|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak często zaliczacie wpadki?
Jak często zaliczacie wpadki?
1. Ile wpadek na tydzień macie takich drobnych, o których zapominacie po pół godziny? 2. Ile wpadek na tydzień macie poważniejszych, o których pamiętacie nawet na następny dzień i czasem po dłuższym czasie? 3. Ile mieliscie wpadek w zyciu takich po których chcieliście się zapaść pod ziemię i do tej pory was gnębią? 4. Ile mieliście wpadek po których chcieliście się nawet zabić? 5. Ile mieliście nieprzyjemnych sytuacji z powodu wpadek z numerów 3 i 4, ale powiedzmy np pół roku po nich? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Biała Dama
|
Dot.: Jak często zaliczacie wpadki?
Cytat:
2. Chyba nie każdego tygodnia 3. Do policzenia na palcach jednej ręki 4., 5. Nie przypominam sobie nic takiego Z moją skłonnością do ciętego języka np. myślałam że będzie tego o wiele więcej
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Rzadko.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raróg
|
Jestem bezwpadkowa. Wszystko obracam w żart lub zwisa mi to, nie przejmuję się głupotami.
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-08-15 o 22:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.