|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() erudio?????
mam wielka prosbe moze ktos robil kurs paznokci w tej o to firmie erudio???nie chce wydac peiniadzy a pozniej byc niezadowolona prosze o oopinie na ten temat dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: erudio?????
Witam, ja teraz też rozważam kurs w erudio i nie wiem czy to dobry pomysł czy też nie... Jeśli ktoś był to proszę o info. Paulinaam a Ty sie zdecydowałaś na kurs w erudio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja tez zamierzalam tam isc ze wzgledu na to, ze cena za kurs byla niska. Jednak po rozmowie z dziewczynami, ktore tam byly stwierdzilam, ze to starata kasy i czasu.. Zajecia prowadzone sa w grupach. Paznokcie dziewczyny robily na sztucznych lapkach, a chyba tylko raz udalo im sie zrobic na sobie.
Zdecydowalam sie na kurs indywidualny i teraz moge powiedziec, ze cale szczescie, ze nie poszlam do erudio, bo byla bym w plecy, a moja wiedza i umiejetnosci na pewno by sie zbytnio nie powiekszyly. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A moge wiedzieć gdzie byłaś na tym kursie indywidualnym? Bo ja nie mam pojęcia już co robić... Jestem samoukiem, wiem wiem, każdy mnie nagoni zaraz, ale robię już paznokcie (żelowe) 3 lata - moja pasja, hobby, uważam że mam o tym pojęcie,ale chciałabym wreszcie zrobić kurs i nie wiem... W beautice za 700 zł jest metoda żelowa,ale w niej z tego co rozumiem nie uczą jak zdobić paznokcie,trzeba zrobić kolejne kursy, na które już nie mam pieniędzy.. I nie wiem właśnie co z tym fantem zrobić, czy iść właśnie na to tylko czy na zdobienie od razu..Ehh, proszę o dobrą radę (bez kąśliwych uwag). Z góry dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja bylam na kursie u Ani Rosińskiej - jest szkoleniowcem w Nfu.Oh miałam takie szczescie, ze udalo mi sie zrobic u niej akurat 5 metod.
Moim zdaniem powinnas isc na podstawe (w jego sklad rowniez chodza jakies drobne zdobienia, ale przede wszystkim umiejetnosc prawidlowego podkreslam prawidlowego zbudowania paznokcia). A zdobienia? Hm.. zalezy co masz na mysli, ale do pewnych rzeczy trzeba dojsc samemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hmm.. a ile Cie kosztował taki kurs? I czy jesteś zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wejdz sobie na strone Nfu.Oh tak sa podane ceny szkolen. Ja jestem bardzo zadowolona. Ania to cudowna osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: erudio??? ponawiam
szukam opini na ich temat ??? dajcie znać dziewczyny bo już jakiś czas minoł?może kotś był...
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Trochę czasu minęło, ale napisze;p. Byłam kiedyś w erudio na zajęciach z wizażu powiem, że firma ok, bo mają dużo sprzętu, nie oszczędzają więc mogę polecić. sale dobrze wyposażone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie jestem w trakcie kursu dlatego przeglądam różne strony
![]() Kursy w Erudio sa prowadzone naprawdę rzetelnie i profesjonalnie ![]() Mamy super nauczycieli i wszystko dokładnie tłumaczą ![]() Póki co jestem jak najbardziej zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zdecydowane NIE dla Erudio. Tam pracują kretynki, które robią łaskę ze wszystkim, choć dostają za "pracę" pieniądze. Twoje. Żal. Nigdy więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Co do poziomu też mam zastrzeżenia, choćby dlatego, że na końcowe pytania po egzaminie Panie Prowadzące nie znały odpowiedzi, a w pytaniach były błędy. :/ serio, nie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W dziedzinie pielęgniarstwa także... I tym bardziej jest to żenujące, bo pomyłka wizażystki nie jest tak brzemienna w skutkach co pielęgniarki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.