![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Od marca ciągniemy, może do jesieni tłuszczu się pozbędziemy! Witamy w II części wątku i zapraszamy do wspólnego odchudzania! ![]() Poprzednią część znajdziecie tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=678539&page=167 Bardzo proszę, żeby nie dołączały osoby które po trzech dniach przestaną się udzielać... ![]() Chciałyśmy powitać lato w kostiumie kąpielowym rozmiar mniejszym niż zeszłego lata... ale troszkę się to nam nie udało ![]() ![]() Nasz SQUAD ![]() *Nick- wzrost; waga na dzień 1.03/jest/cel agafisia- 165cm; 65kg/64kg/59kg aza3994-165: 67/63,2kg/55kg Buffalo- 175cm; 56kg/54kg/54kg Butterfly_27- 161cm; 65kg/56,1kg/50kg Kolorowymaj- 160cm; 62kg/60kg/55kg Leine-172cm; 68,7kg/63,6kg/60kg letina- 160cm; 55kg/54kg/50kg mistaken- 170cm; 70kg/64,9kg/60kg Neska22- 159cm; 66,7kg/66,7kg/55kg plusia6- 170cm; 61,8/59,8kg/56kg shine_on- 165cm; 66,7kg/62,5kg/59kg Veiovis-170cm; 67kg/67,5kg/59 kg yennefer88- 164cm; 57,7kg/51,8kg/50kg ______________________
Nasze 10 przykazań: 1. Ruch zawsze i wszędzie! 2. Zdrowa dieta to podstawa ![]() 3. Najważniejszym wyposażeniem naszej torebki jest butelka wody ![]() 4. Dieta, ale z głową! Bez głodówek! 5. Nie podjadamy ![]() 6. Nie ważymy się codziennie! Waga to nie wyznacznik piękna ![]() 7. Mierzymy się miarą krawiecką i porównujemy z top-modelkami ![]() 8. Więcej bzykanka- kalorii wypalanka ![]() 9. Każda z nas to dobrze wie- dobry seks... kalorii mniej ![]() 10. I to by było na tyle ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-01-06 o 16:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Od marca ciągniemy, może do jesieni tłuszczu się pozbędziemy!
Witam znowu
![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak chcecie, żeby było coś dopisane, czy żeby coś zmienić to śmiało mówcie
![]() Usunęłam osoby nie udzielające się, troszkę zmieniłam, mam nadzieję, że Wam się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mogłabym się dopisać ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
hehe nieźle Leine, należą się
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Leine nie chcę nic mówić, ale wg mnie zielone oliwki już nie wróci, więc chyba śmiało możesz wykasować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Już po kolacji. Teraz pozmywam żeby mama nie musiała i idę oglądać mecz
![]() Kolacja: kanapka z żytniego chleba z serem mierzwionym. ogórkiem konserwowym i pomidorkiem oraz krokiet z kapustą i grzybami ![]() No i kilka łyżeczek tortu skosztowałam ![]() ![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Yenn żeby wyszło tyle tortu co big milk, to chyba byś musiała tylko 1-2 łyżczki skosztować, a nie kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
No a zjadłam z 3-4 góra i to takiego tortu bez śmietany itd., a nie jedząc obiadu prawie wcale stwierdziłam, że skosztuję troszkę, a teraz przezywam męki, bo impreza na dworze ja w domu mecz oglądam i tort woła mnie po imieniu z lodówki
![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam wagę elektroniczną! W końcu i nareszcie!
