|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
dobór kolorystyki sali, i kwiatów - proszę o pomoc.
witam,
w pazdzierniku biorę ślub, mamy juz wynajętą salę, http://www.salaeuforia.pl/?m=nasza-galeria niedługo mamy spotkać się z florystką którą ją będzie ubierała, i tu zaczynają się schody. Oglądałam mnóstwo zdjęć, i jestem pewna że chcę coś z klasą. Zadnych balonów, serpentyn itepe. Za to dużo kwiatów. Jak widać na zdjęciach na stronie domu weselnego, na sali jest ledowe oświetlenie, kolor można sobie wybrać, ustawienie stolików też, i nie mogę zdecydować się na kolor przewodni.. Czy takie swiatla nie są zbyt tandetne? Spotkałam się ze zdjęciem na ktorym swiatła były jakby przyciemnione i panował półmrok jakby bylo mnostwo swiec bardzo mi sie to podobalo. Przepraszam za chaos bijący z mojej wypowiedzi, i proszę was o pomoc, macie jakieś pomysły? propozycje?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: dobór kolorystyki sali, i kwiatów - proszę o pomoc.
Sala jest elegancka i dość minimalistyczna w zdobieniach - pierwsze co mi przyszło na myśl to motyw czarno-biały
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Antilią
Czerń i biel by wyglądały bosko na tej sali Poza tym fiolet też będzie super![]() Imponująca sala
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, że dekoratorka która ubiera mi salę na wesele- kilka razy ta salę także ubierała. Możesz sobie obejrzeć zdjęcia tutaj:
http://www.dekoracjeismena.pl/DOM-WESELNY-euforia.php Osobiście chyba najbardziej podoba mi się tam fiolet ![]() Jeśli chodzi o światła, to na zywo nie widziałam efektu, ale na niektórych zdjeciach wygladają troszke jednak kiczowato. Ale może na żywo to wyglądać dobrze ![]() A jeszcze tak zapytam, jaką dekoratorkę wybrałaś? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Sala bardzo ładna. Tak jak dziewczyny piszą - biel i czerń będzie tu wyglądać elegancko i klasycznie. Ja bym jednak dorzuciła jakiś delikatny akcent kolorowy, żeby nie było za surowo. Dla mnie dużo lepiej wygląda ta sala w kolorach fioletowo/zielonych.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie osobiście podoba się to jasnoróżowe/fioletowe oświetlenie do którego pasuje blady zimny róż/jasny fiolet albo biel kwiatów i jasno zielona zieleń tła (zresztą podobnego typu wiązanki widać na zdjęciach w dekoracji stołu).
Moim zdaniem sala aż się prosi o jasno fioletowe storczyki albo jakieś mieczyki. No ale popytaj florystki. Wnętrze fajne, minimalistyczne i eleganckie. Ja wdziałabym w nim jakieś eleganckie i smukłe kwiaty. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Niebieskie światło i niebiesko-białe kompozycje- jak te białe tulipany z innymi niebieskimi/granatowymi kwiatami też nieźle wyglądają. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Też liczę na Waszą pomoc. Czy któraś z Was wynajmowała na wesele własną zastawę? U mnie gotować będą babcie, ciocie i mama, dlatego nie wynajmuję żadnych cateringów (oprócz kelnerów). Chciałabym widzieć u siebie coś takiego xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-07-16 o 15:47 Powód: link |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piękna sala |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.