|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
WSP im. J. Korczaka (WSP TWP) - wydział w Katowicach /rekrutacja 2013/
Cześć!
![]() Czy któraś z Wizażanek wybiera się na studia II stopnia zaoczne, specjalność: terapia pedagogiczna na WSP w Katowicach? A może któraś z Was chciałaby się podzielić swoją opinią dotyczącą w.w. uczelni? Wie ktoś, jak kto jest tam z lektoratem na mgr? I z wyborem grupy seminaryjnej? Słyszałam, że promotora wybiera się już na spotkaniu organizacyjnym, w związku z tym - kto jest wg Was warty polecenia? Za wszelkie wypowiedzi dziękuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: WSP im. J. Korczaka (WSP TWP) - wydział w Katowicach /rekrutacja 2013/
Moja siostra jest na tej uczelni z tym że nie na wydziale w innym mieście, a w Warszawie. Studiuje pracę socjalną więc niewiele mogę Ci napisać o wydziale w Katowicach ani o kierunku o którym piszesz, mogę jedynie powiedzieć że uczelnia jako Uczelnia Korczaka jest podobno bardzo dobra. Co prawda oddziały mogą się różnić między sobą ale oferta jest taka sama, siostra za ogromny plus uważa naukę na platformie e-learningowej bo może spokojnie pracować (ogranicza godziny na uczelni do połowy).
Nie spróbujesz, nie dowiesz się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.