|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
synek i niedoszla tesciowa
hej jestem tu nowa proszę o wyrozumialosc.Od kad urodzilam coreczke mama mojego chlopaka dzwoni do nas dzien w dzien a raczej do synka oni nie maja wnukow bo jego sis są bezplodne obydwie,mamy ponad 20 lat ja nie pracuje zajmuje sie domem a facet zas pracuje wczoraj mialam nieciekawa sytuacje otoz dowiedzialam sie ze moj facet nie zglosil dziecka do ubezpieczenia zdrowotnego i zrobila sie z tegio mala draka bo nie wytrzymaalm wiekszosc obowiazkow spoczywa na mnie on poza swoja praca nie widzi nic i poza kasą.Kiedys dzwonila do mnie jego mama i mowila mi ze musze mu pomoc finansowo 'Kaja musisz isc do pracy i pomoc mu bo nie dajecie sobie rady'dziecko nasze ma 4 miesiace i jak ona sobie to wyobraza ?!!Ze zostawie jej dziecko?Kiedy facet zarabia 3000 w dodatku mamy swoje mieszkanie i starcza nam na wszystko...wczoraj zadzwonilam do niej i powiedziala zebym swieta spedzila ze swoją rodzina bo ONI chcą spedzic je rodzinnie razem a ja z dzieckiem mam jechac do mojej rodziny,facet sie pod tym podpisal,w ogole sie z jego matka nie klocilam powiedziala,ze nie przepadamy za soba i takie miala wytlumaczenie,jak to uslyszalam zrobilo mi sie przykro,przyznam ze moj chlopak jest na kazde skinienie jej palca b dostal od nich mieszkanko.Nie wiem co robic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: synek i niedoszla tesciowa
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
z nim się nie da on twierdzi ze ze mna jest problem a moja rodzina widzi ze on nie interesuje si ekompletnie niczym tylko nowym mieszkaniem i swoja rodzinka pieniedzmi mam tego dosc rozwazalam opcje zeby odejsc od niego i zlozyc alimenty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ostatnio jakiś wysyp "maminsynków"! Wtf ???
Rodzinne święta bez Ciebie i dziecka? To Ty i Twoje dziecko nie należycie do rodziny? Dla mnie to niepojęte! To, że teściowa tak uważa to jeszcze mogę to sobie wyobrazić ale Twój chłopak też tak uważa? Jak on traktuje Ciebie i córeczkę? Szanuje Cię? Troszczy się o Waszą rodzinę? Uważa, że z Tobą jest problem, bo chcesz z nim stworzyć normalną rodzinę bez mamusi na 1. miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Przypomina mi to historię z wątku o toksycznym trójkącie JakKażdejInnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj pępowina nie została odcięta, mamy codzienne telefony i komunikowanie się przez matkę. Teraz powinnaś dostać burę, że takiego kogoś wybrałaś na ojca swojego dziecka, ale to już nic niczego nie zmieni. Musisz postawić jasne granice i konsekwentnie się ich trzymać i rozmawiać wprost ze swoim partnerem, że taka postawa może spowodować koniec waszego związku. I radzę nie skupiać się na niedoszłej teściowej, problem leży w twoim facecie. Jeszcze jedno- wstawiaj przecinki, bo czyta się to okropnie i wychodzi straszny bełkot. Choć wzmianka o dwóch bezpłodnych siostrach zalatuje trollem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.