Ciąża?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-27, 13:20   #1
joasiazachmura
Przyczajenie

Ciąża??

Hej.
Popełniłam ostatnio straszna głupotę. Mam 23 i do tej pory zero jakichkolwiek kontaktów z chłopakami-ze względu na mój wygląd zawsze byłam wyśmiewana i obrażana. Ostatnio jednak poojawił się ktoś w moim zyciu. Byłam kompeltnie niedoświadczona, nadal jestem, głupia chciałam miec już to za sobą, bo wstyd? :/ Eh szkoda gadać. A więc wczoraj pieściłam się z moim chłopakiem, zaczęlismy od seksu oralnego, póżniej on połóżył się na mnie , zaczął całować i bez mojej zgody (!) włożył mi czubek penisa do pochwy. Nie doszło do wytrysku ani przed ani w trakcie, miałam piąty dzień cyklu , który zazwyczaj trwa ok 25 dni.. Po włożeniu od razu go wyciągnął. Ze zwględu na moją nerwicę wychodzę z sibie i wariuję. Jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży?
joasiazachmura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-27, 13:29   #2
ama4
High Quality Since 2007

Dot.: Ciąża??

Nikt z gwiazd nie wywróży tego, czy był preejakulat, czy były w nim żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki... Prawdopodobieństwo pewnie jest małe. Większe jest zdecydowanie prawdopodobieństwo tego, że oboje zachowujecie się skrajnie nieodpowiedzialnie... Ty chcąc seksu za wszelką cenę, on wkładając penisa bez zabezpieczenia...
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-27, 13:40   #3
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Nikt z gwiazd nie wywróży tego, czy był preejakulat, czy były w nim żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki... Prawdopodobieństwo pewnie jest małe. Większe jest zdecydowanie prawdopodobieństwo tego, że oboje zachowujecie się skrajnie nieodpowiedzialnie... Ty chcąc seksu za wszelką cenę, on wkładając penisa bez zabezpieczenia...
To samo uwazam,chociaz mi sie wydaje ze raczej ciąży z tego NIE będzie.
Ale uwazaj następnym razem i porozmawiaj z chlopakiem

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-27, 13:44   #4
suszarka
Buc

ciąży nie powinno być, masz dni niepłodne raczej, dodatkowo nie było wytrysku. sure, może i był preejakulat ale chłopak Twój musiałby mieć jakieś chyba super plemniki, które by Cię zapłodniły z tego preejakulatu.

używaj gumki następnym razem bo zabezpieczy Cię przed ciążą i chorobami.
Stary 2014-04-27, 15:31   #5
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Zrozumiałabym gimnazjalistkę zadającą takie pytanie. Ale 23-latkę? I jak to "bez mojej zgody"? Rozumiem, że powiedziałaś: "nie" gdy facet Cię całował i rozbierał (bo zakladam, ze nie doszlo do penetracji poprzez majtki)? Do seksu oralnego oczywiście też doszlo bez Twojej zgody?

Jesteś dorosłą kobietą. Trochę odpowiedzialności by się przydało. Na Twoim miejscu jutro udałabym się do ginekologa, ZANIM rozpocznę współżycie. Celem ustalenia odpowiedniej dla Ciebie metody antykoncepcyjnej.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2014-04-27 o 15:33
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-27, 16:59   #6
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Zrozumiałabym gimnazjalistkę zadającą takie pytanie. Ale 23-latkę? I jak to "bez mojej zgody"? Rozumiem, że powiedziałaś: "nie" gdy facet Cię całował i rozbierał (bo zakladam, ze nie doszlo do penetracji poprzez majtki)? Do seksu oralnego oczywiście też doszlo bez Twojej zgody?

Jesteś dorosłą kobietą. Trochę odpowiedzialności by się przydało. Na Twoim miejscu jutro udałabym się do ginekologa, ZANIM rozpocznę współżycie. Celem ustalenia odpowiedniej dla Ciebie metody antykoncepcyjnej.
Zgadzam się.
201607111042 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-27, 17:58   #7
Panna_znakzapytania
Raczkowanie

Wyczuwam trolla, przed 10 dniami dziewczyna żaliła się na forum, że nastolatka odebrała jej najbliższą osobę...
Panna_znakzapytania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-28, 11:08   #8
kennedy
Zakorzenienie

to niby ten chlopak co cie obrazal a ty za nim plakalas w poprzednim watku?

troll czy jak?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-28, 13:37   #9
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
to niby ten chlopak co cie obrazal a ty za nim plakalas w poprzednim watku?

troll czy jak?
Predzej bym obstawiala, ze autorka z rozpaczy po tamtym rzucila sie w ramiona pierwszego lepszego, ktory pewnie chce ja tylko przeleciec, skoro tak szybko wyladowali w lozku a on 'wklada jej penisa bez jej zgody'

Autorko, co znaczy 'bez mojej zgody'? Powiedzialas 'nie', a on i tak naciskal i lezal na tobie? Wiesz, ze w takim wypadku jest to gwalt?
Kim jest ten chlopak, ze od razu ladujecie w lozku i uprawiacie seks bez zabezpieczenia?
W ciazy pewnie nie jestes, ale w takim tempie i przy takiej dozie ostroznosci-pewnie szybko bedziesz.
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości