|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czuję się obdarty z intymności
To co napiszę może wydać się wam dziwne albo nawet śmieszne. Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem który nie daję mi spokoju, chodzi o onanizm. Praktykuję go i czuję z tego powodu wstyd czasem po zrobieniu tego czuję się zawstydzony sam przed sobą ale jeszcze to nie jest najgorsze. Najgorsze jest że ludzie wiedzą o moim najbardziej skrywanym sekrecie jakim jest onanizm chociaż do tego nikomu się nie przyznaję, ale zdaję sobie sprawę z publikacji badań choćby w wikipedi które jednoznacznie mówią że praktykuję to 90-95% chłopaków, czyli prawie wszyscy. Moim zdaniem dziewczyny mają łatwiej bo według badań robi to 50-60% dziewczyn więc spotykając jakąś na ulicy czy w szkole nie wiemy czy praktykuję to czy nie. U chłopaków jest inaczej, gorzej, każdy spotkany chłopka to robi i wiem że inni ludzie o tym wiedzą i się tego wstydzę. Przeszkadza mi to w życiu codziennym ciężko mi nawiązać relacje z koleżankami, bo gdy zacznę z jakąś rozmawiać zaraz mi się przypomina że ona wie że się onanizuję, zaczynam się wstydzić tego i dalsza rozmowa nie ma sensu, czuję się zażenowany. To tkwi w mojej głowie i przypomina o sobie w sytuacjach czy rozmowach związanych z dojrzewaniem seksem czy uczuciach, bo na codzień nie myślę i wtedy nie mam tego typu problemu. Na przykład sytuacja bilansu szkolnego i od razu nasuwa mi się na myśl, choćbym wiedział że lekarka nawet nie będzie kazał mi nic zdjąć to już wiem że wypełniając druczek będzie myśleć o moim rozwoju, seksulnym także i będzie pewna że się masturbuję i w takiej sytuacji wejście do tego gabinetu na bilans jest dla mnie mega krępujące i czuję zażenowanie. Chciałbym abyście napisali jak wy to widzicie, czy jak spotykacie kogoś czy rozmawiacie to wiecie że on się masturbuję? I jeśli tak to co sądzicie o takim człowieku, naśmiewacie się z niego w duchu czy może czujecie obrzydzenie? Dodam jeszcze że w tym roku skończę 17 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czuję się obdarty z intymności
Oj tam, oj tam
![]() Mlody jestes, hormony szaleja. Masz ochote to onanizuj sie, to nic wstydliwego ![]() Jesli ci to pomoze, to ja jestem w zwiazku, a tez czasem sie masturbuje. Czasem przy moim facecie, czasem sama w wannie
|
|
|
|
|
#3 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
naprawdę nie wydaje mi się żeby wszystkie dziewczyny podczas rozmowy z kolegami zastanawiały się ile razy w tygodniu rozmówca się masturbuje
problem jest tylko w Twojej głowie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
nigdy się nie zastanawiam nad tym czy dana osoba się masturbuje czy nie. zwisa mi to i powiewa. i nie znam nikogo, kto by rozmyślał nad tym czy Jan Kowalski się masturbuje czy też nie
![]() także serio, wyluzuj i na zdrowie. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Słabe prowo, zgłosiłam.
Muszę Cię, Trolluś, zmartwić-potrzeby fizjologiczne np: wydalanie ma 100% ludzi, więc wszyscy wiedzą, że TO robisz:P |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety TEŻ?!
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Mało nie udławiłam się świątecznym sernikiem. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to masturbacja to nie żaden wstyd tak samo jak oddychanie czy sikanie. Kobiety przynajmniej w moim otoczeniu się nie przyznają i ogólnie omijają ten temat, ale z kolegami sobie często na ten temat często żartuje i z tż też. Czasem słysze, że jestem jedyną dziewczyną która im się przyznała, że to robią. Oczywiście nie jest to temat do rozmów z każdym, ale czasem można powymieniać doświadczenia i sie pośmiać. Tak samo jest z wydalaniem, mój tż kiedyś jakoś w rozmowie rzucił hasłem "To ładne dziewczyny też srają?". Odpowiedziałam: "Nooo, ale za to nie pierdzą tylko szepczą dupą" Mamy dość luźne relacje i wiem, że on sobie czasem zwali, nie przeszkadza mi to.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.