|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Olej z ogórecznika
Witam
Ostatnio zainteresowany jego dobroczynnym działaniem na cere (mam kłopoty z trądzikiem) zakupiłem buteleczkę.... osoba która mi poleciał twierdzi że ma silną woń ogórków oraz nieciekawie smakuje.... natomiast to co ja kupiłem (żółtawy kolor) jest bezwonne oraz bez smaku... czy jest tu ktoś kto się na tym zna trochę lub może potwierdzić obalić że faktycznie powinien mieć zapach/smak czy kupiłem jakąs podróbke? tutaj link gdzie zakupiłem owy olej allegro.pl/olej-z-nasion-ogorecznika-lekarskiego-100ml-olvita-i4164482341.html pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Olej z ogórecznika
Cytat:
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-10-08 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie otwiera mi sie link na telefonie, ale czy ten, ktory kupilas nie jest czasem rafinowany? One sa bezwonne i bez smaku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Na aukcji jest napisane :
100% olej z OGÓRECZNIKA tłoczony na zimno, nieoczyszczony. ze sklepu brat.pl nieoczyszczony a buteleczka czyściutka bez osadu Edytowane przez maciokoki Czas edycji: 2014-05-08 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Skoro nierafinowany to najprawdopodobniej jest już stary i dlatego. Polecam Ci zamiast oleju z ogórecznika kupić olej z wiesiołka lub spirulinę, najlepiej to ostatnie, bo poza kwasem GLA ma wiele innych cennych związków, a cenowo jest podobne do tych dwóch poprzednich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
czy to znaczy ze stracił już swoje właściwości ? wiem ze tak jest w przypadku oleju lnianego... na butelce ogórecznika data wazności jest do 2015.03 0_0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja łykam suplement diety z olejem z ogórecznika- bioparol. To nie jest tak, że pryszcze ci po tym znikną, po prostu poprawi się stan Twojej cery.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.