Czuję się obdarty z intymności - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 16:28   #1
Areksss
Przyczajenie

Czuję się obdarty z intymności

To co napiszę może wydać się wam dziwne albo nawet śmieszne. Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem który nie daję mi spokoju, chodzi o onanizm. Praktykuję go i czuję z tego powodu wstyd czasem po zrobieniu tego czuję się zawstydzony sam przed sobą ale jeszcze to nie jest najgorsze. Najgorsze jest że ludzie wiedzą o moim najbardziej skrywanym sekrecie jakim jest onanizm chociaż do tego nikomu się nie przyznaję, ale zdaję sobie sprawę z publikacji badań choćby w wikipedi które jednoznacznie mówią że praktykuję to 90-95% chłopaków, czyli prawie wszyscy. Moim zdaniem dziewczyny mają łatwiej bo według badań robi to 50-60% dziewczyn więc spotykając jakąś na ulicy czy w szkole nie wiemy czy praktykuję to czy nie. U chłopaków jest inaczej, gorzej, każdy spotkany chłopka to robi i wiem że inni ludzie o tym wiedzą i się tego wstydzę. Przeszkadza mi to w życiu codziennym ciężko mi nawiązać relacje z koleżankami, bo gdy zacznę z jakąś rozmawiać zaraz mi się przypomina że ona wie że się onanizuję, zaczynam się wstydzić tego i dalsza rozmowa nie ma sensu, czuję się zażenowany. To tkwi w mojej głowie i przypomina o sobie w sytuacjach czy rozmowach związanych z dojrzewaniem seksem czy uczuciach, bo na codzień nie myślę i wtedy nie mam tego typu problemu. Na przykład sytuacja bilansu szkolnego i od razu nasuwa mi się na myśl, choćbym wiedział że lekarka nawet nie będzie kazał mi nic zdjąć to już wiem że wypełniając druczek będzie myśleć o moim rozwoju, seksulnym także i będzie pewna że się masturbuję i w takiej sytuacji wejście do tego gabinetu na bilans jest dla mnie mega krępujące i czuję zażenowanie. Chciałbym abyście napisali jak wy to widzicie, czy jak spotykacie kogoś czy rozmawiacie to wiecie że on się masturbuję? I jeśli tak to co sądzicie o takim człowieku, naśmiewacie się z niego w duchu czy może czujecie obrzydzenie? Dodam jeszcze że w tym roku skończę 17 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.
Areksss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 16:37   #2
senna jesien
Raczkowanie

Dot.: Czuję się obdarty z intymności

Oj tam, oj tam
Mlody jestes, hormony szaleja. Masz ochote to onanizuj sie, to nic wstydliwego

Jesli ci to pomoze, to ja jestem w zwiazku, a tez czasem sie masturbuje. Czasem przy moim facecie, czasem sama w wannie
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 16:38   #3
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez Areksss Pokaż wiadomość
To co napiszę może wydać się wam dziwne albo nawet śmieszne. Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem który nie daję mi spokoju, chodzi o onanizm. Praktykuję go i czuję z tego powodu wstyd czasem po zrobieniu tego czuję się zawstydzony sam przed sobą ale jeszcze to nie jest najgorsze. Najgorsze jest że ludzie wiedzą o moim najbardziej skrywanym sekrecie jakim jest onanizm chociaż do tego nikomu się nie przyznaję, ale zdaję sobie sprawę z publikacji badań choćby w wikipedi które jednoznacznie mówią że praktykuję to 90-95% chłopaków, czyli prawie wszyscy. Moim zdaniem dziewczyny mają łatwiej bo według badań robi to 50-60% dziewczyn więc spotykając jakąś na ulicy czy w szkole nie wiemy czy praktykuję to czy nie. U chłopaków jest inaczej, gorzej, każdy spotkany chłopka to robi i wiem że inni ludzie o tym wiedzą i się tego wstydzę. Przeszkadza mi to w życiu codziennym ciężko mi nawiązać relacje z koleżankami, bo gdy zacznę z jakąś rozmawiać zaraz mi się przypomina że ona wie że się onanizuję, zaczynam się wstydzić tego i dalsza rozmowa nie ma sensu, czuję się zażenowany. To tkwi w mojej głowie i przypomina o sobie w sytuacjach czy rozmowach związanych z dojrzewaniem seksem czy uczuciach, bo na codzień nie myślę i wtedy nie mam tego typu problemu. Na przykład sytuacja bilansu szkolnego i od razu nasuwa mi się na myśl, choćbym wiedział że lekarka nawet nie będzie kazał mi nic zdjąć to już wiem że wypełniając druczek będzie myśleć o moim rozwoju, seksulnym także i będzie pewna że się masturbuję i w takiej sytuacji wejście do tego gabinetu na bilans jest dla mnie mega krępujące i czuję zażenowanie. Chciałbym abyście napisali jak wy to widzicie, czy jak spotykacie kogoś czy rozmawiacie to wiecie że on się masturbuję? I jeśli tak to co sądzicie o takim człowieku, naśmiewacie się z niego w duchu czy może czujecie obrzydzenie? Dodam jeszcze że w tym roku skończę 17 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.
To, że Ty ciągle o tym myślisz, nie znaczy, że każdy. Serio, mało kto poznając nową osobę zastanawia się, czy lubi potarmosić Alfreda. Ja się nigdy nie zastanawiam nad cudzą masturbacją i odnoszę wrażenie, że doskonała większość ma to w pompce. Wyluzuj.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 16:40   #4
Andora
Raczkowanie

naprawdę nie wydaje mi się żeby wszystkie dziewczyny podczas rozmowy z kolegami zastanawiały się ile razy w tygodniu rozmówca się masturbuje problem jest tylko w Twojej głowie
Andora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 16:43   #5
201801191006
Konto usunięte

nigdy się nie zastanawiam nad tym czy dana osoba się masturbuje czy nie. zwisa mi to i powiewa. i nie znam nikogo, kto by rozmyślał nad tym czy Jan Kowalski się masturbuje czy też nie

także serio, wyluzuj i na zdrowie.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 16:49   #6
Fleur_D
Zakorzenienie

Słabe prowo, zgłosiłam.

Muszę Cię, Trolluś, zmartwić-potrzeby fizjologiczne np: wydalanie ma 100% ludzi, więc wszyscy wiedzą, że TO robisz:P
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 16:54   #7
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleur_d Pokaż wiadomość
słabe prowo, zgłosiłam.

Muszę cię, trolluś, zmartwić-potrzeby fizjologiczne np: Wydalanie ma 100% ludzi, więc wszyscy wiedzą, że to robisz:p
Kobiety TEŻ?!

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 17:07   #8
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Kobiety TEŻ?!
Też, ale sramy kwiatami, a nasze bąki pachną jak szarlotka.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 19:01   #9
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
To, że Ty ciągle o tym myślisz, nie znaczy, że każdy. Serio, mało kto poznając nową osobę zastanawia się, czy lubi potarmosić Alfreda. Ja się nigdy nie zastanawiam nad cudzą masturbacją i odnoszę wrażenie, że doskonała większość ma to w pompce. Wyluzuj.
Alfreda?
Mało nie udławiłam się świątecznym sernikiem.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 19:02   #10
senna jesien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Też, ale sramy kwiatami, a nasze bąki pachną jak szarlotka.
Tez sie zdziwilam ze nagle zapachnialo u mnie jablecznikiem
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-24, 12:56   #11
Harriboo
Raczkowanie

Jak dla mnie to masturbacja to nie żaden wstyd tak samo jak oddychanie czy sikanie. Kobiety przynajmniej w moim otoczeniu się nie przyznają i ogólnie omijają ten temat, ale z kolegami sobie często na ten temat często żartuje i z tż też. Czasem słysze, że jestem jedyną dziewczyną która im się przyznała, że to robią. Oczywiście nie jest to temat do rozmów z każdym, ale czasem można powymieniać doświadczenia i sie pośmiać. Tak samo jest z wydalaniem, mój tż kiedyś jakoś w rozmowie rzucił hasłem "To ładne dziewczyny też srają?". Odpowiedziałam: "Nooo, ale za to nie pierdzą tylko szepczą dupą" Mamy dość luźne relacje i wiem, że on sobie czasem zwali, nie przeszkadza mi to.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Harriboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości