![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Anna Lewandowska mnie denerwuje. Jest moim zdaniem bardzo ładna, ma na koncie sukcesy sportowe, ale niemiłosiernie mnie irytowały reklamy z jej udziałem (teraz to ich jakby mniej) i misja zbawiania polskiego światka power śniadaniami za 40 zł. Nie przemawia do mnie osoba oderwana od rzeczywistości, która radzi mi, jak w tej rzeczywistości żyć... plus fakt, że do niedawna miałam wrażenie, że mi zaraz wyskoczy z lodówki.
Ale nawet nie o to chodzi. Ostatnio mam wrażenie, że jak Polacy kogoś nie lubią, to nie dlatego, że jest z tym kimś coś nie tak. Nie. To wina tej naszej polskości. To przynajmniej usiłują nam wmówić media. Jak dziewczyna jest ładna, bogata, afiszuje się ze swoim życiem prywatnym gdzie tylko i udziela średnio pomocnych rad, to nie mogę powiedzieć, że jej nie lubię. Bo jestem zawistnym polaczkiem któremu włącza się zew krwi jak widzi kogoś bogatszego od siebie. Rozumiem, że hejt przekracza czasem wszelkie granice i osiąga wielkie rozmiary, wiem też że w Polsce ludzi bogatych się nie kocha, ale nie zauważyłam by każdy zabijał wzrokiem zamożniejszych i szczęśliwszych od siebie... No i wkurza mnie gadanie a la Natasza Urbańska że nie jest powszechnie uwielbiana bo to Polska a na Zachodzie to by jej normalnie pomniki stawiali. Wszyscy winni tylko nie ona. Od razu mówię, że nie chcę tu robić wątku o polskości i takich tam, raczej o tym czy ludzie sławni i bogaci rzeczywiście są u nas tak znienawidzeni przez sam fakt, że coś w życiu osiągnęli. Bo może i taka Lewandowska czy Urbańska są hejtowane, ale Jandę czy Stenkę wielu ludzi podziwia. A co Wy sądzicie? Taki luźny temacik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Nie wiem, jakoś mi ona nie podeszła swoimi radami. Tak jakbyśmy żyli w dwóch różnych światach.
Ale jakoś mi nie przeszkadza, jeśli sobie ma jakieś grono wyznawców jak Chodakowska to co mi do tego. Zawiść jest niepotrzebna mi, niech się tam ludziom powodzi jak najlepiej.
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tak, zauważyłam. Moim ulubionym stwierdzeniem jest to, że tylko w Polsce ludzie hejtują i zazdroszczą innym sukcesów a zagranicą to rozpływają się z zachwytu, życzą innym samych sukcesów i nie krytykują (taaaa). Osobiście mi Lewandowska nie przeszkadza (chociaż nieco podpadła mi tym spotem promującym wf) ale już na Urbańską patrzeć nie mogę. Ma w sobie coś takiego co mnie odpycha, a jeszcze jej mężuś dolewa oliwy do ognia swoimi uwagami na temat zaściankowości Polaków. Wyjątkowo nie trawię tej pary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220700]Osobiście mi Lewandowska nie przeszkadza (chociaż nieco podpadła mi tym spotem promującym wf) [/QUOTE]
Dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Nie lubię AL jak i każdej dziuni, która jest znana z bycia żoną czyjąś, podchwytuje to i staje się ekspertem w jakiejś dziedzinie. Następnie pisze książki i tak dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Bo w tych spotach gadają głupoty, że dzieci nie chcą ćwiczyć tylko przez lenistwo, nie próbują dotknąć sedna problemu i to mnie drażni. Więc każda osoba, która bierze w tym udział ma u mnie dużego minusa. Ale nie chcę zacząć offtopu na temat WF, więc może dalej w to nie wnikajmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem to odnosiła ona sukcesy w karate, nic dziwnego że udziela się w dziedzinie aktywności fizycznej i jest w niej ekspertką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem kto to Ania Lewandowska.
