Preparat WEIGHT LOSS czy ktoś słyszał? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 13:42   #1
klaudziora
Przyczajenie

Preparat WEIGHT LOSS czy ktoś słyszał?

Witam

Postanowiłam założyć ten wątek ponieważ dręczy mnie pewna sprawa. Natrafiłam w necie na pewien specyfik odchudzający WEIGHT LOSS. Na stronie gdzie można go kupić jest mnóstwo pozytywnych opinii ale poza tą stroną ciężko cokolwiek na temat tych tabletek znaleźć. I zastanawiam się czy któraś z was to może stosowała, albo chociaż słyszała coś na ten temat?
klaudziora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-04, 17:42   #2
izabelkao
Przyczajenie

Dot.: Preparat WEIGHT LOSS czy ktoś słyszał?

Szukam cały wieczór w necie i też niczego się nie dowiedziałam. Chciałabym zamówić, ponieważ w promocji kosztują ok 130zł. Podobno są silne ale czy w pełni zdrowe? Jak się czegoś dowiesz to proszę pisz.
http://www.ranking-odchudzanie.pl/na...udzajace,1.php

Edytowane przez izabelkao
Czas edycji: 2012-02-04 o 17:45
izabelkao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 11:03   #3
klaudziora
Przyczajenie

Skusiłam się i zamówiłam. Najpierw zadzwoniła do mnie jakaś pani z infolini żeby potwierdzić zamówienie. Tabletki dostałam dzisiaj więc zaczynam. Odezwę się za jakiś czas...
Stary 2012-02-20, 09:06   #4
sodor84
Raczkowanie

witam
ja również zamówiłam te tabletki, kupiłam dwa opakowania w promocyjnej cenie, nie pamiętam już dokładnie coś koło 140zł. sprawdzę dokładnie i Wam napiszę. Kontakt ze sklepem jest dobry, chociaż jak weszłam na drugi dzień na stronę to był inny numer telefonu 608...324 i ten nie odpowiadał ja dzwoniłam na ten który pojawił się w dniu w którym zamawiałam (58) 58...56 i tu już dodzwoniłam się bez problemu. w trakcie rozmowy coś mi przerwało i pan zaraz oddzwonił. za jakieś 30 minut również do mnie dzwonili że mieli ode mnie nie odebrane połączenie. więc kontakt jest ok.
tabletki wysłali do mnie w ten dzień w którym złożyłam zamówienie, przez winę poczty doszły do mnie dopiero po tygodniu.
dzisiaj pierwszy dzień zażyłam ten specyfik i zobaczymy na efekty. ja również nie znalazłam żadnych opinii na ten temat ale teraz widzę że coraz więcej wątków zaczyna się pojawiać i niestety są to opinie negatywne
nigdy nie używałam tabletek odchudzających bo uważałam to za głupotę. sama nie wiem czemu się skusiłam na te, ale jak już kupiłam to zobaczymy.
tabletki są dość duże, po połknięcie (ok. 6:10 dzisiaj) dalej czuje jak "leżą" mi na żołądku i przez to nie bardzo mam ochotę żeby cokolwiek zjeść (mam nadzieję że nie tak będzie wyglądać to "powstrzymanie apetytu" jak reklamowali) i do tego trochę kręci mi się w głowie (nie jest to jakieś dokuczliwe i do tego ja jestem wrażliwa na jakieś "nowe substancje", a może to nie wina tabletek tylko niewyspania ) jutro mam zamiar zakupić wagę i codziennie się ważyć. zobaczymy czy coś podziała. dziewczyny dzielcie się swoimi postrzeżeniami na ten temat
sodor84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 09:19   #5
akot80
Zadomowienie

A co jest w składzie tych tabletek?