![]() ![]() Od razu musiałam się zważyć i zapisać me dane, bo inaczej byłabym chora ![]() ![]() Pokazuje zawartość tłuszczu wody i czegoś tam, ale jeszcze nie qmam bazy do końca ![]() Równiutkie 59 kg ![]() Valentina_Rosa hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Poza tym Madzia kawałek najbardziej kalorycznego czekoladowego tortu grubości 4 cm ma 500 kcal - a to ani czekoladowy i ani 1/5 takiego kawałka nie było stąd porównanie do big milka co ma 95 kcal
![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Karolinka spoko spoko, ja się tylko przekomarzam
![]() Właśnie skończyłam prasowanie, 3h mi to zajęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Madziu wiem wiem
![]() Prasowanie .... ja jutro będę miała jeszcze z 2h, bo znów mama naprała dziś ![]()
#13 | |
Rozeznanie
|
No kurde no, nowy wątek już?
![]() Daaaawno mnie tu nie było, cały czas podczytywałam, ale nie miałam czasu odpisać ![]() ![]() Mam nadzieję, że kolejna część naszych pogaduszek zmotywuje mnie do częstszego pisania i...odchudzania ![]() ![]() Jadłospis na jutro (będę w pracy od 9 d0 20.30, więc godziny posiłków uzależnione będą od tego, kiedy pozwolą mi zejść na przerwę...): I. Jogurt z musli z wkrojonym małym bananem i otrębami. pół bułki z dżemem, kawa z mlekiem II. Pół bułki z serem salami, sałatą i pomidorem, jabłko III. Bułka z szynką, sałatą i pomidorem IV. Zupa pomidorowa Tak to mniej więcej będzie wyglądało, posiłek nr 1 i 4 zjem w domu, reszta to kanapki do pracy ![]() Leine zazdroszczę wagi elektronicznej. Ja mam jedynie taką ze wskazówką i świnia non stop pokazuje te nieszczęsne 55kg ![]() W ogóle dzisiaj rozmawiałam z Tżem na temat pracy za granicą. Jego kolega niedawno wrócił z Irlandii i po jego opowieściach, mój zastanawia się czy też nie wyjechać. Tylko, że musiałby mnie zostawić w Polsce, bo przecież w październiku chcę zacząć studia ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam żelazkoz Tefala jakieś 1,5 roku temu w Pl, było przecenione ze 150zł na 50zł, tylko dla tego bo na spodzie miało malutką rysę i nie miało opakowania
![]() ![]() Letina jak narazie nie możesz wydawać pieniążków na sprzęt, to może kup sobie takie najtańsze a la tesco, ja tak kiedyś kupiłam, kosztowało mnie 15zł, szału nie ma, ale lepsze to niż chodzić w pogniecionych ciuchach ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Letina u mnie na szczęście w Macu było w miare spokojnie, a ty masz tak troche przerąbane bo to teraz wakacje ![]() Idę spać, jestem wykończona tym prasowanie, dobranoc kochane chudzinki ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-06-21 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Jakbym miała jeszcze prasować to bym się chyba wykończyła
![]() Ciuchy córki po praniu nie trzeba prasować, a sobie rzadko prasuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do wyjazdu- zależy na ile by chciał jechać? Tylko z tego co ja słyszałam, niby polacy z Irlandii wracają, bo nie ma pracy, tyle tam ludzi wyjechało... ![]() ![]() ![]() ![]() Zarabiać 5 tys miesięcznie a głupie tysiąc to różnica (o ile znajdzie robotę!). Jesteście młodzi więc ja bym jechała z nim do roboty :P Tam też można szkołę ukończyć, język szlifować ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Zgrzeszyłam.... ![]() ![]() to teraz idę zgrzeszyć ciałem.... ![]() ![]() Jak macie jakieś hasełka na topie to chętnie mogę zmienić cosik ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-06-21 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Haha a mnie aż w środku boli, że jutro rano będę musiała zmienić dni bez grzeszków z 3 na 0 znów - dziś się jeszcze chcę nacieszyć, a mogło być 4 :/ dobrze że torty tylko 1 raz w roku każdy ma
