|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Może ktoś, coś?
Witajcie kobitki, mam pewnien problem..
Mianowicie, w maju byłam na urlopie, kochałam się z poznanym tam facetem bez zabezpieczenia. Było to 11 maja. 15 dostałam okres a powinnam dostać grubo po 20 i to mnie przeraziło. W tym tygodniu zrobiłam dwa testy ciążowe, wyszły negatywne. Problem w tym, że od jakiegoś czasu boli mnie jajnik, mam skurcze, takie bóle jak przy okresie. Nie mam pojęcia dlaczego. Chcę jeszcze się wybrać do ginekologa, ale mam nadzieje, że nie palnie mi informacją, że jestem w ciąży. A Wy co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może ktoś, coś?
Skoro testy wyszły negatywnie to raczej nie jesteś w ciąży. Ale mogłaś złapać od niego jakąś chorobę, zrób sobie koniecznie testy na HIV...
![]() |
#3 |
little hungry lady
|
Na pewno to byla miesiączka, a nie krwawienie? Może zmiana klimatu wpłynęla na cykl. Jednak takie długie wyprzedzenie... dziwne.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
skoro 11 maja a okres powinnas dostac grubo po 20, to mogłas miec akurat owulacje... ale skoro testy negatywne..
natomiast na bank zrobila bym jak minie od tego "zdarzenia" pol roku test na HIV... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
w ciąże wątpię ale zrób testy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale co Cię przeraziło? Dostałaś okres 5 dni wcześniej przed planowanym terminem. Zdarza się. W ciąży nie jesteś na pewno.
Ja bym się bardziej martwiła tym czy nie złapałaś jakiejś choroby.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.