![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Lipcowa Wymianka RÓŻNOŚCI amilie, Annabelle, bandi, LRP, Revlon, MALIZIA:)
aktualny wątek --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=773236
![]() Edytowane przez Kimiko666 Czas edycji: 2014-08-09 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowa Wymianka RÓŻNOŚCI amilie, Annabelle, bandi, LRP, Revlon, MALIZIA:)
coś u mnie ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowa Wymianka RÓŻNOŚCI amilie, Annabelle, bandi, LRP, Revlon, MALIZIA:)
Coś u mnie za:
11. AMILIE - podkład mineralny - odcień OLIVE FAIR - pół opakowania 5 g 20. AMILIE - próbka korektora na zaczerwienienia - PISTACHIO - woreczek , nowa 22. Próbka korektora mineralnego Annabelle minerals - odcień LIGHT , woreczek strunowy, nowa 24. Odsypka pdru wykańczającego firmy VICHY - DERMABLEND - większy woreczek strunowy (jak na zdj) 29. RIMMEL London - Apocalips - błyszczyk-lakier w odcieniu - 303 Apocaliptic -min zużycie na testy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za
Amilie olive fair próbki róży little smile i apple blossom ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 2. Tester Annabelle Minerals - odcień NATURAL FAIR około połowy słoiczka 4. Tester Annabelle Minerals - odcień GOLDEN FAIR około połowy słoiczka 10. Skin79 - Shiny Pearl Water Drop B.B. Cream - odlewka-próbka bb kremu w słoiczku (mała ilość starczy na testy koloru) 12. Primer DIY - w skład wchodzą : mikrosfery silikonowe/krzemionka spherica/dwutlenek tytanu mikronizowany i Ronasphere - matuje wygładza dobra pod minerały ![]() 19. AMILIE - próbka pudru wykańczającego - SUNKISSED DUST - woreczek , nowa 24. Odsypka pdru wykańczającego firmy VICHY - DERMABLEND - większy woreczek strunowy (jak na zdj) 25. Błoto termalne z siarką - z mazideł, jakaś 1/4 z 50g, mega wydajne, ważne do końca 05/2015 33.Mleczko z manuka z mazidla.com - świeże przechowywane w lodówce, jakieś 28/30 g(spróbowane raz), ważne do końca 12/2014. 34. Mleczko migdałowe z mazidla.com - świeże przechowywane w lodówce, około 1/2 z 30 g , ważne do końca 12/2014. [/COLOR][/B]39.LANCOME - O de Lancome - edt - 5 ml 40. Jessica Simpson - FANCY - około 9 ml 44. SATELLITE - Padparadsoha - 2,5 ml
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
11. AMILIE - podkład mineralny - odcień OLIVE FAIR - pół opakowania 5 g 12. Primer DIY - w skład wchodzą : mikrosfery silikonowe/krzemionka spherica/dwutlenek tytanu mikronizowany i Ronasphere - matuje wygładza dobra pod minerały ![]() 24. Odsypka pdru wykańczającego firmy VICHY - DERMABLEND - większy woreczek strunowy (jak na zdj) 26. Bandi, Young Care, Krem złuszczający na noc - ma kwasy AHA . Ważny do 02.2015. Około 80% opakowania 50 ml 29. RIMMEL London - Apocalips - błyszczyk-lakier w odcieniu - 303 Apocaliptic -min zużycie na testy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Kimiko, znajdziesz coś za:
1. Tester Annabelle Minerals - odcień NATURAL FAIREST - około połowy słoiczka (wydajny) 2. Tester Annabelle Minerals - odcień NATURAL FAIR około połowy słoiczka 14. Próbka różu Fusion of color - kolor Oh me oh my - próbka w małym słoiczku 16. AMILIE - 1 próbka różu odcień APPLE BLOSSOM - w woreczkach, nowe 17.AMILIE -1 próbka różu odcień LITTLE SMILE - woreczek, nowe 18. AMILIE - próbka różu odcień CHARISSE - woreczek, nowa 22. Próbka korektora mineralnego Annabelle minerals - odcień LIGHT , woreczek strunowy, nowa 26. Bandi, Young Care, Krem złuszczający na noc - ma kwasy AHA . Ważny do 02.2015. Około 80% opakowania 50 ml 43. Chanel - Chance eau tendre - edt - 3,5 ml
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się
40. Jessica Simpson - FANCY - około 9 ml 43. Chanel - Chance eau tendre - edt - 3,5 ml Ale wymieniam się zazwyczaj za co najmniej 4-5 odlewek/próbek. Masz może jakieś próbki poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś za odlewki Lancome, Jessica Simpson i Chane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a ile ml ma ten słoiczek na odlewkę Dr G Perfect Pore Cover BB Cream? i ile możesz odlać ml holika holika petit bb clearing?
zastanawiam się też nad: AMILIE - podkład mineralny - odcień OLIVE FAIR - pół opakowania 5 g 22. Próbka korektora mineralnego Annabelle minerals - odcień LIGHT , woreczek strunowy, nowa Mleczko z manuka z mazidla.com - świeże przechowywane w lodówce, jakieś 28/30 g(spróbowane raz), ważne do końca 12/2014.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odlewka Dr G Perfect Pore Cover BB Cream
odlewka holika holika petit bb clearing AMILIE - podkład mineralny - odcień OLIVE FAIR - pół opakowania 5 g Mleczko z manuka z mazidla.com - świeże przechowywane w lodówce, jakieś 28/30 g(spróbowane raz), ważne do końca 12/2014. może być to za filtr?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Odp
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To niestety troszkę mało na wymiankę : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej, miałam właśnie wysłać Ci co mam z azjatyckich, ale widzę ze juz zdjęłas podkład amilie także zrezygnuje z wymiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Mi pasuje taka wymiana
![]() Za minutę wstawię zdjęcie oleju (abyś nie brała przysłowiowego kota w worku i mogła sama ocenić pojemność) bo zauważyłam, że nie mam go w wątku. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o wiadomość na PW. zdjęcie już jest ![]() Edytowane przez gonia0202 Czas edycji: 2014-07-24 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za Annabelle Minerals - odcień NATURAL FAIREST?
Poza wątkiem mam korektor BareMinerals Well Rested połowa opakowania (fabrycznie nie było pełne) i róż Everyday Minerals New Car Smell duże opakowanie użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Podoba mi się kilka drobiazgów
![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.