|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sukienka toruń/bydgoszcz
Dziewczyny, jest tu ktoś z okolic Torunia czy Bydgoszczy? Poszukuję sukienki na studniówkę, a niedługo będę w tych stronach i mam nadzieję coś tam kupić. Wiecie gdzie można znaleźć tam jakieś fajne sukienki? Chodzi mi raczej o jakieś mniejsze sklepy czy butiki, bo galerie na pewno odwiedze
![]() Ktoś coś może polecić? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka toruń/bydgoszcz
Na targ się przejdź za cinema city, tam są podobno całkiem fajne kiecki. A tak to w sieciówkach masz to samo co w całej Polsce.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
W Toruniu na Chełmińskiej, właśnie w okolicach targu, jest taki butik z sukienkami b. ładnymi. Polscy producenci. I na targu też można coś znaleźć, to naprawdę dobry targ, dużo ciekawych ubrań, nie takie typowo rynkowe.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za informacje
jak ktoś by jeszcze coś wiedział to posłucham
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
na Rynku Nowomiejskim jest sklep z butami, chyba Glamour się zowie i na dole mają ciuchy, całkiem fajne sukienki można spotkać, na pewno warto się przejść
|
|
|
|
|
#6 |
|
plum plum
|
czasami bardzo fajne, uzywane rzeczy można trafić na toruniak.pl - ja czasami przeglądam, bo naprawdę dużo fajnych ogłoszeń tam wrzucają. jest cały dział ślub i wesele, widziałam na przykład że ktos sprzedaje bardzo tanio dekoracje na ślub- jak się poszpera, to można wszystko dość tanio skombinować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.