Po powyższej wypowiedzi dopiero mi się nazwisko z piłkarzem skojarzyło. Ale dalej nie wiem o co chodzi. I w sumie myślę, że nie muszę.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
wasza koleżanka
|
Ja też nie wiedziałam, dopiero kilka dni temu zobaczyłam z nią jakąś reklamę w telewizji. I domyślam się czyją jest żoną. No ale żeby z lodówki wyskakiwała to bez przesady, nie wiem prawie nic o niej a od mediów się nie odcinam.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja jej nie lubię. Drażni mnie swoim wyglądem i tym, że niedługo wyskoczy mi nawet z lodówki. Są takie osoby w show biznesie, które mnie po prostu drażnią i już. Zawistna nie jestem, nie obchodzi mnie czyją żoną jest i ile ma pieniędzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie mam nic do Ani Lewandowskiej, jest mi obojętna. Ładna kobieta, wykształcona, wysportowana, prowadzi bloga i zachęca do aktywności fizycznej - super inicjatywa, niech to robi jak najdłużej. Nie widzę w tym nic złego. Parę razy wykorzystywałam jej przepisy z bloga, akcję z WF-em uważam za świetną (ale nie widziałam spotu reklamowego). Telewizora nie mam, więc nie widziałam żadnej reklamy z nią, ale to też mi nie przeszkadza - sama jakbym była popularna i miałabym taką możliwość to występowałabym w reklamach. W końcu za darmo się tego nie robi, kasa jest olbrzymia jak na "wkład własny" w taki krótki filmik reklamowy
![]() Co do hejtu ogólnie - w Polsce już od kilku lat stało się popularne to słowo i ludzie niestety przesadzają i nadużywają tego stwierdzenia. KAŻDY kto ośmieli się wyrazić swoje zdanie na określony temat i skrytykuje kogokolwiek/cokolwiek, jest posądzany o hejt/hejtowanie/nienawiść/zazdrość. Już się do tego przyzwyczaiłam i mnie to nie dziwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Akurat Lewandowska jest karateką z sukcesami, więc ma pełne prawo wypowiadać się w dziedzinie sportu. I znana była jeszcze przed poślubieniem Roberta; a że tylko w środowisku- nie jej wina, że w tym kraju wielbi i promuje się tylko kopaczy i, sezonowo, jedną inną dyscyplinę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Ja nawet nie wiem jak ona wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
dokładnie. Nie znosze po równo Lewandowskiej i Chodakowskiej, ale z dwojga złego wolę Lewandowską- ona ma konkretne pojęcie o odżywianiu i sporcie. Nie to co 'guru' Chodakowska ze swoim jednym dyplomem z jogi czy czegośtam ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
A mnie dziwią komentarze, że Lewandowska słynie z tego, że jest żoną Lewandowskiego. Przecież ona jest sportowcem, może nawet lepszym niż jej mąż, odnosi sukcesy, ma na swoim koncie ok. 20 medali, nie mówiąc o tym, że w przeciwieństwie do Chodakowskiej skończyła AWF i wiele kursów, ma wiedzę dot. zdrowego odżywiania i technik sportowych.
Ale fakt faktem, można jej nie lubić, bo wydaje się sztuczna i nieszczera, a ponadto zaraz zacznie wyskakiwać z lodówki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
A jak ktoś nie wie kim jest Ania Lewandowska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Lewandowska jest doskonalym przykladem, ze nie mozna gardzic pieniedzmi meza, licowkami i operacjami plastycznymi.
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48222015]A jak ktoś nie wie kim jest Ania Lewandowska? ![]() To otwiera Google i sprawdza zamiast kreowac sie na trendy pustelnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48222015]A jak ktoś nie wie kim jest Ania Lewandowska?
![]() to jest szczęściarzem ![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48222015]A jak ktoś nie wie kim jest Ania Lewandowska?
![]() To nie ma po co się wypowiadać w tym temacie :P. Zgadzam się z Choco co do reklamy w-f. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48222016]Lewandowska jest doskonalym przykladem, ze nie mozna gardzic pieniedzmi meza, licowkami i operacjami plastycznymi.
[/QUOTE] licówki są oczywiste ![]() jakie operacje u niej zauważasz? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48222099]Wyszczuplenie koncowki nosa (tutaj to dobrze widac).[/QUOTE]
Możliwe. Ale na lepsze jej to wyszło, więc super ![]() Jakbym miała możliwości finansowe to też bym zapewne poddała się jakimś delikatnym zmianom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Chodziło mi o to, czy jak nie wie, to jest bardziej czy mniej zaściankowym polaczkiem, tylko mi się tytułu cytować nie chciało
![]() Są takie chwile, w których cieszę się, że nie mam telewizora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48222162]Chodziło mi o to, czy jak nie wie, to jest bardziej czy mniej zaściankowym polaczkiem, tylko mi się tytułu cytować nie chciało
![]() Są takie chwile, w których cieszę się, że nie mam telewizora ![]() Jest polaczkowym ignorantem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.