Niezrozumiałe - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-09, 12:30   #1
monikkka900
Przyczajenie

Niezrozumiałe

Heej
spotykałam się przez dluzszy czas z chlopakiem, jednak on musial wyjechac, przez co nasz kontakt mozliwy byl jedynie poprzez internetowe formy. kiedy wrocil poczatkowo bylo ok, ja niestety przezywalam wtedy zyciowy kryzys, wiec moje zachowanie bylo zupelnie inne, odbiegalo od normy, bylam drazliwa, smutna. spedzalismy ze soba czas, mowil mi co czul, jak bardzo cieszy sie,ze jest znowu blisko, otworzyl sie przede mna, opowiedzial rzeczy, ktore go mecza, o alkoholowym problemie w domu...po czym nagle zerwal znajomosc, twierdzac,ze do siebie nie pasujemy, ze nie mamy o czym rozmawiac (co nie trzyma sie kupy... bo my ze soba rozmawialismy o wszystkim, tematy sie nie konczyly), powiedzial,ze nasza znajomosc jest skazona moim zachowaniem...

jest introwertykiem, nie otwiera sie przed ludzmi, dlatego to wszystko jest dla mnie niezrozumiale...gdyby mu choc roche nie zalezalo nie otworzylby sie przede mna.... caly czas powtarzal jaka jestem wartosciowa i jaka odpowiednia, zeby wszystko o nim wiedziec...
monikkka900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 13:53   #2
cava
Zakorzenienie

Dot.: Niezrozumiałe

Cytat:
Napisane przez monikkka900 Pokaż wiadomość
Heej
spotykałam się przez dluzszy czas z chlopakiem, jednak on musial wyjechac, przez co nasz kontakt mozliwy byl jedynie poprzez internetowe formy. kiedy wrocil poczatkowo bylo ok, ja niestety przezywalam wtedy zyciowy kryzys, wiec moje zachowanie bylo zupelnie inne, odbiegalo od normy, bylam drazliwa, smutna. spedzalismy ze soba czas, mowil mi co czul, jak bardzo cieszy sie,ze jest znowu blisko, otworzyl sie przede mna, opowiedzial rzeczy, ktore go mecza, o alkoholowym problemie w domu...po czym nagle zerwal znajomosc, twierdzac,ze do siebie nie pasujemy, ze nie mamy o czym rozmawiac (co nie trzyma sie kupy... bo my ze soba rozmawialismy o wszystkim, tematy sie nie konczyly), powiedzial,ze nasza znajomosc jest skazona moim zachowaniem...

jest introwertykiem, nie otwiera sie przed ludzmi, dlatego to wszystko jest dla mnie niezrozumiale...gdyby mu choc roche nie zalezalo nie otworzylby sie przede mna.... caly czas powtarzal jaka jestem wartosciowa i jaka odpowiednia, zeby wszystko o nim wiedziec...

A jakiego rodzaju, czym wywołany był ten życiowy kryzys?
Bo bez tej informacji, nie da się tego co się stało obiektywnie ocenić i spróbować zrozumieć co się właściwie stało, ze się rozleciało.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 14:40   #3
monikkka900
Przyczajenie

problemy na uczelni....i to dosc spore, walczylam o utrzymanie na roku, a z racji,ze jestem ambitna to strasznie mi to ciazylo...i podlamalo
to byla kwestia czasu az wroce do normalnosci

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

czekac, milczec, walczyc?

nie moge przestac myslec... straszna pustka
Stary 2014-04-09, 14:50   #4
86lola
Rotmistrz

Piszesz, ze introwertyk...czyli ktos kto nielubi ludzi, stroni od nich, czasem przeradza sie to w psychopatyczna nienawisc do innych... A niejest to poprostu ,,pan pseudointelektualista",po zujacy na outsaidera, ktory uwielbia zeby sie nad nim umartwiac? Gdy nieposwiecilas mu dosc uwagi, bo mialas wlasne problemy, to sobie poszedl obrazony? Jakos tak mi sie to widzi.
86lola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 15:04   #5
ciemnowlosa93
Raczkowanie

Cytat:
Heej

On się przed Tobą otworzył, a ty przed nim? Może to on podtrzymywał cały czas temat i stwierdził, że nie jestes nim zainteresowana skoro on mowi ci o wszystkim a ty mu nie?
ciemnowlosa93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 15:09   #6
monikkka900
Przyczajenie

hm... uslyszalam, ze za bardzo rozdrabniam sie nad problemami, ze w pewnym sensie zmuszal sie po powrocie do spotkan ze mna, bo mu sie nudzilo...i ze ma wiele ciekawszych zajec do robienia w domu niz siedzenie i patrzenie jaka jestem smutna. to ze jest nieempatyczny wiedzialam od dawna i bylam przyzwyczajona. ale mialam straszny moment....i ciezko pojac,ze jedna gorsza chwila popsula to wszystko......

