|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
niespodzianka dla żony
Panuję zrobić zonie niespodziankę po powrocie z wakacji - remont naszej łazienki. Puki co rozglądałem się w necie za jakimiś pomysłami i natchnieniem i to co zwróciło moją uwagę to taki beton architektoniczny http://www.vhct.pl/pl/firma-producen...itektonicznego. Do tego odpowiednie oświetlenie i mogłoby być OK. Co o tym sądzicie? Jakie dodatki do takiej szarości i surowości?
Edytowane przez senchick Czas edycji: 2018-09-02 o 11:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: niespodzianka dla żony
Ja dałabym szafki z jasnego drewna, żeby trochę ocieplić klimat. Natomiast dodatki mogą być w kolorze turkusowym albo jak wolisz to w niebieskim. No i nie za dużo, zastosowałabym tutaj minimalizm.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam sie, minimalizm przede wszytskim. Niebieski i granat bedzie ok, mozna tez zaszalec z odcieniami czerwieni zeby to troche ozywic
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem taki beton architektoniczny świetnie wygląda z drewnem (podłoga, szafki). Dodatki w morskim odcieniu albo zieleni i będzie super.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.