![]() ![]()
#17 |
Zakorzenienie
|
Karolinka ja dzisiaj mam 3 dzień bez grzechu, ale wakacje się zbliżają, więc nie wiem, czy uciągnę, powiedziałam sobie, że mogę jedynie lody małokaloryczne i maks. 2 kotki gorzkiem (nadziewanej) czekolady
![]() A brat się uparł, że chce zrobić urodziny, zanim my do De wrócimy, a ma 10 lipca, więc jeśli do tego 10 wytrzymam, to będe już miala ładniejszą cyferkę bez słodyczy, a on mi ją popsuje ![]() ![]() aaa witam z rana moje śpioszki ![]() ---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Letina póki nie ma ie dzieci to nie problem wyjechać, ja bym się nie zastanawiała, mam znajomą ale już w starszy wieku (ma ok. 35-40 lat) nie pamiętam ile, wyyjechała z synkiem i TŻtem właśnie do Irlandii na stałe, wcale nie mają zamiaru wraca, podoba im się tam, ostatnio moja ciotka chrzestna tam u nich była, bo to są stare dobre psiapsiółki, ku jej zaskoczeniu przyjechała a tamci dom już mają ![]() ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- To się tak mówi, pojechać do innego kraju, zarobić EURO i wrócić, to prawda co mówi Leine nie chce się wracać,jak ma się od nowa to samo przerabiać, tzn szukanie pracy i to za grosze. Co do wyjazdu, jak kocha to poczeka, jeśli jest fajnym facetem to takie rozstanie powinno tylko wzmocnić wasz związek, powroty są słodkie i ta tęsknota ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Noo takie rozpoczęcie dnia to mi się podoba, nie ma 7mej, a już dwie dobre wiadomości, jedna ważna druga mniej ![]() ![]() ![]() ![]() A ta lepsza wiadomośc, to się uśmiałam i uicieszyłam, dzisaj z rana zadzwonili do TŻta, żeby się jednak do pracy nie wybierał, nie musi nic nadrabiać, bo jeden projekt i tak musieli przenieść na później, więc dostał urlop tak jak chcieliśmy za 5 dni wyjeżdżamy do PL a za 7 dni nad morze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Dodam jeszcze, że o dziwo mam @ (co prawda przyszła 4 dni wcześniej) ale nic mnie nie boli, ani brzuch ani się ze mnie nie leje w te pierwsze dni, a od czasu porodu, mam okropne @, a teraz spokojnie, nawet zapominam że ona do mie przyszła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Melduję Skalpel zaliczony ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-06-22 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hehe a ja sobie powiedziałam, że te parę łyżek tortu to jak Big milk a skoro wyszło jak big milk to tragedii nie ma i mam 4 dzień bez grzeszków, bo to zamiast Big milka wczoraj miałam
![]() Ty już po SKALPELU ![]() ![]() ![]() Dziewczyny !!!! Jakiś czas temu przestałam się mierzyć, bo ponad miesiąc nie spadło mi ani pół cm i się wnerwiłam i dziś mini niespodzianka !!!! Wprawdzie pospadało bez szaleństw, ale cieszę się jak dziecko ![]() 1 marca/22 czerwca Brzuch (pępek) 81/82 - 73/74 Talia 71/ 66,5 Biodra (najgrubsza część) 92/86 Kości biodrowe 90/84 Uda (najgrubsza część) 57 / 52 Waga utrzymana 53,6 kg. Przepraszam, że pomiary robię dziś, ale wczoraj rano bym przed pracą nie dała rady ![]()
Miłość to pułapka ... Edytowane przez yennefer88 Czas edycji: 2013-06-22 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tiffany 2 filmiki zaliczone (17min). Na dzisiaj koniec ćwiczeniami, z @ trzeba się oszczędzać, bo mi się zbuntuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Karolinka po tych cm nawet widać, że z Ciebie niezła laska ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-06-22 o 07:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Właśnie naszykowałam śniadanko