gdybym mogla cofnac czas

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

zwierzalam mu sie. tez mowilam o rzeczach, ktore trzymam w glebi! po prostu w tamtym okresie nie bylam w stanie zachowywac sie jak zazwyczaj, rzeczywiscie to on mial inicjatywe w rozmowach, ale tez duzo wiecej do opowiedzenia - wrazenia z wyjazdu itd, ja tym razem przejelam role sluchacza
Stary 2014-04-09, 15:18   #7
86lola
Rotmistrz

Mial gdzies Twoje problemy? Widzac jaka jestes smutna, przygnebiona, nieswoja tak Cie odwalil! BURAK I tyle. Jak Ci przejdzie to najgorsze po rozstaniu, to sama tak stwierdzisz, wierz mi... Ciesz sie, ze se poszedl, bo zycie z kims takim to porazka, naprawde.
86lola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 15:19   #8
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 86lola Pokaż wiadomość
Piszesz, ze introwertyk...czyli ktos kto nielubi ludzi, stroni od nich, czasem przeradza sie to w psychopatyczna nienawisc do innych... A niejest to poprostu ,,pan pseudointelektualista",po zujacy na outsaidera, ktory uwielbia zeby sie nad nim umartwiac? Gdy nieposwiecilas mu dosc uwagi, bo mialas wlasne problemy, to sobie poszedl obrazony? Jakos tak mi sie to widzi.
Introwertyk to osobą męcząca się w większym gronie (gdzie większe grono liczy się od 1 osoby, do więcej). Ktoś kto nie lubi ludzi to osoba aspołeczna, nie siej dezinformacji na temat introwertyków.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 15:22   #9
ciemnowlosa93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 86lola Pokaż wiadomość
Mial gdzies Twoje problemy? Widzac jaka jestes smutna, przygnebiona, nieswoja tak Cie odwalil! BURAK I tyle. Jak Ci przejdzie to najgorsze po rozstaniu, to sama tak stwierdzisz, wierz mi... Ciesz sie, ze se poszedl, bo zycie z kims takim to porazka, naprawde.
Dokładnie TAK. Daj sobie spokój, skoro zmuszał sie do spotkan z Toba to nie jest wart ciebie i dobrze, ze odszedl. Zycie toczy sie dalej, a czas leczy rany... Zapomnisz
Stary 2014-04-09, 15:24   #10
elsene
Zadomowienie

Albo się coś stało, coś, co go zraziło do Ciebie. Może to nawet jakieś nieporozumienie.
Albo uznał, że jednak nie chce tak głęboko wchodzić w tę relację. (Może się boi, a może ma teraz inne sprawy na głowie.)
Fajnie się Wam rozmawiało, zwierzał się, ale to jednak "nie to".
A jeśli Ty miałaś problemu, przez co byłaś drażliwa, a on znał przyczynę Twoich złych nastrojów i mimo to uznał, że "skaziłaś znajomość złym humorem", to żaden z niego przyjaciel -fajnie, póki on się może wygadać, a Ty spokojnie słuchasz. Ale gdy Ty potrzebujesz wyrozumiałości i uwagi, to nagle mu to nie pasuje.

Pomijając już to, że każdy może mieć jakieś problemy ze sobą , to ktoś z problemem alkoholowym w rodzinie ma większe szanse na nie radzenie sobie ze sobą i z kontaktami z innymi ludźmi.
elsene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 15:26   #11
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Wydaje mi się, że tylko Tobie się wydawało, że ta znajomość jest taka fajna, zawsze macie o czym gadać itd. On ma chyba inaczej widział Waszą znajomość.
No i radzę odpuścić, nie ma co sie narzucać komuś kto nie chce z nami utrzymywać kontaktu.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 15:27   #12
monikkka900
Przyczajenie

wszyscy mi to mowia...tylko serce nie sluga, jeszcze bije mimo wszystko i ciezko tak po prostu...bez zadnego kontaktu, bez fizycznosci

kazdy mowi, ze jeszcze kiedys sie ocknie i jaki by nie byl bedzie zalowal i moze sie odezwie...bo bylam pierwsza osoba,ktora tak chciala o niego walczyc i poswiecala mu tyle uwagi - zreszta sam to widzial, sam stwierdzil jaka jestem wartosciowa i odpowiednia by wiedziec o nim wszystko to czego nie wiedzial do tej pory nikt
Stary 2014-04-09, 15:27   #13
elsene
Zadomowienie

Cytat:
ale mialam straszny moment....i ciezko pojac,ze jedna gorsza chwila popsula to wszystko......

gdybym mogla cofnac czas
To co byś niby zrobiła?....... Nie miała tego gorszego momentu? Udawałabyś przed nim, że wszystko jest ok?

