|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kwiecien - MAx Factor, Maybelline, Nails Inc.
Witam,
Oddam za koszty przesylki (10 zl). Wszystko swieze, maksymalnie 6-miesieczne. 1. Roz Max Factor, niedostepny w Polsce - mazniety ze 4 razy SOFT CANDY 2. Lakier z brokatem MAybelline z kolekcji 2013/2014 (wymaga lakieru nawierzchniowego) - uzyty ze 3 razy. WOVEN SKYLINE 3. Lakier Nails Inc. - uzyty ze 2 razy BRUTON STREET 4. Cien Max Factor z serii Wild Pots - mazniety z 6 razy. Sypie sie. Taki juz jest. SAVAGE ROSE Nie chce nic w zamian. Zaprasza wizazanki po 30 roku zycia (a co!!) ![]() Edytowane przez a4fe74769c46a8b3f27462c06deeaa5a0ba50375_612d631274ff7 Czas edycji: 2014-04-04 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecien - MAx Factor, Maybelline, Nails Inc.
Zgłaszam się i wiekowo też bardzo pasuję
![]() ![]() Prawdę mówiąc chętnie się z kimś podzielę( o ile jest taka możliwość) bo mi najbardziej zależy na lakierach
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2014-04-04 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Ja bym z chęcią róż przygarnęła
![]()
![]() |
#4 |
koci świat
|
hej ja też się zgłaszam chodź przeszłam już tą granice wieku ale może nikt nie zauważy
![]() chciałabym całość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
koci świat
|
ja jestem na tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dorzucam jeszcze w tym samym watku troche z moich zbiorow. Oddam za koszty przesylki, tak okolo 10 zl (zalezy co chcesz).
Wszystko swieze, maksymalnie 4-miesieczne. 1. Roz Max Factor, niedostepny w Polsce - ubytek 5-10 % (ciezko ocenic) SOFT PINK. Polecam dla ciemniejszych karnacji. Mocno napigmentowany, na jasnej skorze wyglada jakbym miala goraczke. 2. Kredka do linii wodnej Natural Glaze z Max Factor. 1 raz temperowana. Schodzi z oka po 3-4 h. Poza tym dobry kolor. 3. Opisuje te 2 niebieskie tubki - To Vapour Organics - podklad w sztyfcie i korektor w sztyfcie. Zuzyte doszczetnie. W okowce zostalo ok. 20 % wyjsciowego produktu (dziabnelam nozem, wiec wiem). Dla osob chcacych wyprobowac te kosmetyki i nie wywalac na nie pieniedzy. Oba produkty nadaja sie tylko i wylacznie dla suchej i bardzo jasnej cery nie wymagajacej zadnego kryci, a jedynie uszlachetnienia skory (Bobbi Brown 00 lub MAC NC10) 4. Cien Max Factor z serii Wild Pots - mazniety z 10 razy. Popularny kolor. Nic nadzwyczajnego. Lekko twardy, ale sie nie osypuje, ani nie kruszy. PALE PEBBLE Wysylka w poniedzialek 28 kwietnia. Niniejszy watek dostepny jest dla dziewczyn 30 plus. Edytowane przez a4fe74769c46a8b3f27462c06deeaa5a0ba50375_612d631274ff7 Czas edycji: 2014-04-22 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
koci świat
|
ja oczywiście chętna
![]() ![]() za poprzednie kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.