|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ratowanie meskich jeansow
czesc !
chciałam zapytać jak mogę uratować jeansowe spodnie chlopaka. zahaczyl o jakis gwozdz przy kolanie i zostala taka mala dziurka oraz slad jakby zaciagniecie. jest to mala skaza aczkolwiek widoczna i sama dziurka moze sie powiekszac w praniu. dodam , ze jego jeansy sa nowe i kosztowaly prawie 200 zl dlatego szkoda zeby teraz tak wygladaly. czytalam cos o cerowaniu artystycznym mimo ze w moim miescie (wroclaw) jest tylko jeden zaklad. latki raczej odpadaja chyba ze jakies podklejanie od spodu . dziekuje z gory za podpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ratowanie meskich jeansow
Jedna moja koleżanka kocha ratować podarte jeansy robiąc z nich jeszcze większe, otwarte dziury. Nie polecam. Łatki wyglądają dobrze jedynie na tylnych kieszeniach. Podszycie materiału to chyba najlepszy pomysł, ale musisz zapytać krawcowej czy nie pozostawiłoby śladów nitek po zewnętrznej stronie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.