Dziewczyno, facet jakiś popaprany. Nie zawracaj sobie nim głowy.
Zmuszał się, żeby się z Tobą zobaczyć? Co to za teksty... .
Stary 2014-04-09, 15:33   #14
monikkka900
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elsene Pokaż wiadomość

Pomijając już to, że każdy może mieć jakieś problemy ze sobą , to ktoś z problemem alkoholowym w rodzinie ma większe szanse na nie radzenie sobie ze sobą i z kontaktami z innymi ludźmi.
fakt, powiedzial mi ze "jako kolega jest spoko,ale do zbudowania zwiazku strasznie ciezki..." + "nawet nie wiem jak bardzo ma zorana psychike"

z drugiej strony gdyby nie bylo tematow to znajomosc nie przetrwalaby tej proby, gdzie jedyna mozliwoscia byl internet...i nie rozwinelaby sie przed wyjazdem... bo jak nie ma tematow to nie ma od poczatku, tak mysle, ale moze to nieobiektywne.

zastanawiam sie, czy moze przypadkiem po powrocie nie zderzyl sie nieco z rzeczywistoscia...wrocil do starego zycia, gdzie przez pewien moment to nie istnialo, byl poza tym, wrocil i znowu to samo...wrocil gdzies stary koszmar

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez elsene Pokaż wiadomość
To co byś niby zrobiła?....... Nie miała tego gorszego momentu? Udawałabyś przed nim, że wszystko jest ok?

Dziewczyno, facet jakiś popaprany. Nie zawracaj sobie nim głowy.
Zmuszał się, żeby się z Tobą zobaczyć? Co to za teksty... .
Moze nie wymuszalabym na Nim deklaracji na sile... Moze go tym wystraszylam, odepchnelam, wiedzac, ze on nie jest pewien? Ze chce mnie lepiej poznac...

Powiedzial mi, ze gdyby sie nie zmienil, nie byl teraz takim s☠☠☠☠ielem to pewnie by cos z tego bylo, ale po powrocie sie zmienil....

Edytowane przez monikkka900
Czas edycji: 2014-04-09 o 15:32
Stary 2014-04-09, 15:34   #15
ciemnowlosa93
Raczkowanie

Zauwazyłam, ze strasznie go bronisz na kazdym kroku. Zrozum, ze nie jest ciebie wart.
Stary 2014-04-09, 15:52   #16
elsene
Zadomowienie

Prawda jest taka, że czasem przez internet łatwiej podtrzymać znajomość niż na żywo. I często relacje internetowe w realu nie miałyby szansy przetrwania. Jest po prostu dużo łatwiej rozmawiać przez internet. Do tego łatwo źle coś zinterpretować.

Rozumiem, że serce nie sługa. Ale rozum też się od czegoś ma.
Możesz tęsknić, żałować.. cierpieć z rozczarowania. Ale powinnaś też w miarę obiektywnie spojrzeć na tę relację. Strasznie go bronisz i idealizujesz. Winę (chociaż jej tak naprawdę nie ma) bierzesz na siebie.
Ty go nie postrzegasz takim, jaki jest, tylko jakim chciałabyś go widzieć.
Stary 2014-04-09, 16:32   #17
monikkka900
Przyczajenie

Być moze... ale to wynika tylko i wylacznie z faktu, ze poznalam go tez od takiej strony uczuciowej i pod maska bezwzglednego chama kryje sie ktos kto potrafi byc kochany, nawet pomimo powsciagliwosci

a do tego cala ta historia wydaje mi sie byc niespojna... nie wiem, moze jestem glupia, moze tak, ale nie otwieralby sie przede mna gdyby mu choc troche nie zalezalo... opowiedzial swoja historie, potrafil przede mna sie rozplakac...
po czym uciekl po kilku dniach...konczac znajomosc
Stary 2014-04-09, 16:47   #18
elsene
Zadomowienie

Może chce widzieć w Tobie przyjaciela, nie dziewczynę?
Mogło mu się też odmienić.
Stary 2014-04-09, 17:07   #19
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
hm... uslyszalam, ze za bardzo rozdrabniam sie nad problemami, ze w pewnym sensie zmuszal sie po powrocie do spotkan ze mna, bo mu sie nudzilo...i ze ma wiele ciekawszych zajec do robienia w domu niz siedzenie i patrzenie jaka jestem smutna. to ze jest nieempatyczny wiedzialam od dawna i bylam przyzwyczajona. ale mialam straszny moment....i ciezko pojac,ze jedna gorsza chwila popsula to wszystko......

gdybym mogla cofnac czas
oby ci się ten czas nie cofnął!
Na jasny gwint ci być z jakiś sobkiem skupionym na sobie tylko?

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Jak masz problemy, to ten pan znika sobie, bo ma "lepsze zajęcia".
To wzorowa definicja kolesia do odstrzału
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 17:08   #20
Gregorius_
BAN stały

Pewnie odebrał Cię jako dziewczynę, której świat non stop walił się na głowę. Sam musiał sobie radzić z problemem alkoholowym w domu, a Ciebie przygniotło ledwo to, że czegoś tam możesz nie zaliczyć na uczelni.

Ja mam taką przyjaciółkę. Na samym początku mi się podobała, i widziałem w niej materiał na coś więcej. Potem po prostu dużo ze sobą przebywaliśmy i było miło. No ale im więcej przebywaliśmy tym bardziej zaczynałem zauważać jej charakter - wiecznie zdołowanej dziewczyny, znużonej życiem, która była w wieku studentki, a mentalnie jej psychika była zmęczona (nie przechodziła jakichś traum w domu, w pracy czy gdziekolwiek) jak u jakiejś 40-latki.

Z czasem zauważyłem, że już nie mam ochoty z nią przebywać bo jej dołująca psychika i widzenie wszystkiego w czarnych barwach zaczęło przechodzić na mnie. Dzisiaj przebywanie z nią bardziej traktują jak obowiązek

Chłopak mógł mieć podobne odczucie. Wrócił po rozłące, a tu zamiast fajnych chwil to wieczne zdołowanie i smęcenie. Pewnie z dala od Ciebie czuł się samotny, a gdy wrócił to okazało się, że trafił z deszczu pod rynnę...

Pewnie byłaś oschła, nic mu nie powiedziałaś, że tak naprawdę masz problemy na uczelni, że nie możesz sobie poradzić, że jesteś ambitna i dlatego to wszystko przeżywać i przez to jesteś inna, no to facet to sobie zinterpretował na swój sposób tj. zauważył w Tobie dziewczynę wiecznie smutną. Na dłuższą metę nie da rady z taką przebywać, chyba, że ktoś się lubi umartwiać nad sobą przez całe życie.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2014-04-09 o 17:11
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 17:16   #21
JanePanzram
Zakorzenienie

Hje, pierdoły i głupoty.
To już teraz jak człowiek ma problemy w szkole czy pracy - to ma mieć gębę uśmiechniętą, co by chłop się nie zraził

Jeśli chłopak był tylko na dobre chwile, a w złych - od razu paszoł won, to takich panów możesz mieć na pęczki, bo kolegów i znajomków na dobre chwile nie trzeba długo szukać. Potwierdzi to nawet każdy pijaczek, co na popitę zawsze znajdzie kompanów Oraz z drugiej strony każdy bogacz tez to potwierdzi - też wielu się koło niego znajomych kreci i "przyjaciół".

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

A przyjaciela oraz właściwą osobę do związku poznasz po tym - że jest ona i w trudnych chwilach. Just sayin'
Stary 2014-04-09, 17:23   #22
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
Hje, pierdoły i głupoty.
To już teraz jak człowiek ma problemy w szkole czy pracy - to ma mieć gębę uśmiechniętą, co by chłop się nie zraził

Jeśli chłopak był tylko na dobre chwile, a w złych - od razu paszoł won, to takich panów możesz mieć na pęczki, bo kolegów i znajomków na dobre chwile nie trzeba długo szukać. Potwierdzi to nawet każdy pijaczek, co na popitę zawsze znajdzie kompanów Oraz z drugiej strony każdy bogacz tez to potwierdzi - też wielu się koło niego znajomych kreci i "przyjaciół".

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

A przyjaciela oraz właściwą osobę do związku poznasz po tym - że jest ona i w trudnych chwilach. Just sayin'

Się podpiszę. Przyjaźń czy związek nie polega na gruchaniu między sobą gdy jest dobrze, to przede wszystkim pomoc gdy ktoś ma problemy. I ta pomoc powinna być realna, a nie poklepywanie po głowie i prawienie miłych słówek.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 17:42   #23
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
Hje, pierdoły i głupoty.

Jeśli chłopak był tylko na dobre chwile, a w złych - od razu paszoł won, to takich panów możesz mieć na pęczki, bo kolegów i znajomków na dobre chwile nie trzeba długo szukać.
Pierdoły i głupoty to Twoja trollowa specjalność - wszystko widzisz albo czarne, albo białe, zero odcieni szarości.

No ale odpowiem na Twoim poziomie - poziomie sfrustrowanej życiem kobity, która sama bez faceta, a doradza innym co mają robić z facetami hłehłe - specjalistka hipokrytka:
póki co to ten chłop jej zrobił paszoł won bo Bab wiecznie niezadowolonych z życia też jest na pęczki, co nie oznacza, że trzeba się z takimi męczyć ...

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2014-04-09 o 17:47
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 17:46   #24
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
Pierdoły i głupoty to Twoja trollowa specjalność - wszystko widzisz albo czarne, albo białe, zero odcieni szarości.

No ale odpowiem na Twoim poziomie (sfrustrowanej życiem kobity):
póki co to ten chłop jej zrobił paszoł won bo Bab wiecznie niezadowolonych z życia też jest na pęczki, co nie oznacza, że trzeba się z takimi męczyć ...

Ale przecież to on jest facetem z kupą problemów o których dużo opowiadał.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 17:59   #25
JanePanzram
Zakorzenienie

[oj, widzę, że odpowiedziałam, ale tylko na część pierwszą, drugiej nie przeczytawszy, a tam jakieś ataki bzdurne i durne
niepotrzebny post]

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2014-04-09 o 20:44
Stary 2014-04-09, 18:51   #26
Clemence
Zakorzenienie

No niemozliwe,nie wierze ze nagle hejka hop chlopak zerwał kontakt jak bylo dobrze:/
Brakuje mi tu jakiegos elementu,cos chlapnelas,cos powiedzialas i zamilkł i pewna jestem tego na 100 procent.
Jak moze sie cos zadziać bez przyczyny ? Jak juz sie otworxzyl to zaryzykował,a widocznie cos chlapnelas ,zabolalo i sie nie odzywa

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 18:57   #27
monikkka900
Przyczajenie

kolejny raz probowalam wymusic na nim jakas decyzje....
zapytalam czy nie uwaza,ze powinnismy cos zrobic z nasza znajomoscia.
i wtedy bum...

probowalam, choc wczesniej mi mowil,ze spokojnie....zebym wyluzowala, ze chce zeby bylo normalnie,powoli,zebym wszystkiego sie o nim dowiedziala i poznala go calego i on mnie..........
Stary 2014-04-09, 20:07   #28
elsene
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
No niemozliwe,nie wierze ze nagle hejka hop chlopak zerwał kontakt jak bylo dobrze:/
Brakuje mi tu jakiegos elementu,cos chlapnelas,cos powiedzialas i zamilkł i pewna jestem tego na 100 procent.
Jak moze sie cos zadziać bez przyczyny ? Jak juz sie otworxzyl to zaryzykował,a widocznie cos chlapnelas ,zabolalo i sie nie odzywa
Przyczyna nie musi być w Autorce. Równie dobrze mógł poznać inną i olał Autorkę.
Teoria, że na 100% Autorka popsuła świetnie zapowiadającą się znajomość jakimś jednym nieprzemyślanym zdaniem mnie nie przekonuje.
Stary 2014-04-09, 21:10   #29
dojrzalyfacet
BAN stały

Zgadzam sie z Gregoriusem
Nie ma nic gorszego niz stale zdolowany,uzalajacy sie nad soba partner.
Facet wyjechal za granice,zasmakowal beztroskiego zycia.Wraca do Polski a tu ciagle jest ta sama zdolowana partnerka.

Lepiej wczesniej ze odszedl niz zeby mial ja zwodzic i oszukiwac.
dojrzalyfacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-09, 21:14   #30
monikkka900
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dojrzalyfacet Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Gregoriusem
Nie ma nic gorszego niz stale zdolowany,uzalajacy sie nad soba partner.
Facet wyjechal za granice,zasmakowal beztroskiego zycia.Wraca do Polski a tu ciagle jest ta sama zdolowana partnerka.

Lepiej wczesniej ze odszedl niz zeby mial ja zwodzic i oszukiwac.
to byla PIERWSZA taka sytuacja
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości