|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() <Triumph>.....
czesc dziewczyny
![]() mam pytanie ![]() dzisiaj bylam na rozmowie kwalifikacyjnej....ufff.. .. mam przyjsc teraz na 4 godziny do sklepu(beda mnie obserwowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: <Triumph>.....
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja w prawdzie nigdy nie pracowałam jako sprzedawca, więc jedyne co moge Ci napsiać to, to że dasz rade i nie denerwuj sie za bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moja koleżanka była na podobnym "przesłuchaniu" kandydatek, tyle że o ile dobrze kojarzę to w Bigstarze. Było ich tam kilka i w ciągu tych czterech godzin przychodzili klienci, a ona (i reszta dziewczyn) musiała być jako sprzedawczyni w tym sklepie. Mówiła, że wtedy lepiej było nie zadawać pytań typu "W czym mogę pomóc", tylko np. "Szuka Pan/i czegoś konkretnego", albo gdy był ktoś przy np. półkach z bluzami "Jakiś konkretny kolor, rozmiar jest poszukiwany". Takie konkrety co do ciuszków, żeby klient nie mógł łatwo zbyć sprzedawcy. Ona się do tego nie przykładała, bo nie bardzo jej na tym zależało.
Trzymam za Ciebie kciuki, że się uda ![]()
Przegrałam swój najlepszy czas... MARZENIA I MIŁOŚĆ BOLĄ... ![]() Edytowane przez kroofk@ Czas edycji: 2005-10-08 o 13:04 Powód: mały byczek:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
🦄
|
Ja pracowałam jako sprzedawca. W sumie to pierwszy raz słyszę o takim sposobie "podchodzenia" do klienta o jakim pisze Kroofk@, ale może to nie jest najgorszy pomysł. Najważniejsze żebyś była pomocna. I dobrze poznaj towar wcześniej, bo klient nie może Cię zaskoczyć, bo inaczej nie dostaniesz tej pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.