|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Rodzaj pieczywa a dodatki - ma to dla Was znaczenie?
Witam
![]() Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że dany dodatek smakuje mi tylko na jasnym pszennym, bądź tylko na ciemny,twardym razowym pieczywie... Tak więc moze zacznę ![]() Smakuje mi na pieczywie ciemnym, nie lubię na jasnym: - masło orzechowe - serek wiejski - biały twaróg - serki typu Almette i inne twarożki Smakuje mi na pieczywie jasnym, nie lubię na ciemnym: - kremy typu Nutella - pasztety - paprykarz - masło Jest mi obojętny rodzaj pieczywa: - wszelkie pasty rybne, jajeczne - ser żółty i smażony - jajko - ser pleśniowy - dżemy i powidła - szynka Zapraszam do dyskusji ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rodzaj pieczywa a dodatki - ma to dla Was znaczenie?
jak ser żółty to tylko z bułką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja z kolei lubię eskperymentować.
Kiedyś też dopierałam to co na pieczywie do samego pieczywa a teraz szaleję. Ostatnio nawet jadłam nutellę z grahamem i pieczywem typowo ziarnistym. A co, raz się żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie cierpię dżemu na pieczywie razowym lub żytnim, do dżemu musi była jasne pieczywo pszenne,a najlepiej chrupiąca bułka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bez różnicy mi to =]
W sumie i tak jem tylko ciemne, więc na co mam ochotę ląduje na własnego wyrobu "śmieciowym" chlebku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.