkę do innej wizażanki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.