|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dieta South Beach od poniedziałku, ktoś dołączy ?? :)
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie zadowolą 3 kg w 2 tygodnia ![]() Wzrost:175 Waga: 62 kg Wymarzona waga: 54 kg do zrzucenia: 8 kg Chciałabym schudnąć 8 kilo w 2 miesiące ![]() ![]() Wy też napiszcie obecną wagę, wzrost, ile chciałybyście schudnąć: Po 2 tygodniach, czyli po 1 fazie, pierwsze ważenie ![]() Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi ![]() http://dietasouthbeach.pl/ Do dzieła !!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta South Beach od poniedziałku, ktoś dołączy ?? :)
Dołączam,
Kiedyś byłam już na tej diecie, niestety po tygodniu ją przerwałam. Tę dietę trzeba zrobić do końca. Wiadomo u każdego sa inne skutki uboczne, ale u siebie prócz efektu jo-jo zauważyłam zwiększone łaknienie na słodkości. wzrost 165 waga 58 kg cel - > 52 kg Czyli start poniedziałek ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja nie byłam na South Beach, ale miałam taki tydzień ze nie jadłam praktycznie w ogóle węglowodanów, jedynie z warzyw, jadłam same, jajka, kurczaka, ryby, warzywa i serek wiejski no i owoce ktorych nie wolno na 1 faze SB. Po tygodniu przyszli znajomi z tortem i zjadłam kawałeczek ( jednak nie dlatego ze miałam ochote a ze wypadało), ten jeden kawaleczek spowodował to ze przez 2 tyg miałam nieodpartą ochote na słodycze, wiekszą niż zazwyczaj.
Tym razem się nie poddam jednak, zaczne i skończe ![]() Powodzenia. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- TAK START OD PONIEDZIAŁKU !!!! POWODZENIA, mam nadzieje ze jeszcze ktoś się przyłączy ![]() Edytowane przez Na_dia Czas edycji: 2014-04-20 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Byłam na tej diecie, ale niestety nic nie schudłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
gdyby się chciało wypróbować te wszystkie diety, to człowiek całe życie byłby na diecie odchudzającej. Nie prościej zdrowo się odżywiać i cieszyć się piękną figurą. Po co się tak katować
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przy takiej wadze Twoje BMI balansuje na granicy niedowagi i wychodzenia a to zdrowe nie jest ![]() według mnie waga którą masz teraz jest odpowiednia, wystarczy trochę poćwiczyć żeby ujędrnić i wysmuklić ciało ![]() no ale zrobisz jak uważasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.