|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dwa oblicza Natalii
Witam
![]() Wczoraj 'zaatakowałam' pędzlami moją koleżanke Natalię ![]() ![]() Zamieszczam dwie wersje makijazu wykonanego na Natalii. Wersja nr 1 Miał być to makijaż niezbyt krzykliwy, taki który można stosować na codzień. Całość w brązach które lubię zarówno ja jak i moja wczorajsza modelka ![]() Produkty: - podkład, fluid L'oreal 'Translucide' (16 nude beige) - puder sypki Pierre Rene (03 transparent) - korektor Rimmel 'Hide the Blemish' (001 ivory) - korektor Vipera dla cery normalnej (naturalny beż) - cień do powiek Joko 'Colour Colection' (532 czwórka) - cień Joko 'Colour Collection' jedynka (742 Pearl / brąz) - cień Joko poczwórny nr 4 - kredka do oczu Bell nr 7 - róż na policzki Constance Caroll (27 Mallow Rose) - czarny tusz do rzęs Christian Dior 'Diorshow' - na ustach Bonnebell 'Lip Lix' Espress-yo-Self PO CZASIE FOTKI USUNĘŁAM. Nie chcę abyjakaś niepożądana osoba sobie je przywłaszczyła. Nie mówie o was drogie wizażanki tylko o osobach 'z zewnątrz,nie należących do naszego forum. Wiadomo o co chodzi ![]()
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2005-10-14 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Dwa oblicza Natalii
nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na makijażu nie znam się w ogóle, więc nie będę wchodzić w kompetencje bardziej doświadczonym Wizażankom, jednak nie mogę się powstrzymać przed wyrażeniem zachwytu nad kolorem oczu modelki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wersja nr 2
I tu miało być już mocniej i wyraźniej. Tak sobie życzyła modelka ![]() Nigdy wcześniej nie miała mocno podkreślonych oczu więc obie postanowiłyśmy spróbować ![]() Produkty: (podstawą był makijaż z wersji nr 1 a to produkty które doszły.) - cień Joko trójka nr 44 - eyeliner Oriflame 'ink liner' - kredka do Mon Ami, czarna. - czarny tusz do rzęs Christian Dior 'Diorshow' (poprawka makijazu nr 1) - na ustach Bonnebell 'Lip Lix' Espress-yo-Self + błyszczyk Bebe JoungCare.
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2005-10-14 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wszystko jest ok chociaż w wersji 1 i 2 jeżeli zdecydowałaś się pociągnąć cienie powyżej załamania powieki to może jakiś cień podkładowy położony pod linię brwi?? Tego tylko mi brakuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ladne makijaze
![]() Podoba mi sie bardziej wersja druga-kolezanka wyglada w niej bardziej wyraziscie no i kolory ubran i tlo na zdjeciach jakby korzystniejsze dla niej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Natalia sympatyczna dziewczyna. Buźka dla niej [za odwagę].
![]() Pierwszy makijaż brązowy. Stonowany, niezbyt krzykliwy, pasuję do Natalii. Ale nie bardzo podoba mi się nałożenie cienia, bo jest to zrobione nierówno. ![]() II makijaż podobnie. Czyli nierówna granica/cieniowanie w załąmaniu powieki. ![]() ![]() Ale sumując Natalia wygląda na zdjęciach bardzo ładnie, bo tak demonicznie i z charakterem. Ogólnie ok. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie naturalny makijaz Natalii.
![]() Co do drugiego moze lepiej bez pomadki,błyszczyka..nie wiem,lepiej chyba by było cos w odcieniu beżu lub popielatego różu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
No cóż, wybaczcie mi moje błędy. Malowałam ją po godzinie 21:00 przy niezbyt dobrym oświetleniu i byłam już po 2 drinkach z Martini (obie byłyśmy)
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama bym wypiła jakiegos drina ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Mod-Śnieżynka
|
Bardziej podoba mi się pierwszy makijaż. Uważam, że bardziej pasuje do koleżanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Na samej technice to ja się nie znaju
![]() Ale w tym drugim przyczepiłabym się dolnej powieki i eyelinera ![]() Tak poza tym to podoba mi się Natalia w obydwu makijażach: 1szy idealny na co dzień 2gi jest taki z charakterem, drapieżny i dobrze w nim wygląda ![]() I zgadzam się Z Czarnym Elfem co do kolorystyki ubrań ![]() a i też lubię Martini ![]()
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2005-10-09 o 19:32 Powód: dopisek ;) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Świetne makijaże
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
oba ładne makijaze, ale ja mam zamilowanie do mocnego akcentu na oczkach dlatego nr 2 b. mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
super super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
mi sie oba podobaja i uwazam, ze kolezanka z powodzeniem wersje pierwsza moze "nosic" codziennie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
w pierwszej wersji przeszkadza mi nieco błysk i nierówno nałożony cień, w drugiej- za ciężka dolna powieka. Ale ogólnie jest ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
druga podoba mi sie bardziej, tyle ze hmm moze ja sie nie znam, ale to oko jakies za ciezkie sie wydaje-moze powinna byc delikatniejsza kreska-albo roztarta??
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A mnie sie podoba. Fajnie to wyglada takie dwie odslony
![]() Tez nie widze nierownego cienia a okulary mam nowe wiec... ![]() Fajnie ze nam pokazujesz rozne osoby w roznych makijazach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie druga wersja. Podoba mi się sposób podkreślenia dolnej linii rzęs. Dodaje to spojrzeniu drapieżności. Koleżanka ma interesujący kolor tęczówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam mocne makijaże
![]() Achhh, czarne kreski są boskie ^^ Jedyne, co mi osobiście nie za bardzo się w tym wszystkim podoba - to brwi. Jest parę włosków za bardzo wchodzących na powiekę. Nie da się tego... ciachnąć? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się zarówno pierwsza, jak i druga wersja umalowanych ocząt
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja nie widze tego zle roztartego cienia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.