|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ciąża??
Hej.
Popełniłam ostatnio straszna głupotę. Mam 23 i do tej pory zero jakichkolwiek kontaktów z chłopakami-ze względu na mój wygląd zawsze byłam wyśmiewana i obrażana. Ostatnio jednak poojawił się ktoś w moim zyciu. Byłam kompeltnie niedoświadczona, nadal jestem, głupia chciałam miec już to za sobą, bo wstyd? :/ Eh szkoda gadać. A więc wczoraj pieściłam się z moim chłopakiem, zaczęlismy od seksu oralnego, póżniej on połóżył się na mnie , zaczął całować i bez mojej zgody (!) włożył mi czubek penisa do pochwy. Nie doszło do wytrysku ani przed ani w trakcie, miałam piąty dzień cyklu , który zazwyczaj trwa ok 25 dni.. Po włożeniu od razu go wyciągnął. Ze zwględu na moją nerwicę wychodzę z sibie i wariuję. Jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży? |
|
|
|
|
#2 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Dot.: Ciąża??
Nikt z gwiazd nie wywróży tego, czy był preejakulat, czy były w nim żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki... Prawdopodobieństwo pewnie jest małe. Większe jest zdecydowanie prawdopodobieństwo tego, że oboje zachowujecie się skrajnie nieodpowiedzialnie... Ty chcąc seksu za wszelką cenę, on wkładając penisa bez zabezpieczenia...
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uwazaj następnym razem i porozmawiaj z chlopakiem
|
|
|
|
#4 |
|
Buc
|
ciąży nie powinno być, masz dni niepłodne raczej, dodatkowo nie było wytrysku. sure, może i był preejakulat ale chłopak Twój musiałby mieć jakieś chyba super plemniki, które by Cię zapłodniły z tego preejakulatu.
używaj gumki następnym razem bo zabezpieczy Cię przed ciążą i chorobami.
|
|
#5 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Zrozumiałabym gimnazjalistkę zadającą takie pytanie. Ale 23-latkę? I jak to "bez mojej zgody"? Rozumiem, że powiedziałaś: "nie" gdy facet Cię całował i rozbierał (bo zakladam, ze nie doszlo do penetracji poprzez majtki)? Do seksu oralnego oczywiście też doszlo bez Twojej zgody?
Jesteś dorosłą kobietą. Trochę odpowiedzialności by się przydało. Na Twoim miejscu jutro udałabym się do ginekologa, ZANIM rozpocznę współżycie. Celem ustalenia odpowiedniej dla Ciebie metody antykoncepcyjnej.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-04-27 o 15:33 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Wyczuwam trolla, przed 10 dniami dziewczyna żaliła się na forum, że nastolatka odebrała jej najbliższą osobę...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
to niby ten chlopak co cie obrazal a ty za nim plakalas w poprzednim watku?
troll czy jak?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Autorko, co znaczy 'bez mojej zgody'? Powiedzialas 'nie', a on i tak naciskal i lezal na tobie? Wiesz, ze w takim wypadku jest to gwalt? Kim jest ten chlopak, ze od razu ladujecie w lozku i uprawiacie seks bez zabezpieczenia? W ciazy pewnie nie jestes, ale w takim tempie i przy takiej dozie ostroznosci-pewnie szybko bedziesz. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.