|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Moja biżuteria
Gdzieś już był mój wątek, który okazał się porażką i w dodatku go znaleźć nie mogę.
Prezentuję swoją biżuterię. NIC NIE PISZCIE PÓKI NIE DODAM WSZYSTKICH ZDJĘĆ. 1 - moje pierwsze kolczyki, ah, jaka byłam z nich dumna ;p Ale już mi się nie podobają. 2 - jedne z pierwszych kolczyków, też mi się nie podobają. 3 - jedne z pierwszych kolczyków, brzyyydkie. 4 - koleżanka powiedziała, że przypomina jej się wata cukrowa, jaką Shrek zrobił Fionie ;p 5 - brzydkie loopy, w ogóle wtedy jeszcze nie wiedziałam (trzy miesiące temu), że istnieje coś takiego jak kombinerki do cięcia drutów i nie wiedziałam że szpilki można ucinać ![]() 6 - takie o ;p Ktoś może napisać, że skoro mi się nie podobają, to czemu ich nie rozwalę? Ano dlatego, że przypominają mi daremne próby skonstruowania czegoś, i nawet, jeśli nikomu się nie spodobają, to i tak wrócę do tych wspomnień ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja biżuteria
Następne
1 - mi się podobają, aczkolwiek kolega stwierdził, że są babciowate ;( 2 - takie zieelone ;p mi się podobają i podobne dostała mama 3 - eh, szkoda, że je koleżanka wzięła, mogłam je sobie zostawić (ale i tak były trochę ciężkie) 4 - małe niebieskie - eh, chyba je zostawię sobie ![]() 5 - takie mdłeee... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ta ostatnia, to brzydko wyszła... Nie ma porównania na żywo ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
www.dulcedo.pl
|
No tak bransoletki całkiem apetyczne prościusie i z tego względu nie ma co się przyczepić. Natomiast kolce, Jak na początek ujdzie. Ale długa droga przed tobą lopy to podstawa równe proszę, na dodatek mnie nie przekonują materiały, akryl to porażka do bizuterii, pasuje tylko do kolczyków dziecięcych i dla lalek, ale nie dla dziewczyn czy kobiet. Jeśli nie chcesz inwestowac w minerały to chociaż szkło, zupełnie zmieni oblicze twoich prac. Wzory nie wyszkukane, ale liczę że masz ambtniejsze pomysły ino techniki brakuje. Życzę powodzenia i czekam na
![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Drut pamięciowy, zobacz na allegro, może być też jako drut z pamięcią. Ja ostatnio trafiłam na promocję i 40 obręczy za 1zł
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety, ale nie podoba mi sie nic z Twoich wyrobów. Kolorki nie moje no i produkty, też nie.
Loopy poodmykaj, bo niektóre są otwarte.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.