|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie dodatki do beżowej sukienki?
Jakie dodatki będą odpowiednie do tej sukienki?
Na zdjęciach tego nie widać dokładnie, ale dół jest w odcieniu bardzo jasnego beżu, a do tego materiał jest lekko błyszczący, z połyskiem, więc sukienka jest kolorem bardzo delikatna. W jakim kolorze bolerko (myślałam coś o bardzo delikatnym, słabym beżu), jaka biżuteria, buty i torebka? Na innym forum doradzono mi czerwoną biżuterię. Czy coś takiego jak dołączyłam na zdjęciu (kolczyki i taki sam wisiorek) będą odpowiednie? Ja wymyśiłam tu dwie opcje z dodatkiem tej czerwonej biżuterii 1. bolerko w kolorze zbliżonym do dołu sukienki (delikatny beż) białą torebkę i buty białe. czy nie za dużo tu bieli? 2. Ewentualnie czy może być bolerko w odcieniu zbliżonym do dołu sukienki (delikatny beżowy kolor) brązowa torebka i buty, ale takie nie zupełnie ciemno brązowe tylko trochę intensywniejszy odcień niż bolerko Jaki w ogóle rodzaj buta tu pasuje? Sandałkowy czy raczej jakieś czółenka? Pomóżcie, bo nie wiem jak sobie z tą sukienką poradzić;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie dodatki do beżowej sukienki?
Cytat:
takie buty jak masz na foto zdecydowanie nie ja dobrałabym czarne czółenka i kopertówkę oraz czerwoną biżuterię /np. czerwonozłota lub czerwonoczarna/ ze zdjęcia wydajesz się dość skromną osobą dlatego nie przesadzałam z kolorami ![]() w zał przykładowe zestawienie kolorów ![]()
... po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój ... Edytowane przez Brunnetkka Czas edycji: 2011-09-18 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Białe dodatki zdecydowanie odpadaja bedziesz wygadać nijak;/
ale za to czerwony jest dobrym pomysłem. ja na twoim mijescu zaryzykowalabym z granatowymi dodatakami oczywiście bez przesady. mam na mysli granatowe kolczyki i połyskującą kopertówke w tym odcieniu ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mnie widzi się z czarnymi czółenkami, czerwoną kopertówką i złotą, błyszczącą biżuterią (np. długie kolczyki + bransoletka, z naszyjnika zrezygnowałabym z racji tego, że sukienka sama jest dosyć błyszcząca). Co do włosów - proponowałabym zrobić delikatne loczki i spiąć u góry, tak w greckim stylu.
![]()
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I jeszcze jakie bolerko do tego, chciałam rękaw 3/4 ale nie wiem w jakim kolorze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zdecydowałam się na perły+ jakieś jasne sandałki w odcieniu mlecznym/kawowym i do tego torebka kopertówka w odcieniu ciemniejszym niż sukienka.
Jak znajdę zdjęcia to je wkleję. Co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie,
mam mały problem. Ide niedlugo na 18stkę do kolegi i nie wiem jakie dodatki (buty, rajstopy, bizuteria) i jakiego koloru pasują do czarnej, gładkiej sukienki przed kolana? Co myślicie?? Z góry dzięki za propozycje!! ![]() Edytowane przez sylwiaaa19 Czas edycji: 2012-02-07 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
witam jestem tu nowa. chcialabym sie poradzic w sprawie dodatkow co do brazowej sukienki.napewno beda czarne czolenka na szpilce ale z reszta dodatkow juz mam problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
jakie dodatki do czarnej sukienki
Cześć,
![]() Niedługo idę na wesele, chcę ubrać na nie czarną sukienkę z baskinką i do tego czarne buty, aby ożywić trochę ten smutny zestaw chciałam dobrać różową kopertówkę i srebrną biżuterię. Nie mam tylko pojęcia jaki żakiet do tego zestawu dobrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: jakie dodatki do czarnej sukienki
wrzuć zdięcie poradzimy bo na oko to trudno radzić torebke też daj na fotke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
W mojej opinii-albo różowy, o ile takim dysponujesz, albo szaro-srebrzysty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
różowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Jakie dodatki do beżowej sukienki
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Myślicie, że będzie to pasowało, czy zbyt banalnie jak na 2 kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie dodatki do beżowej sukienki
Czarne, czerwone albo szafirowe
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
To są urodziny rówieśnika, osoby starszej? Bo jeśli gośćmi będzie młodsze towarzystwo, to może zaszalej i dodaj trochę koloru do stylizacji. Ja bym postawiła na jeden mocny kolorowy akcent - np marynarkę właśnie. Malina, turkus albo limonka. A wtedy buty i torebka raczej w kierunku nude.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Fajnie by wyglądały miętowe dodatki i do tego złoty dłuższy naszyjnik
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.