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 16:20   #6
201704210903
Konto usunięte

na vitali piszą ze nie działa
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 06:53   #7
sodor84
Raczkowanie

skład tabletek to: ekstrakt z owoców Garcinia Cambogia (w tym HCA), winian L-karnityny, ekstrakt z zielonej herbaty, kofeina, ekstrakt z jagód acai, ekstrakt z guarany, chrom...
dzisiaj drugi dzień zażywania i co zauważyłam to to że nie chce mi się tak spać, zawsze rano w pracy ziewam a teraz jestem całkiem pobudzona i ten preparat rzeczywiście hamuje apetyt, dłużej wytrzymuje bez burczenia w brzuchu.
nie wierzę żeby samo zażywanie tabletek coś dało, tak łatwo to nie ma ja staram się ograniczać jedzenie i jeść bardziej zdrowo. zobaczymy jakie będą efekty...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 07:26   #8
akot80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sodor84 Pokaż wiadomość
skład tabletek to: (...) ekstrakt z guarany (...) jestem całkiem pobudzona
Guarana tak działa.

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 06:06   #9
sodor84
Raczkowanie

dzisiaj rano, po dwóch dniach zażywania preparatu waga pokazuje 1 kg mniej
ciekawe tylko czy rzeczywiście schudłam czy tylko straciłam wodę z organizmu...???
mam nadzieję, że pójdzie tak dalej
Stary 2012-02-23, 09:05   #10
Ta_La
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Preparat WEIGHT LOSS czy ktoś słyszał?

Witam, ja skusiłam się na ten produkt ale to był błąd. Od trzech tygodni schudłam zaledwie 1kg... Także jestem załamana zbyt wiele oczekiwałam od tego preparatu, nie liczyłam na aż 14 kg ale chociaż te 5-10... Tylko tyle, że aptetyt mam mniejszy. Ale waga nic się nie ruszyła. Ile razy dziennie zażywacie ten lek i jak dokładnie? Teraz zauważyłam, że na tych samych historiach jest promowany inny lek tzn. ten sam tylko o innej nazwie http://cn.really-slim.eu/d3/index.html tylko jak czytałam o tym na forum to istniał od już w 2008 r ale wtedy kobiety pisały, że dawkowanie jest 3x dziennie a tu miałam napisane 2x dziennie 20 min przed śniadaniem i obiadem. Może powinnam brać 3x dziennie?
Ta_La jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 06:13   #11
sodor84
Raczkowanie

ja zażywam lek wg wskazań czyli 2x dziennie 20 minut przed posiłkiem. dzisiaj jest 5 dzień i mam 1 kg mniej ja jestem zadowolona bo apetyt mniejszy i brak chęci na słodycze. a w to że tylko dzięki tabletkom można schudnąć to nigdy nie uwierze! trzeba zmienić trochę dietę i więcej się ruszać i dopiero wtedy można zwiększyć działanie suplementu diety...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 09:58   #12
jolkah
Rozeznanie

Dziewczyny, czekam na dalsze info bo się zastanawiam czy nie spróbowac...

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 10:45   #13
klaudziora
Przyczajenie

Tragedia!
Po 2 tygodniach stosowania dostałam ataku bólu brzucha! Nie schudłam nic, za to rozchorowałam się totalnie. Okropny kłujący ból brzucha w okolicy pępka powodował, że miałam tak wydęty brzuch, że nie potrafiłam się zapiąc w spodniach. Mimo, że odstawiłam tabletki to dolegliwości miałam prawie tydzień. Pewności nie mam, że to po tym specyfiku, ale wszystko na to wskazuje. Teraz nie biorę tych tabletek i brzuch wrocił do normy. ODRADZAM!
Stary 2012-02-28, 04:42   #14
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudziora Pokaż wiadomość
Tragedia!
Po 2 tygodniach stosowania dostałam ataku bólu brzucha! Nie schudłam nic, za to rozchorowałam się totalnie. Okropny kłujący ból brzucha w okolicy pępka powodował, że miałam tak wydęty brzuch, że nie potrafiłam się zapiąc w spodniach. Mimo, że odstawiłam tabletki to dolegliwości miałam prawie tydzień. Pewności nie mam, że to po tym specyfiku, ale wszystko na to wskazuje. Teraz nie biorę tych tabletek i brzuch wrocił do normy. ODRADZAM!
dziewczyny w skład tabletek wchodzi:ekstrakt z owoców Garcinia Cambogia, który jest toksyczny dla wątroby i może ją uszkodzić
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 16:29   #15
nudna
Przyczajenie

cześć ,
od 2 dni biorę te tabletki, ale po nich jestem strasznie głodna jem więcej niż dotychczas a cały czas burczy mi w brzuch i czuję takie ssanie ( w brzuchu) , przez to jestem strasznie rozdrażniona i nie mogę się na niczym skupić( cały czas próbuje jakoś zagłuszyć to burczenie) . Czy to normalne podczas brania tych tabletek? boje się że przytyje;(
nudna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 06:20   #16
sodor84
Raczkowanie

ja brałam tabletki przez dwa tygodnie-schudłam po trzech dniach 1kg i niestety tak zostało, dalej waga ani drgnie. ja po tych tabletkach właśnie nie czułam głodu, cały czas czułam że mam pełen żołądek. niestety muszę zrezygnować z dalszego przyjmowania preparatu ponieważ dostałam od nich uczulenie. po paru dniach wyskoczyła mi wysypka ale myślałam że to od czegoś innego, teraz już jestem pewna że to od tych tabletek było bo z każdym dniem wysypka jest coraz gorsza...
Stary 2012-03-05, 10:12   #17
montezuma666
Przyczajenie

czesc

Kupiłam to i stosuję od 29 lutego. Nabyłam to po lepszej cenie - zapłaciłam 60 zł a przesyłka była gratis. Szukajcie bo wszędzie są inne ceny.
Nie należę do przesadnie grubych dziewczyn, ale chudzielec ze mnie nie jest. Przyznam, że po tych kilku dniach mój brzuch zrobił się plaski, ale to może być tylko utrata wody. Piję jak szalona. Wczoraj wypiłam 4 litry wody mineralnej nie licząc innych napojów jak herbata czy kawa.
Jeśli chodzi o efekty to:
jestem jakaś osłabiona, mam kłopoty ze spaniem, jem mniej,
nie mieszkam w domu więc jak po weekendzie przyjechałam do mamy to zapytała czy ktoś mi oczy podbił bo mam takie sine. Ogólnie nie wyglądam ostatnio ciekawie więc trochę się o zdrowie boje. Może ten stan przejdzie. Mam nadzieję bo chcę schudnąć. Zależy mi na tym bardzo.

Napiszcie jeśli wy też tego stosujecie.
Opinie są jak zwykle podzielone i nie wiem sama czy nie wyrzuciłam kasy w błoto :/
Za jakiś tydzień znów tu wskoczę i dam znać czy się coś zmieniło.
Pozdrawiam
montezuma666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 11:53   #18
gaga555
Przyczajenie

witam, brałam tabletki lecz niestety nie schudłam ani grama! a na dodatek zatrzymała mi się miesiączka! nie mam juz od trzech tygodni w ciazy nie jestem na pewno (testy negatywne, oraz opinia lekarza) więc to chyba przez te tabletki. a u was jak było z miesiączką? prosze o odpowiedz pozdrawiam.

...
gaga555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 12:56   #19
maga888
Przyczajenie

hejka dziewczyny!!!!

mam dokladnie to samo,zatrzymala mi sie miesiaczka i nie widze zebym jakos super chudla.ale jestem mega zmeczona..jakie macie jeszcze objawy?chyba czas to odstawic:-(
maga888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 11:09   #20
montezuma666
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Preparat WEIGHT LOSS czy ktoś słyszał?

czesc
minął tydzień od pierwszej tabletki. Nie wiem czy schudłam - chyba troszkę. Jeśli o koncentrację chodzi natomiast to jest masakra. Jestem otępiona i zmęczona. Dokładnie tak jak poprzedniczki.
Chyba czas przyznać, że jesteśmy zbyt łatwowierne
montezuma666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 11:13   #21
maga888
Przyczajenie

to znowu ja..odstawilam tabletki 2 dni temu i momentalnie dostalam miesiaczke!!chyba to prawda,ze jestesmy latwowierne i myslimy ze te tabletki nam pomoga bo silownia i silna wola juz nie wystarcza..moze tylko ja mialam takie objawy ale chodzilam zla,rodraznionia i wykonczona..
a ktos ma pozytywne objawy?podrawiam
Stary 2012-03-09, 12:37   #22
gaga555
Przyczajenie

witam ja skonczylam opakowanie a miesiączki jak nie było tak nie ma! : (
nigdy wiecej nie skuszę się na taki środek ....
gaga555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 04:32   #23
maga888
Przyczajenie

no a schudlas przynajmniej?bo po calym opakowaniu to powinno cos Ci ubyc..pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 13:44   #24
tarantoola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nudna Pokaż wiadomość
cześć ,
od 2 dni biorę te tabletki, ale po nich jestem strasznie głodna jem więcej niż dotychczas a cały czas burczy mi w brzuch i czuję takie ssanie ( w brzuchu) , przez to jestem strasznie rozdrażniona i nie mogę się na niczym skupić( cały czas próbuje jakoś zagłuszyć to burczenie) . Czy to normalne podczas brania tych tabletek? boje się że przytyje;(
też chciałam zaryzykować [do tej pory żadnych tabletek odchudzających nie stosowałam], dlatego szukałam opinii i tu trafiłam.
dowiedziałam się z wpisu w tym poście, że w skład wchodzi chrom, który ma sprawiać, że nie masz apetytu [jest on w większości, jeśli nie we wszystkich, tabletkach na odchudzanie], ALE - jeżeli jesteś uczulona na chrom, to działa on wręcz odwrotnie. ja właśnie jestem, dlatego jak tu przeczytałam, że chrom jest jednym ze składników, to już wiem, że to nie dla mnie. może to jest twoim problemem?
tarantoola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-20, 10:54   #25
ultrafiolka
Raczkowanie

brak miesiaczki od tabletek na odchudzanie? poje**ło?
nei wydaje mi sie zeby ktos wkladal czas i kase w zatrówanie tabletek zeby potem je spszedawać jako na odchudzanie włąsnie. to musiał by bbyć ZŁY człwoeik
ale była bym może nawet zniepokojona, GDYBY nie pisały o tym "panie" wrzystkie z trzema cyferkami w nickach, które zarejestronwały sie na wizaz pl tylko po to zeby wymienic po 2 posty (bo wiecej wogle nie mają) o utracie miesiaczki przez jakis suplement a móżgu nie straciły? ahahah pozdrawiam
ultrafiolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-20, 12:34   #26
gruszyna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gaga555 Pokaż wiadomość
witam ja skonczylam opakowanie a miesiączki jak nie było tak nie ma! : ( ....
jak nie ciąża i nie okres, to może jednak menopauza?
gruszyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:40   #27
maga888
Przyczajenie

tak sie sklada,ze regularnie tutaj zagladam!bralam te tabletki dluzszy czas i zaginela mi miesiaczka..dokladnie 5 dni po ich ostawieniu dostalam okres i teraz wszystko jest jak we zegarku.
nick mam z 3 cyframi bo inne byly zajete.jesli tak bronisz tego preparatu to prosze napisz czy Tobie pomogl schudnac??

ps.troche to przykre,ze dodajac swoje wpisy musisz uzywac niecenzuralnych slow.pozdrawiam
Stary 2012-03-22, 14:26   #28
kajaa105
Przyczajenie

Witam serdecznie 2 tygodnie temu zaczęłam stosować te "CUD TABLETKI" I JAK ZWYKLE NIESTETY NIC !!!!!!!!! Po ok 12 dniach stosowania zaczęły się straszne bóle brzucha , żołądka, wątroby tak straszne ,że miałam nawet po karetkę dzwonić dopiero po odstawieniu ich przeszło. Miałam uczucie,że jestem ciągle głodna i niestety z wagi nie ubyło nic. Myślę,że następnym razem nim kupię jakiś specyfik zasięgnę porady lekarza. 2 lata temu lekarz rodzinny polecił mi Meridię po której naprawdę schudłam w miesiąc 8 kg, niestety wycofano ją z produkcji , a naprawdę pomagała zwłaszcza cukrzykom-pod kontrolą lekarza.

Pozdrawiam
kajaa105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-23, 11:14   #29
ultrafiolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maga888 Pokaż wiadomość
tak sie sklada,ze regularnie tutaj zagladam!bralam te tabletki dluzszy czas i zaginela mi miesiaczka..dokladnie 5 dni po ich ostawieniu dostalam okres i teraz wszystko jest jak we zegarku.
nick mam z 3 cyframi bo inne byly zajete.jesli tak bronisz tego preparatu to prosze napisz czy Tobie pomogl schudnac??

ps.troche to przykre,ze dodajac swoje wpisy musisz uzywac niecenzuralnych slow.pozdrawiam
no za niecenzuralne (mimo że sama sobie ocenzurowałam!) dostałam ostrzeżenia
nie bronie przeicez zadnego preparatu tylko ewntualnie tezy o tym ze ludzie myśla. znam jedna osobe która to brała i byla zadowolana ale nie wiem czy na podsdtawie jednej osoby mozna cos polecac albo nie,d altego nie otym pisze.
a zaglądac to moze i zagladasz ale piszesz tylko w tym watku a łacznie wszystkich wiadmomści od rejestracji masz 4 i to widac pod tTwoim nickiem po lewej. wiec mam totalne prawo wedszyc sziwindel. tak jak w przypadku koleżanki wyżej która jak widać tylko po to sie zarejestrowala zeby najechac na weiht loos. bo tez ma tylko 1 wpis i tylko tu. no kaman.
zarzuasz mi ze czegos bornie a sama (albo z wymymslonymi koleżankami) jestes tu po to zeby po prostu robic cos wrencz przeciwnego. i to jeszcze w durny sposub.
przeiceż nawet jesli tabsy to pic na wode to raczej dlatego ze placcebo ewntualnie a nie ze trucizna. zastanów sie kto w to uwierzy jak poruwna kilka faktów. to po prostu głupie. a jeśli nie mam prawa reagować na ludzką głupotę i ścieme to niech mnie ktos za to zamknie w ciemnej celi. dobrybożę.
ultrafiolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-24, 18:38   #30
jjulkaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ultrafiolka Pokaż wiadomość
a zaglądac to moze i zagladasz ale piszesz tylko w tym watku a łacznie wszystkich wiadmomści od rejestracji masz 4 i to widac pod tTwoim nickiem po lewej. wiec mam totalne prawo wedszyc sziwindel. tak jak w przypadku koleżanki wyżej która jak widać tylko po to sie zarejestrowala zeby najechac na weiht loos. bo tez ma tylko 1 wpis i tylko tu. no kaman.
.
to akurat chyba nie ma nic do rzeczy. Po to się zakłada konto,żeby móc się wypowiedzieć w jakiejś sprawie i ilość postów nie ma tu nic do rzeczy. Zakakującym byłby fakt gdyby miala 2 posty i chwaliła preparat a nie na odwrót. A tabletki zawierają substancje, na które każdy reaguje inaczej więc nie wiem w masz problem. I wyobraź sobie, że miesiączka też może zaniknąć. Więc nie wiem o jaką ściemę Ci chodzi...

Dziękuję dziewczynom, które się wypowiedziały na ten temat, bo natknęłam się na ten preparat i zastanawiałam jak działa. Tak więc jestem wdzięczna za wszelkie opinie. Mam koleżankę, która brała inne preparaty, polecane nawet przez trenerów na siłowni.
I to, że teraz nie ma się objawów ubocznych to nic nie znaczy. wszystko wyjdzie za kilka lat, bo niestety jest wiele opinii, że tego typu sumplementy sprzyjają późniejszym chorobom serca etc.
jjulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości