|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Lepsze samopoczucie...
Chciałabym coś zmieić w swoim wyglądzie i stylu ubierania sie, ale nie wiem co. Zastanawiam sie jaki makijaż powinnam mieć, i jaką fryzurke, ale jakoś nie mam pomysłów. Co powinnam zrobić, aby stać sie bardziej atrakcyjną kobietka? Może mi coś doradzicie? Pomocy!!!
Edytowane przez edyta896 Czas edycji: 2007-05-26 o 14:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lepsze samopoczucie...
hm..po pierwsze zmien fryzure!!!!! przejzyj pare stronek z modnymi cieciami a na pewno wybierzesz cos dla siebie..pocieniuj wlosy nie wiem...cokolwiek..mysle ze nawet drobna zmiana wyszla by na dobre
ta fryzurka Cie postarza a przeciez stara nie jestes... jesli chodzi o makijaz.. dobry podkladzik i niekoniecznie drogi polecam Lirene dr.Ireny Eris..sama uzywam i jestem b.zadowolona bardziej nawet niz z jakis nieziemsko drogich (cena ok 15-20).... troche rozu i od razu buzka wyglada inaczej oczka... mysle ze do Ciebie pasuje makijaz delikatny wiec maskara i jakies fajne cienie w delikatnych kolorach ... ubranie?? to tutaj nie pasuje do mlodej dziewczyny... jeasny jeansy i jeszcze raz jeansy!! do tego jakas fajna modna koszulka i juz jest bombastik!!! ale najwieksze zastrzezenie mam do wlosow... takie bez wyrazu...postrzep je jakos...zrob jakies pazurki heh... no i moze oprawki okularow nie te..(ale to juz sie czepiam) hehehe
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
a ze tak jeszcze zapytam..ile masz lat Edytko?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
watek chyba bardziej na metamorfozy
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej rzuciły mi się w oczy ubrania, które masz na sobie, bez obrazy ale są straszne
. Nie jesteś osobą puszystą tylko normalną dziewczyną, pokaż to co masz bo te ciuchy strasznie maskują Twoje walory.W tych ubraniach wyglądasz na bardzo smutną osóbkę. No i koniecznie zmień fryzurkę, na wizażu jest sporo ciekawych wątków na ten temat z fajnymi fotkami, zaryzykuj włosy nie zęby odrosną Powodzenia
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, napewno coś zmienie. Mam 18 lat
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

ta fryzurka Cie postarza a przeciez stara nie jestes... jesli chodzi o makijaz.. dobry podkladzik i niekoniecznie drogi polecam Lirene dr.Ireny Eris..sama uzywam i jestem b.zadowolona
. Nie jesteś osobą puszystą tylko normalną dziewczyną, pokaż to co masz bo te ciuchy strasznie maskują Twoje walory.W tych ubraniach wyglądasz na bardzo smutną osóbkę. No i koniecznie zmień fryzurkę, na wizażu jest sporo ciekawych wątków na ten temat z fajnymi fotkami, zaryzykuj włosy nie zęby odrosną