FaleLokiKoki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-17, 17:56   #1
bbajecznaa
Raczkowanie

FaleLokiKoki

Zapewne większość z was zna firmę FaleLokiKoki , ale ja ją znam słabo , a dokładnie z programu Ostre cięcie i tak zachwalają te kosmetyki i wogóle , ale wiecie jak to jest w praktyce czasem wychwalane kosmetyki są tej samej jakości co inne , lecz tańsze. Używał ktoś z was może produktów z tej serii ? jakie efekty ? czy faktycznie jest to raj dla włosów ?
bbajecznaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-17, 18:48   #2
SceneQueene
Zakorzenienie

Dot.: FaleLokiKoki

A ja pierwsze słyszę . Chętnie jednak opinie poczytam.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-17, 19:48   #3
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbajecznaa Pokaż wiadomość
Zapewne większość z was zna firmę FaleLokiKoki , ale ja ją znam słabo , a dokładnie z programu Ostre cięcie i tak zachwalają te kosmetyki i wogóle , ale wiecie jak to jest w praktyce czasem wychwalane kosmetyki są tej samej jakości co inne , lecz tańsze. Używał ktoś z was może produktów z tej serii ? jakie efekty ? czy faktycznie jest to raj dla włosów ?
Fale Loki Koki to sieć sklepów fryzjerskich (grupy Polwell) a nie marka kosmetyków do włosów. Ja ich sklep internetowy bardzo lubię, bo podaja składy większości kosmetyków. Do stacjonarnego też raz na jakiś czas zajrzę. Można w nich znaleźć sporo marek, od tanich (Mila, Joanna, Leo) przez średnie, do drogich (Davines, Kemon).
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-18, 07:13   #4
Sandrika
Zadomowienie

Oj ja też bardzo lubię ten sklep, o ile nie robię zakupów przez internet to jako sklep stacjonarny jest b. fajny, dużo produktów których nie ma u innych hurtowni fryzjerskich, chociażby (Kemon, czy Mila) ale są też tam produkty Artego,Loreal.. sklep jak sklep
Sandrika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 09:35   #5
Jewels
Raczkowanie

Tak jak wcześniej napisała Chimay ten sklep ma duży wybór kosmetyków do włosów jak również i wszelkiego rodzaju akcesoria do włosów. Także obsługa w sklepie jest miła panie tam pracujące znają się na rzeczy i potrafią doradzić. Nie wpychają na siłę drogich kosmetyków tylko prezentują i polecają produkty z rożnej półki cenowej.
15.11.2014

Jewels jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 09:47   #6
madzia_es
BAN stały

Zajrzałam kiedyś do tego sklepu. Wcześniej myslałam, że to sklep z zaopatrzeniem dla fryzjerów, ale można tez kupować detalicznie. Chociaż kosmetyki są tam w wielkim opakowaniach, więc ostatecznie nie chciałam się decydować w ciemno na nic... Szukam dobrej maski - polecacie coś konkretnego stamtąd?
madzia_es jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 10:07   #7
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_es Pokaż wiadomość
Zajrzałam kiedyś do tego sklepu. Wcześniej myslałam, że to sklep z zaopatrzeniem dla fryzjerów, ale można tez kupować detalicznie. Chociaż kosmetyki są tam w wielkim opakowaniach, więc ostatecznie nie chciałam się decydować w ciemno na nic... Szukam dobrej maski - polecacie coś konkretnego stamtąd?
Zależy, do jakich włosów. Mnie zainteresowała maska Arganikare, ale zrezygnowałam, za bardzo nawilżająca. Jednak jak ktoś szuka nawilżenia, to można spróbować.
Stary 2014-10-20, 17:27   #8
bbajecznaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Fale Loki Koki to sieć sklepów fryzjerskich (grupy Polwell) a nie marka kosmetyków do włosów. Ja ich sklep internetowy bardzo lubię, bo podaja składy większości kosmetyków. Do stacjonarnego też raz na jakiś czas zajrzę. Można w nich znaleźć sporo marek, od tanich (Mila, Joanna, Leo) przez średnie, do drogich (Davines, Kemon).
a ja widziałam te kosmetyki jako markę własnie i dlatego mnie to tak zainteresowało , w sklepach drogeryjnych lepszych można dostać za troszkę wyższą cenę , niż nieco inne , tańsze kosmetyki .... i myslałam , że ktoś z was już może coś o tym słyszał i próbował.
Stary 2014-10-20, 17:46   #9
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbajecznaa Pokaż wiadomość
a ja widziałam te kosmetyki jako markę własnie i dlatego mnie to tak zainteresowało , w sklepach drogeryjnych lepszych można dostać za troszkę wyższą cenę , niż nieco inne , tańsze kosmetyki .... i myslałam , że ktoś z was już może coś o tym słyszał i próbował.
W ich sklepie są tylko produkty z kategorii Sprzęt sygnowane jako marka własna, kosmetyków brak. Jeśli naprawdę widziałaś je gdzieś, to może dopiero z tym startują. W tej sytuacji nie spodziewałabym się, że ktoś Ci napisze cokolwiek na ten temat, bo na forum pielęgnacyjnym mało kto kupuje kosmetyki profesjonalne (no chyba że tanie baniaki w rodzaju Kallosa czy Mili), a i niejedna osoba żywi przekonanie, że to droga ściema i same silikony.
Stary 2014-10-20, 18:03   #10
bbajecznaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
W ich sklepie są tylko produkty z kategorii Sprzęt sygnowane jako marka własna, kosmetyków brak. Jeśli naprawdę widziałaś je gdzieś, to może dopiero z tym startują. W tej sytuacji nie spodziewałabym się, że ktoś Ci napisze cokolwiek na ten temat, bo na forum pielęgnacyjnym mało kto kupuje kosmetyki profesjonalne (no chyba że tanie baniaki w rodzaju Kallosa czy Mili), a i niejedna osoba żywi przekonanie, że to droga ściema i same silikony.
Pewnie i masz rację , bo właśnie kusi mnie spróbowanie tego co widziałam , tymbardziej że przez tych najlepszych fryzjerów są reklamowane , więc chyba powinny być dobre.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości