|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nagły Ból w podbrzuszu z prawej strony podczas stosunku z nieprzyjemnymi objawami
Witam,
Borykam się z niemiłym problemem. Podczas stosunku w pewnych pozycjach bądź przy głębszej penetracji dostaje silnego ataku podbrzusza z prawej strony. Zdażyło sie to 5 razy i za każdym razem jest coraz gorzej. Za pierwszym razem występował sam ból. Za drugim razem do bólu dołączyło zaparcie oraz zimne poty. Za trzecim razem objawy takie same ale ból był silniejszy i trwał jeszcze następnego dnia. Za czwartym razem dołączyły wymioty a ból był tak silny że uniemożliwiał mi poruszanie. Niestety przytrafił się i piąty raz te same objawy i ból który za każdym razem jest coraz mocniejszy trwał jeszcze przez kolejne 2 dni. Cóż mi może być ? Licze na jakieś dobre rady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nagły Ból w podbrzuszu z prawej strony podczas stosunku z nieprzyjemnymi objawa
Myślę, że przy tak silnych bólach powinnaś natychmiast iść do lekarza, gdyż to może być coś bardzo poważnego. U mnie np.takim bólem zaczął się wyrostek (odczynowy od jajnika). Co prawda nie przy okazji stosunku, ale przy mocniejszych ćwiczeniach.
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nagły Ból w podbrzuszu z prawej strony podczas stosunku z nieprzyjemnymi objawa
Przy mięśniakach stosunek tez może być bolesny, ale żeby takie aż było objawy to nie wiem?
Najlepiej się udaj do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziwię, że jeszcze nie poszłaś do lekarza?! :O Twój partner widząc jak się męczysz po stosunku, nie wysłał Cię do lekarza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No właśnie do lekarza mi nie po drodze zawsze znajdzie się cos wazniejszego. A facet cóż mówił żebym poszła ale ostatnim razem to zostawił mnie w bólu i poszedł spać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
po drugie: masz dupka u boku a nie faceta, należy mu się kop w dupsko aż na księżyc poleci. Nie odpuściłabym mu czegoś takiego. Mogły Ci się różne rzeczy dziać, mogłaś zaraz zemdleć czy coś innego a on poszedł spać, no ja pierniczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Od dawna tak masz? Bo 5 stosunków nic nie mówi (mogłaś je odbyć zarówno w ciągu kilku dni, jak i kilku miesięcy).
Zresztą, tak czy owak, konieczna jest szybka wizyta u lekarza! Skoro objawy się mocno nasilają, to nie wiem na co tu czekać? Możesz mieć np. torbiel na jajniku, która Ci rośnie (objawy się zgadzają: bóle podbrzusza, zaparcia, wymioty) - bez interwencji lekarza może Ci pęknąć (i dojść do krwotoku wewnętrznego) albo uszkodzić jajnik (który będzie trzeba przez to usunąć). Dziewczyny podsunęły też inne możliwe schorzenia, równie niefajne... naprawdę jesteś tak zabiegana, że nie możesz wygospodarować pół godziny na wizytę u lekarza? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
wstyd sie przyznać ale to trwa już 2 lata... jak nie więcej... Zawsze po zdarzeniu kilka dni sie martwie a pozniej wpadam w wir szkola praktyki i inne sprawy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
i nie pomyślałaś żeby pójść do lekarza? i nie boisz się, że to w zasadzie może być wszystko, nawet rak? brawo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
2 lata? Masakra! Byłaś w tym czasie u ginekologa, chociażby zrobić cytologię albo usg? Wybierz się jak najszybciej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ojej, i zaczęło cię to martwić dopiero teraz
![]() Zamiast uderzać do nas powinnaś iść do lekarza a nie czekać aż nie będziesz mogła z łóżka wstać. Bo po takim okresie czasu to tak naprawdę może być WSZYSTKO. Życie Ci niemiłe?
- Jack Sparrow Edytowane przez Vler Czas edycji: 2014-04-21 o 02:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.