|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
paznokcie
strasznie łamia i rozdwajaja mi sie paznokcie.sa na to jakies rady?lakiery ochronne nic nie dają.pozdrawiam i prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: paznokcie
Moze sprobuj preparaty doustne, polecam Skrzyp polny lub Silica, a moze zmin po prostu lakier ochronny (choc doustne nie zaszkodza)
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
duzo zalezy od tego czy zaczely sie lamac od jakiegos czasu czy byly takie zawsze, byc moze zauwazylas to dopiero gdy zaczelac zapuszczac? jesli to nastapilo nagle to chyba pomoze zmiana diety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam problemy z paznokciami,
duzo daje lykanie merz special, ale efekty dopiero po ok miesiacu. no i nie wolno dotykac chemicznych rzeczy typu domestos! poprobuj moczyc kilka razy w tyg. rece w podgrzanej oliwie z oliwek naprawde dziala ale jest niesamowicie uciazliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam taki problem rozdwajanie łamanie nie trzymajacy sie lakier do paznokci katastrofa i..nic mi nie pomaga witaminkami obciazyłam zoładek łykałam róznych firm i tych drozszych i tańszych.Moczyłam w oliwie 20 min dziennie katastrofa mam dośc teraz mam krótkie pokryte ryzyna lakier mam 7 dni i nic sie nie dzieje swiety spokój
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.