1: chlebek żytni z almette pomidorem i zielonym ogórkiem Madzia to też dużo zależy od rozkładu całego ciała u mnie to źle wyglądało na początku. Wyszczupliło mnie głównie dzięki ćwiczeniom z Ewą Chodakowską, bo mi zaczęły się mięśnie rzeźbić, ale do ideału jaki chce jeszcze sporo - pewnie dlatego, że mam same chude koleżanki, albo trenerki fitness ![]()
#21 |
Rozeznanie
|
Tylko jeden dzień mnie nie było, a tutaj tyle zmian
![]() Karolinka szczęki nie mogłam z podłogi zebrać ![]() ![]() :P |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() czekam na swoją szczotkę i chyba się nie doczekam ![]() Cytat:
pokaż proszę tą stronkę!!! ![]() Karolina jakie wymiary ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tylko, że te wymiary chyba tylko na kartce ładnie wyglądają przy moim niskim wzroście. Popołudniu wrzucę Wam do K fotki obecne. Niby tyle cm zeszło, a ja tego nie widzę - za to mama widzi rzuciła ostatnio hasło " ale Ci piersi zmalały, za to bary rozrosły niedługo będziesz wyglądała jak Pudzian " a ja jej " dzięęęki mamo serio"
![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
Aż musiałam się zmierzyć i zważyć
![]() Waga- 58- stracone 10,7 kg od grudnia ![]() połowa lutego / 22 czerwca Biust - 92 cm/ 85cm Pod biustem - 81 cm/ 79cm Talia - 70 cm/ 68cm Pępek - 86 cm/ 82cm Biodra - 98 cm/ 94cm Udo - 55 cm/ 53,5cm Łydka - 35 cm/ 33,5cm także mi przybyło cm ![]() -2 cm biust, +2 cm pod biustem, -1cm pępek, +1cm biodra, + 0,5cm udo, +0,5cm łydka ![]() ![]() poszło w nogii ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-06-22 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane
![]() Nadrobiłam pobieżnie ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj na wadze 63,2kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapowiadali że będzie dzisiaj 21 stopni a upał jak w piekle. TŻ wróci od fryzjera i jedziemy do Lidla, a później się biorę za sprzątanie i pieczenia ciasta z truskawkami ![]() ![]() Letinka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Leine ale Ci cycki poleciały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Leine nieźle w biuście straciłaś, a mi troche przybyło jak przytyłam, teraz sobie powoli schudnę ale żeby biust mi został, bo i tak mam mało
![]() Pojechałam do sklepu na zakupy i się wydostać nie mogłam, facet moje auto przyblokowal, cymbał jeden. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Wiecie co, zemdlałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie jem drugie śniadanko - płatki just fit z kawałakami suszonych moreli i truskawek i płatkami w polewie jogurtowej i od siebie wkroiłam pół pomarańczy ![]() Myślę co na obiad robić walczy we mnie chęć placków serowych albo piersi z kurczaka i warzyw na patelnię ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
haha daj mu poczytać jeszcze punkty 8 i 9 ![]() ok więc tak: 1: kanapki z chleba żytniego z almette /pomidorem i zielonym ogórkiem 2: 40 g płatków i pół pomarańczy 3: pierś z kurczaka i warzywa na patelnię 4: 5: placki serowe z dżemem TURBO gotowe .... padam na twarz ![]() ![]()
Miłość to pułapka ... Edytowane przez yennefer88 Czas edycji: 2013-06-22 o 12:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
U nas pochmurno, wietrznie, masakra
![]() ![]() Dziś robię KOPIEC KRETA ![]() ![]() ![]() Madzia a no zmalały... kiedyś może się napełnią same ![]() A Twój tż- ![]() ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-06-22 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Leine takich już mamy facetów, tylko jedno im po głowie chodzi, chociaż patrząc na nas to my wcale nie lepsze
![]() A przyznaj się co dokładnie ci powiedział? ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Hej dziewczyny siostra posłała mi linka z moim miastem, żeby wygrało prosze o głosiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.