|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca w Coccodrillo...
Witam wszystkie Wizażanki : )
jak większość z Was, szukam pracy na wakacje w związku z czym rozniosłam niedawno swoje cv gdzie się dało ![]() Będę wdzięczna za każdą opinię, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca w Coccodrillo...
pójdziesz to zobaczysz , ja na Twoim miejscu brałabym tą pracę bo pracodawcy nie są chętni przyjmować tylko na 2 miesiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moja koleżanka pracuje, ale na umowę o pracę. Jest chyba zadowolona, ma minimalną+płatne soboty (każda)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Idź i przekonaj się sama. Zawsze lepsze takie doświadczenie na dwa miesiące, niż żadne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak było na rozmowie, powiedz coś wiecej ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pracowałam w tej firmie 6 lat ponad 3 lata byłam kierownikiem ,dbałam o to,aby wszystko było dopilnowane.Zaznaczę,że nasz salon robił duże obroty.Więc klienci non stop-oczywiście obsługa musi być na najwyższym poziomie towar non stop przyjmowany od ręki.Cały czas jakieś zmiany w visualu.Robiono nam "wodę z mózgu" nie wiadomo kogo słuchać.Zdjęcia,które przychodziły z firmy nie były idealne,ale nas się czepiano o "pierdoły",regionalna przyjeżdżając miała swoje wizje.Wizyta p.Lucyny K.bez komentarza bardzo nieszczera osoba.Nie będę zniżać się do ich poziomu,ale miałabym sporo uwag na temat jej "profesjonalizmu".Był am bardzo zaangażowana i robiłam wszytko ,aby sprostać oczekiwaniom firmy.Grafiki,dokumenty robiłam w domu,bo w pracy nie ma opcji.Nawet do wielu prac w sklepie(naprawy itp.) angażowałam męża nikt mi za to nie zapłacił,a o dziękuję zapomij.Firma robi auduty,na których wypadałam dobrze,a ostatnio wyszedł mi najlepiej.Więc nie miałam żadnych sygnałów,że nie dostanę tej umowy.W dzień kiedy kończyła mi się umowa zadzwoniła do mnie p.Prezes Ewa M.z informacją,że podjęli decyzję,że nie przdłużą mi umowy,ale zaproponowała mi jeszcze rozmowę w Kościanie.Nie wiem po co ....Postąpili ze mną jak ze "śmieciem".Nawet nikt mi szklanki wody nie podał.Tylko miały przygotowaną przmowę,a ja miałam się bronić.Tylko,że ich zarzuty były żałosne.Pokazano mi zdjęcia z naszego salonu i czepiły się pierdół,że wieszaczek nie w tą stronę,że półka mogłabybyć z drugiej strony itd.Chciały mnie przekonać,że visual mamy zły,a drugi argument,że audyt był niezadowalający.Mój wynik tak jak już mówiłam był najlepszy,a ogólnie cały sklep wypadł na 4.5.Nie chcieli się przyznać,że niewygodne są im umowy na czas nieokreślony więc najlepiej wmówić pracowanikowi,że coś jest nie tak.
P.Katarzyna M,i P.Ewa M.bardzo niesympatyczne osoby.Takie profesjonalne i inteligentne,że brak słów.Rozmawiając ze mną szeptały sobie na ucho.Powinni żałować,że pozbyli się dobrego pracowanika,który chociaż personel utrzymał przez pona 3 lata bez zmian.Były niekiedy problemy,ale uważam,że każdemu trzeba dać szansę,a nie odrazu go wyrzucać.Oni uważają inaczej powinno się odrazu zwalniać.Jest w tej firmie taki bałagan,że długo musiałabym pisać. Ludzie bez serca i tyle.Mam teraz tylko nie smak do pracodawców! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.